בשבת הבאה בג´י ספוט!!

DJ$upreme

New member
בשבת הבאה בג´י ספוט!!

מסיבה מס´ 2 לצעירים... It´s gettin HOT...!!! המסיבה השניה לקיץ בסדרת הטוב מחמש (הללבלבלבלבלבלב) תארח את די ג´י שי 360 מהמעבדה בסט מעבדתי לעילא ועילא - כמו שהוא יודע לתת, עם דברים מיוחדים ושונים מאוד מהרגיל... בנוסף, הופעה של ה א ר כ י ו ן !!! לראשונה בהופעה סולו על הבמה, הארכיון באים לתת חמשה שירים, את רובם טרם שמעתם (חלק מהם אפילו לא נכתבו עדיין!!). אנחנו חושבים שהם בשלים, שיש להם מה להוציא החוצה, ושאתם זה הקהל הנכון לשמוע אותם ראשונים. מה אתתתתםםםם אומריייייםםם???? בנוסף, די ג´יי בייבי ג´י בסט משולב עם הארכיון, וכמובן אני בתיקלוט במהלך הערב. מוצ"ש, 24:00, המחיר 50 שקלים, מומלץ מאוד מאוד להרשם אצל בייבי ברשימה שכבר הולכת ותופחת למימדים חסרי תקדים. [email protected]

DJ$upreme

New member
כן - אם תהיה דרישה

תמיד יש דרישה.... הערה לאופן מייק: מי שלא רוצה שאני אתקיל אותו בביט, שידאג להביא דיסק עם ביט. לא כזה מסובך...

MAD D

New member
אני יבוא......

ואני מקווה שיהיה טוב וסופרים נהנתי מהשירים תיקלטתה במסיבה של העסק ודרך הגב כל העניין של הפריסטייל זה להיתקאלם על ביט שהDJ זורק ולא להביא מהבית ביט מוכן שאתה מכיר וזורם עליו במאה אחוזים וסופרים פעם שעברה בג´י לא נתתה לי חצי דקה נוספת לשיר וחבל זה ביאס אותי אבל הפעם אני מקווה שיהיה יותר טוב

ק ר ח

New member
תהיה דרישה...

עליי,

Rapid נאור

New member
אפשר ואף מומלץ

להרשם אצלי כי גם אני התחלתי ליחצ"ן! :) מה שנה וחצי שאני בא קבוע למסיבות בג´י, הגיע הזמן לא..? א5ז יאללה מי שרוצה שם פרטי ומפשחה באיי סי קיו 93067281 או באי מייל [email protected] אפשר להשאיר לי הודעות גם שאני לא מחובר... (תירשמו אצלי!) נאור :)

Rapid נאור

New member
ניר תגיד לי מה זה

אני כבר מעל שנה וחצי בחור הזה שלך (שאני מת עליו :)) ואני מכיר שם את כולם, ורק עכשיו אתם מבקשים ממני ליחצ"ן מה זה אמור להיות?? :))

DJ$upreme

New member
הבלבלבלבלבלבלבבלבללללל

כידוע לך היחצ"ן הראשי והבלעדי שלנו הוא בייבי ג´י והוא מחליט עם מי לעבוד ועם כמה אנשים לעבוד, אז את כל הטענות, בעיקר אם הן מלוות באלימות, יש להפנות אליו, ואליו בלבד!!! הבלבלבלבלבלבלבבלבללבבל

MC JaNaNa

New member
../images/Emo80.gif סופרים כינים פרעושים קרציות

אני כבר הצלחתי לשכנע 10 איש לבוא איתי למסיבה ואני אנסה לגייס כמה שיותר אנשים השבוע הזה ובטח שכולם מפה יבואו זאת והמסיבה של מומי הם שתי המסיבות של הקיץ

G-Ruff

New member
בסוף הקיץ!

ב29/8 הולך להיות ענק! בינתיים אפשר להירשם גם אצלי למסיבה הקרובה ביום שבת מספר אייסיקיו 48335792 לייחצןןןןן!!! ולבואאאאא!!!!!!

ק ר ח

New member
יאאאאאאאא מאאאאאאאאאאאאאן

מי לא בא למסיבה?????? הארכיון-ט----עים, אז רואים תך במסיבה של הארכיון בג´י??? הק הק הק הק הקפצה!

למעלה