ערב (צהריים) תרבות- בנושא ארתור וחיות אחרות(: ערב פורים מהשנה.
ט טווידלדי New member 30/6/07 #18 חנוכת קן, שנה שעברה (שרפו לנו את הקן, היינו שנה שלמה בקן חלופי- ושנה שעברה בנו מחדש את הקן הישן
ט טווידלדי New member 30/6/07 #21 גם לי יש תמונת גוצניקים מחג קןP: חג קן 27, לפני שנתיים. הגוץ היחיד בזמנו שמנה כ-8 חניכים, היום הגוץ מונה כ40 חניכים
גם לי יש תמונת גוצניקים מחג קןP: חג קן 27, לפני שנתיים. הגוץ היחיד בזמנו שמנה כ-8 חניכים, היום הגוץ מונה כ40 חניכים
פ פורה New member 2/7/07 #28 אפשר גם לשים תמונות? אני מתלהבת שלמדתי להעלות תמונות P: טיול חנוכה שלפני שנתיים היה הכי כיף בעולם!!
פ פורה New member 2/7/07 #30 יאא!! איזה כיף לשמוע! אני מסכימה.. חבל שאני לא מכירה כ"כ את החברה שלך, בשביל להגיד, אבל אתה גם על הכיפאק.
יאא!! איזה כיף לשמוע! אני מסכימה.. חבל שאני לא מכירה כ"כ את החברה שלך, בשביל להגיד, אבל אתה גם על הכיפאק.
ד דיייייייייייי New member 30/6/07 #19 גוצניקים בהופעה בחג קן 25 נו הנהשנה עדין אין לנו תאריך..אז..אין תמונות!D:
ד דיייייייייייי New member 30/6/07 #22 "השמש תזרח בקן שיכון המזרח" זה מהשפק של השנה..עם הגוצ..כשעוד היה גוצ.
ד דיייייייייייי New member 30/6/07 #24 ולקינוח,תמונה של המדריכים של הקייצת שלנו משנה שעברה,כאילו זה גם עם אנשים מהפרויקט.אבל ניחא. (הקייצת של שיכון הכי טובה בעוווווווווווווווווולם...)
ולקינוח,תמונה של המדריכים של הקייצת שלנו משנה שעברה,כאילו זה גם עם אנשים מהפרויקט.אבל ניחא. (הקייצת של שיכון הכי טובה בעוווווווווווווווווולם...)