בשבקין חזר!!!!

MIIKLE

New member
The King is back

אין על בשבקין אני מת עליו הוא תותח על ומלח הארץ.אם הארץ היתה מלאה באנשים כמוהו היינו מטפלים באוייבנו הרבה יותר טוב.אני מקווה רק שהוא יצליח להעיף את אריק ואופיר צמד הנחשים שהפכו לסמל הרוע של התוכנית וגם את אפרת המגעילה והסנובית תופסת מעצמה יותר מדי.

sutul

New member
סמל הרוע?!?

מייקל בגיל 28 הייתי מצפה ממך לא להיות מושפע כל כך בקלות אנשים כמו בשבקין לא זוכים בהישרדות

MIIKLE

New member
הפייבוריט שלי לא קשור לסיכוייו לזכות

אני אוהב אנשים בהישרדות לפי תכונות אופי שלהם ובשבקין ועידן הם הכי איכותיים מהבחינה הזו.בשבקין לפחות מבין האנשים בהשרדות הכי מתקרב לאידיאל הישראלי הטוב בעיני-גר בהתנחלות ותורם לישוב הארץ,כשהוא עובד ותופס מחבלים אנשים פשוטים יכולים לישון בשקט. הוא כנה למרות שהייתי רוצה שהוא יהיה תחמן יותר כדי שיתקדם במשחק תחמנות זה לא תכונה רעה אבל אופיר ואריק הביאו את זה לשיאים חדשים ורעים לא ראית את הפרק שאופיר התעלל במעיין? וגם אריק היה סכסכן מגעיל ונבזה.מבין כל האנשים בהישרדות הוא פשוט הכי ראוי.ודרך אגב דווקא האנשים הכי תחמנים הם אלה שלא זוכים בהישרדות כי בסופו של דבר לא משנה כמה הם טובים התכונות אופי שלהם נחשפות ואז הם מודחים אל תתפלא אם אופיר ואריק לא יגיעו עד הסוף... ודרך אגב אני בן 26 אל תזקין אותי בשנתיים.

שירי116

New member
מה נחמד בבשבקין?

איך שהוא התייחס לנאסרין? לאנסטסיה? לאיתי אחרי שהוא הפסיד? זה שהוא לא תחמן לא אומר שהוא איש טוב. אני ראיתי איך הוא מתנהג מגעיל ומשתחצן מעצמו.... לא ראיתי דבר אחד טוב שהוא עשה בתוכנית. אז הוא תורם למדינה, זה לא מעיד שהוא עצמו בנאדם טוב או נחמד לפחות לא ממה שרואים

MIIKLE

New member
הוא נראה דווקא טיפוס מאוד נחמד

והוא סטאנדפיסט מלידה גם גל אחרי שיצא מהמשחק הודה שבשבקין הואאחד האנשים המצחיקים ביותר שפגש והוא לא משתחצן יותר מדי פשוט יש לו בטחון עצמו ויש אנשים שתופסים את זה כשחצנות.נסרין היתה טיפוס דפוק בלי קשר למה לזה שהיא ערביה וגם אמרו את זה שהיא עצבנה הרבה אנשים.אנסטסיה היא סתם טפילה שחושבת את עצמה ליפה וחסרת תועלת לחלוטין כשיש חתיכות כמו מירית ומעיין בסביבה אף אחד לא שם עליה.אולי לא שמת לב אבל תסתכלי בפורום וטוקבקים בכתבות יש הרבה מאוד אנשים שאוהבים את בשבקין.למה מי נראה לך יותר טוב?

שירי116

New member
ממש אין לי בעיה עם ביטחון עצמי

אבל יש לו ביטחון עצמי מופרז והגזמה זה לא טוב. הוא מנופח. אני יודעת שנאסרין לא הודחה בגלל שהיא ערבייה אלא כי היא עצבנה אותם ולא תרמה פיזית וזה אבל הוא לא כל כך אהב את העובדה שהיא ערבייה מההתחלה (וגם היא שהוא מתנחל, לא אמרתי שזה בסדר..). בכל מקרה הוא התנהג אליה מגעיל וירד עליה וגם האחרים יורדים על האורז שהיא עושה ואז מתפלאים למה היא לא רוצה להכין, לא משנה, זה היה דפוק. אנסטסיה אולי קצת מעצבנת אבל היא לא עשתה לבשבקין דבר רע שזה נורא משעשע אותו שלא מתייחסים אליה ואליו שהוא לא פחות מעצבן (ופי מאה יותר לדעתי
) מתייחסים יותר. ובאמת אני לא מבינה למה כולם כל אוהבים אותו. עדיין יש כאלה שלא וראיתי כאן והבנתי שיש קצת שפיות בעולם (לא, סתם. פשוט לא הבנתי למה אני היחידה שלא סובלת אותו
) אבל לא נתווכח על זה זה לא ישנה את היחס שלי או שלך אליו חח בכל מקרה אני מעדיפה או מיכל או מעיין על בשבקין וגם את גיא ואיתי ועוד כמה... :)

sutul

New member
תורם ליישוב הארץ!?

