בשביל מה פורום?

fliperit

New member
בשביל מה פורום?

כל הויכוחים בזמן האחרון- "כן הורסמאן, לא הורסמאן, תרבות דיון כזו, תרבות דיון אחרת וכו'", נובעים, בעיני, מכך שלכל אחד הפורום מייצג מטרה אחרת... אז למה שלא נעשה רשימה- "הפורום בשבילי הוא...", וכך נדע מה כל אחד מחפש בפורום, ואולי אפילו נוכל להגדיר פורום מטרות שמשותפות לכולם... איך נראה לכם?

תםטםOHIO

New member
../images/Emo45.gif

בעיני פורום הוא מרכז חברי למידע ולייעוץ שבאמצעות הדיונים ניתן לשמוע דעות שונות, להתפתח ולהכיר את מי שמסביב מאותו התחום.

נראה לי מוזר

אבל בכל זאת הענה.... אני הטצרפתי לפורום במטרה אחת: ללמוד מניסיון של אחרים על סוסים ולשמוע חוויות וכמובן להנות מכל זה... נכון שזה נשמע ברור אבל באמת בגלל זה אני כאן... בתקופה האחרונה אני כאן בגלל משהו קצת שונה והיא רק ללמוד אני מתקשה להגיד שאני נהנת כאן.... אני מציבה פה שאלות שמעניינות אותי ואלה שחושבים שהם יודעים הכל לא עונים ומתנהגים בצורה סנובית כלפי היותר חדשים בתחום.. וזו רק דוגמא אחת מתוך אלף...

רעיון מעולה../images/Emo107.gif

כל הכבוד על היוזמה!
בשבילי הפורום נועד להיות מקום לאוהבי סוסים ורוכבים מכל הענפים. מקום להעלאת דיונים שונים בנושאי סוסים, מקום שאפשר גם ללמוד ממנו, אבל גם מקום לחלוק חוויות לפעמים. לא חייבים להיות נעולים רק על נושאים מקצועיים, למרות שהם יכולים מאוד להוסיף. קצת קשה להסביר מהו הפורום הזה בשבילי, מורכב מדי לפרט במילים, אבל מה שבטוח זה שהמטרה של הפורום היא לא לא לפגוע באנשים, הייתי בהחלט רוצה שכולנו נשמור על תרבות דיון ועל אווירה נעימה.

NTL

New member
../images/Emo45.gif

מה שאני אוהבת לעשות בפורום זה לקרוא חוויות של רוכבים אחרים בכל מיני סיטואציות, זה ממש נחמד. לראות תמונות של סוסים אחרים. להכיר ולהתחבר עם רוכבים אחרים. לשמוע על עוד דרכים לגידול סוסים. בעיקר להנות. אני לא אוהבת לראות שתוקפים פה רוכבים או בעלי מקצוע אחרי רק בגלל השיטות השונות שלהם או אפילו בגלל חוסר ידע. הייתי רוצה לראות פה יותר פירגון ורצון אמיתי ללמד ולהסביר, במקום לשפוט ולתת ביקורת. ואנשים... שימו פה יותר תמונות של הסוסים שלכם או של הסוסים שאתם אוהבים!!!!

alon oak

New member
באמת!?...חחחחחח סתם בשביל הצחוק

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=382&msgid=58756934

NTL

New member
אז רק בשביל הצחוק אענה

יש דבר אחד שאני מצטערת עליו בעניין, וגם לא בלב שלם, שאמרתי את שמו של הבן אדם. מעבר לזה אם דבר כזה היה קורה לך נראה אותך מתמודד.

fliperit

New member
את לא צריכה להצטער שאמרת את שמו.

אם זאת הייתה דעה שלך, והיית אומרת "המפרזל הזה והזה הוא אלים בלה בלה בלה", זאתצ אולי הייתה חוצפה, אבל את נתת עובדות, ולמפרזל שכזה לא מגיע להמשיך לעבוד...אני יודעת שאני שמחה שאמרת את השם, ואולי עכשיו פחות אנשים יבקשו ממנו לפרזל

jgut

New member
../images/Emo45.gif בשבילי

הפורום הוא מקום להרחבת אופקים, קידום נושאים ומשהו גם קצת חברתי. זה המקום שבו אני יכולה לשמוע חוות דעת שונות משלי, להכיר סגנונות שונים משלי, ללמוד דברים גם על התחום שלי ובעיקר על תחומים אחרים ועל סוסים בכלל... וגם להביע את דעתי. כדי לפגוש אנשים שחושבים כמוני ולמדו אותו בסיס כמוני יש לי אנשים בחווה, לכן הדגש שלי הוא דווקא על השוני. גם אני ממש לא מאמינה באמת אחת אז לשמוע כל מיני דעות בשבילי זה חומר למחשבה, המאפשר לי לראות מה אני יכולה לאמץ מהדברים שיכולים להועיל לי. הדעות והנושאים לא חייבים להיות מקצועיים, כי יש הרבה דברים שקשורים לסוסים שהם עניין של נסיון ולא בהכרח משהו שאפשר ללמוד מאיפשהו מקצועי. לגביי קידום נושאים, כל אחד והנושאים החשובים לו, אבל לדוגמא נושא כמו התעללות בסוסים בעיני הפורום הוא במה מתאימה. בעיני זה נושא חשוב ופה יש אנשים שיכולים לתרום לנושא. ואחרון חביב הנושא החברתי. אני כן מרגישה שאנחנו שייכים לקהילה מסויימת פה בפורום, יש פה תמיכה (מזל-טוב כשצריך, נחמה במצבים פחות מוצלחים), יש פה שיתוף מעבר לידע מקצועי, והיכרתי אנשים מהפורום שאני ממש שמחה שהכרתי. לכן חשוב לי שהפורום כן יהיה מקום נעים להיות בו.

jgut

New member
נ.ב.

יש פה אנשים שלא פגשתי מעולם ולמרות הכל אני מרגישה שאני מכירה אותם וממש מחבבת אותם...

שילגיה18

New member
תגובה

אתם כמעט שלא רואים הודעות שלי פה....במיוחד לאחרונה...אני כותבת הודעה אחת או שתיים אחת לדי הרבה זמן....אני בעיקר כאן קוראת ומתעניינת...... מתעניינת בכל מיני דעות וחוויות של אנשים שונים שבאים מכיוונים שונים...

בישבילי הפורום הוא דרך לשמור על שפי

שפיות :) בגלל שכרגע מצבי הבריאותי לא מאפשר לי לרכב אני נכנסת כל יום לפה כדי לקבל את "מנת הסוסים" היומית שלי.... ברגע שמתחילים פשוט בלתי אפשרי להיגמל... וגם כי יש פה אחלה אנשים ואני גם לומדת פה לא מעט על אנשים,סוסים ומה שבניהם....

למעלה