בשביל מה לעשות בלאגן

בשביל מה לעשות בלאגן

לא צריך להבין כל כך הרבה בשביל לראות שרצח זה לא מילה גסה למה שיכול לקרות במצעד הגאווה השנה.. גם המוסלמים מתגייסים למאבק נגד מצעד הגאווה: ח"כ עבאס זכור (רע"מ-תע"ל) אמר הערב ל-nrg מעריב כי התנועה האסלאמית תיאבק בכל אמצעי חוקי כדי לסכל את קיומו של מצעד הגאווה שאמור להתקיים בירושלים ביום שישי הבא. "ההומואים הם אנשים חולים והמקום שלהם הוא בבתי חולים או בבתי משוגעים", אמר וקרא למוסלמים לעלות לירושלים ולסכל את המצעד. במשטרת ירושלים התקבל מידע מודיעיני שמדיר שינה מעיניהם של קצינים בכירים. בקהילה החרדית הורו לתושבים שמתגוררים סמוך לתוואי המצעד להכין ארגזי ביצים סרוחות, כדי להשליכם לעבר הצועדים. כמו כן, במשטרה חושדים כי בכוונת המפגינים לנסות להציף את פתחי הביוב וליצור עומסי חשמל בעיר. בשביל מה? לעשות התגרות כזאת.. היה אפשר לצעוד בת''א וזהו. חבל על כל הנפגעים שיהיו

רק דיברתי..

לא חלפו שעות ספורות מאז הכריזה המשטרה על כוננות-חירום, והמחאה נגד מצעד הגאווה גולשת לפסים אלימים. מאות חרדים נאספו בציר התנועה המרכזי של ירושלים - חלקם לובשים שקים לאות אבל. המפגינים הציתו פחי אשפה, שפכו מכולות ואף השליכו אבנים. שוטרים פיזרו אותם מהכביש. אחד המפגינים הסביר: "זוהי רק יריית הפתיחה. יהיו הרוגים"

niv1990

New member
מה קשור החייזר הכחול?

בכל מקרה זו ללא ספק הזדמנות (ובעיקר תרוץ) לקחת כמה מהפנאטים ולהשליך אותם לכלא.. לדעתי צריך כל חודש לעשות מצעד גאווה, רק בשביל לעקוב אחרי מטורפים דתיים.

יגיעו אלפי חרדים למצעד

חבל על כל בן אדם שיפגע שם פשוט.. אחרי שמישהו יפגע [ואני מקווה שאף אחד לא יפגע] יזכרו שיכלו לעשות את זה בת''א

niv1990

New member
אבל לא צריך לתת לטרור לקבוע

זו דמוקרטיה או שליטת מי שמרביץ יותר חזק? יכול להיות שזו התגרות מיותרת, אבל אם כבר, אז זו אחלה הזדמנות להביא כוחות שיעיפו את הפנאטים שינסו לפגוע לכלא...

niv1990

New member
אני בעד חירות האדם והענשה של מי

שמנסה להפר אותה.

S h a y D u

New member
../images/Emo45.gif גם אני..

(וזאת, ד"א, גם אחת הסיבות שאני תומך בליברליזם) אבל אני חושב בכל זאת שהאוכלוסיה ההומו-לסבית אינה זכאית לזכויות שהיא דורשת מפני שיש לה חלק מכובד בנשיאת דמם של אותם ששת מליוני היהודים שאיבדנו בשואה! ההומו-לסביות הגיעה ליהודים באירופה עקב התבוללותם וכתוצאה מכך היהודים "נידבקו" בה בגנים שלהם. ההומו-לסביות הפרה את זכויותיהם לחירות (ולחיים...) של אותם ששת מליני היהודים שניספו בשואה, ולכן עליה להענש ולא לקבל זכויות! :)

Fleddermaus

New member
../images/Emo6.gif

את זה עוד לא שמעתי...

niv1990

New member
../images/Emo6.gif שמת לב באיזו הודעה אתה תומך?

כל אדם (והומו-לסביות זה אדם, שכןם יש להם יכולת לצאצאים משותפים עם אנשים אחרים - גם אם הם לא ממשים אותה) זכאי לחירות, אם הוא לא פוגע בזכויות של אדם אחר (לפי דעתי כמובן). אין לי שמץ של מושג למה אתה טוען שההומו לסביות הגיעה ליהודים באירופה יותר מלאחרים? למה זה קשור לשואה (נכון שהנאציזם לא אוהב את שניהם, אבל בתירוצים אחרים)? למה הם אחראים למה שכמה נאצים יעשו לכאורה (לכאורה שזה בגלל הסיבה שציינת) בעתיד בעקבות מעשם לכאורה ש ההומו-לסבים? ולמה הומולסבים נוכחים צריכים לסבול על חטיאם לכאורה, של ההומו-לסבים מהעבר? אני בספק גדול אם יש לך תשובה הגיונית לכל זה, אם כן זאת באמת הפתעה בשבילי. *אני לא מבין ממש בקטע ההומו-לסבי אבל איך הם העבירו גנים בלי מפגש של זרע וביצית?
אם מטרת ההודעה היתה לבדר אז הצלחת :) (מספיק עיון קצר בפורום כדי לגלות שהתייחסות להודעה זו כרצינית לא כל כך בלתי מובנת).

wc06

New member
אם היית דוגל בחירות האדם

היית מבין שבעצם זה שהם הולכים לעשות מצעדג כזה בירושלים מול הפרצוף של החרדים הם מפרים תזכויות שלהם .

או נאבקים על הזכויות שלהם,

תוך כדי זה שהם מתרחקים כמה שניתן מאיזור הדתיים על מנת לא לפגוע בזכויות החרדים?

niv1990

New member
כי הם יכולים

לא שאני חושב שזה מעשה חכם, אבל זכותם במלאה לעשות דברים טיפשיים :)

איזו זכות בדיוק?

הזכות "לא לראות ברחוב אוכלים בתחת"? יש עוד הרבה אנשים שמעצבן אותי לראות ברחוב, במיוחד ברחוב הרצל ברחובות. אז מה אתה אומר, זכותי הדמוקרטית למנוע את הסתובבותם שם, בין אם כבודדים ובין אם בצורה מאורגנת ותחת השם "מצעד"? משום מה הרבה חרדים ודתיים חושבים שהזכות לכפות נובעת מזכויות האזרח שלהם.

Continuum

New member
הזכות לפולחן + חופש התנועה..

הם בטח שלא רוצים לראות את זה, מבחינתם זו טומאה שדבר כזה יתקרב אליהם בכלל, זה מפר את הסדר הציבורי איך שלא תסתכל על זה. ויותר מכל - הדתיים לא רוצים שזה יערך בירושלים כי הסיבה של ההומואים לערוך את זה בירושלים היא שהדתיים לא רוצים שזה יערך בירושלים כי הסיבה של ההומואים לערוך את זה בירושלים היא שהדתיים לא רוצים שזה יערך בירושלים... אבל בתכל'ס, אם היה להומואים קצת כבוד, הם היו משיגים את כל האישורים לערוך את המצעד בירושלים - ואז מעבירים אותו לתל אביב.

ברור לי שכך הדבר מבחינתם

אבל זה מרתיח אותי. בערך כמו כל האנשים שראו אותי בצבא אוכל לחם בפסח או טונה ביום כיפור ועשו לי פרצופים. רבאק, אנשים פשוט לא מבינים את ההבדל בין החופש לכפייה והחופש מכפייה.

למעלה