ארקי הוא רופא... אדם שבחר לתת מעצמו שעות ארוכות והמון המון אנרגיה כדי להציל חיים זה מבחינתך פחות מאשר איזה מג"בניק?

MIIKLE

New member
הוא לא נותן מעצמו

הוא עושה את זה בשביל עצמו ובשביל להרוויח כסף והוא גם לא מסכן את החיים שלו.הבן אדם אנוכי ואגואיסט עד לשד עצמותיו זה שהוא משכיל לא עושה אותו בן אדם טוב.ומה זה הזלזול הזה איזה מג"בניק?! בשבקין הוא לוחם ומסכן את החיים שלו כדי לתפוס ערבים ומחבלים בזכות אנשים כמוהו אתה יכול לישון בלילה בשקט.אתה יודע בכלל מה זה לפשוט על כפר ערבי כשיכולים להשחיל בך כדור מאיזה חלון הוא תורם למדינה ומסכן את החיים שלו ואדם כזה עדיף בהרבה על רופא אגואיסט סכסכן ורודף בצע שמבייש את מקצוע הרפואה .רופא אמור להיות אדם נקי והגון שמשדר מכובדות ולא סכסכן נבזה שתוקע סכינים בגב.אני בטוח שהרבה הורים לא רוצים שאדם כמוהו יטפל בילדיהם .למרות שהוא מכחיש את זה אני בטוח שהוא נתקל בהרבה כאלה שלא רצו שהוא יטפל בהם.

sutul

New member
שמע גבר.. אתה חיייייייב

להתנתק מהטלוויזיה כבר התחלת לאבד את ההבדלה בין מציאות להפקה אם אריק כזה בן אדם חכם ורוצה להרוויח הרבה כסף הוא יכל להיות מנכ"ל או עורך דין או כל מיקצוע אחר שבו אפשר להרוויח סכומים ממש גבוהים שורה תחתונה.. הוא מציל חיים אני לא מזלזל במג"בניקים (טוב אולי באינטילגנציה שלהם) אני מזלזל בבשבקין עצמו הגוף שלו לא מנופח בגלל השרירים.. זה האגו שלו שמנסה לתפוס יותר מקום בגוף "כדי לתפוס ערבים ומחבלים" בואי נסכם שאפשר להוציא את המילה "ערבי" מהמשפט ועדיין להרגיש איתו שלם תיראה את הבן אדם הזה.. כל ההתנהלות שלו אלימה, נרקיסיסטית ואנשים כאן מהללים ותומכים בזה תיראה איך הוא התנהג כלפי נסרין עוד לפני שהיא התחילה לזרוק על השבט איך שהוא הצמיד לנטע- לי מצ'טה לצוואר ועוד מיקרים שכרגע לא עולים לי לראש ברגע זה העיפו אותו מהשבט ולא בעזרת אריק פשוט נישבר להם ממנו שים לב לוידויים "רופא אגואיסט סכסכן ורודף בצע שמבייש את מקצוע הרפואה" אגואיסט?! למה כי הוא מבצע מהלכים שקדמו אותו במשחק? מה אתה רוצה שהו יקדם מישהו אחר במשחק שמישהו האחר הזה ינצח בפרס!!?!?? מה היגיון??? סכסכן?! נו ברור זה ה-ש-ר-ד-ו-ת!!!! הם לא נולד לרקוד!! רודף בצע?! חשבתי שזאת הסיבה שכולם שם הגיעו לתוכנית הזאת כדי לזכות בפרס ששוויו מיליון שקל או לקדם עצמם בברנז'ה ולקבל חוזי קמפיינים כאלה ואחרים שיינבו כסף מה!? יש שם מישהו שמשחק שם למען שלום עולמי?? מבייש את מקצוע הרפואה?! למה כי הוא יודע איך משחקים את המשחק ששמו השרדות וכל השאר חושבים ששמו אותם באח הגדול - באי קטן

MIIKLE

New member
מה לעשות אני לא סובל אותו

בשבקין הרבה יותר טוב מאריק וזהו. זה נקודת המוצא שלי ונקודת המוצא שלך היא שאתה אוהב את אריק מכאן והלאה אפשר לזרוק מליון טיעונים אבל השורה התחתונה היא שאריק מעורר בי אנטי ובחילה קשה וזה סוף הסיפור.

לדעתי דיווה היא זו שתחזור ../images/Emo13.gif

מסיבה אחת ברורה, אתם אמרתם שהשלישיה שנשארת היא גיא עידן ונטע לי נכון? איך עידן שורד עד הסוף בלי דיוול'ה שלו ששומרת עליו? בקיצור ככה תחושת בטן זה לא בשבקין שחוזר, ואולי אתבדה.

TheCandyGirl

New member
לדעתי..............

עידן שורד עד הסוף ואף זוכה.... לא בגלל דיווה.... אלה בזכות ההפקה... שדואגת לו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכבר מזייפים את דעת בחירת המעריצים באתר נענע 10............

למעלה