בשביל הנסתר

בשביל הנסתר

בשביל הנסתר מעיני הרואים אציע לך משכב על ערש עדנים ובהיותי פורם את רוכסן הכלימה אצלול אל מבואותייך בגאוות עירום מיוחמת. ואל נא תסתירי פנייך לאמור כי נועז הייתי במילים. שכן לך, ורק לך בקשתי להגיד מאוויים עזים בעגבים.

טאKילה

New member
בְּתַפְאוּרַת הַלַּיְלָה

בְּתַפְאוּרַת הַלַּיְלָה תְּלַחֵשׁ בִּי אוֹתְךָ עָשׂוּי לִבְלִי חַת. יָרֵחַ יִצְטַחְקֵק בִּשְׁמֵי מָרוֹם בִּזְמַן שֶׁנֶּאֱרֹג גּוּף בְּגּוּף לְהַסְתִּיר טִשְׁטוּשׁ הַדַּעַת. תֵּן לַכְּסִיפָה לְפַכְפֵּךְ הַחוּצָה תֵּן לַתְּשׁוּקָה שֶׁבָּעֲרָה לְהִתְפַטְפֵּט עַל יָצוּעַ דּוֹלְצֶ'ה וִיטָה. תֵּן לִי לְהִתְרַפֵּק עַל כֻּלְּךָ.

מצאתי אותך

מצאתי אותך במסילות נחשקות, פורשת מעדני תאוות ובקשתי את שיכר צפונותייך להיות לי לרוויה. הציעי לי את מנעמי השיר להציב בו שקיקות מתלקחות כנרות צבועים על עוגת מועד הפוצחים בלהבות נאצלות.

טאKילה

New member
דִּמְעַת כְּסִיפָה

צֶבַע הַחֵשֶׁק מְאַיֵּר בְּגּוּפִי עַזּוּת אֲנִי מַגְנִיבָה אִיתוּת בְּתוֹךְ דִּמְעַת כְּסִיפָה מֵהַמָּקוֹם בּוֹ מִלִּים סוֹעֲרוֹת מְגַלְגְּלוֹת אֵלֶיךָ סוֹד פְּרִיחָה. בּוֹא נַתִּיר אִסוּרִים בּוֹא נֶאֱהָב עִם חֲמֵשֶׁת הַחוּשִׁים עַד שִׁכָּרוֹן כַּחֲלוֹם יָעוּף.

תאווה

במסילות הבריאה, עיצב אותך האל אישה נחשקת ואותי יצר איש רחוץ בתאוות. ובמילים שופעות ערגה צובעים היינו זה את זו בצבעי ראשית מעורטלים ונתמלאנו תשוקה מתעצמת. וכך, בלילות ללא שנת, הוגה הייתי במשנת אוהבים ומבקש אותך הדוקה בי באזיקי חמודות וקורא אל ארץ ומלואה כי עדות תהיינה לאש תאוותנו.

טאKילה

New member
מִלּוֹתֶיךָ

סַעֲרַת מִלּוֹתֶיךָ מְרַחֶפֶת רִקְמוֹתַי עַל כְּנָפִי אוֹר נוֹסְסִים. תְּשׁוּקָה מְלַחֶשֶׁת נִבְרֵאת בָּרֶחֶם הַלַּיְלָה יוֹלֶדֶת עֵירֹם מִתְאַוֶּה. וְגוּפֵי נִמּוֹחַ מִצְטַנֵּף בַּזְּרוֹעוֹת עֶרְגָּה לְהֵרָכֵס בֵּין אֶצְבָּעוֹת לָחוּשׁ מֶתֶק נְגִיעָתְךָ.

מילים נועזות

את מגישה לי מילים נועזות המפלחות בי תלמים צפוני חשק וכשאני איתך נופלות כל המשוכות הרותעות וקוראות לי להילכד בך ולצלול אל נבכי התעלסות גודשת. ובהיותנו שבויים באזיקי אהבה, גופי מתלקח בגופך ואנו פורקים עינוגים איש אל רעוחו לוהטים בכבשן התשוקות.

למעלה