בשביל הגשמת חלום...

בשביל הגשמת חלום...

שלום לכל הצונחים החופשיים! אתם הפורום הכי קרוב, לדעתי, שיכול לעזור לי במציאת מידע על קפיצות באנג'י. אני ועוד כמה חברים וחברות מעוניינים לקפוץ באנג'י, ומחפשים את המקום בארץ. אז... איפה אפשר למצוא את זה, איך מקבלים מידע וכל דבר דומה? בהמון תודה מראש!!! : )

Ron Miasnikov

New member
i dont get it

how come so many people think that skydiving abd banji are related in any way they can't get the meaning of FREE fall?

רון...

כל מה שביקשתי, זאת עזרה. מאחר ולא קיים פורום של קופצי הבאנג'י, החלטתי לנסות ולמצוא עזרה אצל ספורטאי אתגר אחרים. אני מודע להבדלים הגדולים בין שני תחומים אלו, ואני לא סבור שיש קשר כלשהו בין צניחה חופשית לבין באנג'י. אני מחפש פה מתוך תקווה שמישהו יוכל לעזור לי, בהתחשב בכך שהסיכוי שאמצא מישהו בפורום הספציפי הזה שיוכל לעזור לי, גבוה מהסיכוי שאמצא אדם כזה בפורום של חובבי עוגות הגבינה, לדוגמא. אז אם מישהו יוכל בבקשה למצוא לי תשובה, או לעזור בדבר דומה, אשמח ואודה לו מאד...

maybemor

New member
אז הנה רעיון:

למה שלא תפתח פורום חדש של קופצי באנג'י? גם יתנו לך (בתקווה) תשובות שם וגם יפסיקו לשאול אולתו שאלות בדין חבלים נמתחים
ודרך אגב - מה רע בעוגות גבינה? אני גם קפצתי באנג'י מספר פעמים (משעמם טיחו יותר מדי ניירת :) וחולה על עוגות גבינה. אז למה? למה להשמיץ מרוקאים? -) דודי מ.

Ron Miasnikov

New member
ok.. a bit more positive

i don't know the answer for your question, but if you do "Search" in this forum you will find it, because million others asked the same.. have fun go skydive Ron

Z o o k

New member
תשובה (לא בטוח שתאהב את זה)

עד כמה שידוע לי, אין מתקן באנג'י קבוע בארץ. בדרך כלל המתקנים האלו צצים בכל מיני פסטיבלים והפנינגים למיניהם. ברגע שאחד כזה יקום איפה שהוא, אתה יכול להיות בטוח שתשמע עליו בפרסומות ודברים כאלה.... בהצלחה בכל מקרה.... כל אחד והחלום שלו!

karpe

New member
פעם אחרונה ששמעתי

לפני כמה חודשים הציבו מנוף לבנג'י ליד נהריה - בשמרת,מתוך כוונה שהוא יהיה קבוע. שווה לברר אם הוא עדיין שם.

למעלה