***בשביל בן***

JACKASS 4 LIFE

New member
***בשביל בן***

אז ככה: אני וג'וילאן (חבר שלי) הברחנו נפצים מאיביזה. עכשיו הוא הביא אחד יום שני לביציפר,וממש שעמם לנו,וומממש רצינו לשבור תשיגרה המחורבנת,אז מה יותר טוב לשבור שיגרה עם הדמיית פיגוע?! טוב אקיצר אנחנו ככה מתחננים פעולה שאפילו מטכ"ל לא מסוגלים.. והיא כזו: ניכנסים לשירותים,מוודאים שאין אף אחד,מדליקים וזורקים דרך הדלת לתוך המסדרון.. עכשיו הייתה בעיה שלא ידענו,מורה ראתה אותנו מכניסים משו כחול לכיס..(הנפץ כחול (ראו שרידים שלו) טוב אנחנו עושים את זה פתאום שומעים בוווםםם אבל ענקי..שנינו נישפכים מצחוק ככה.. ואז שומעים מלא צעקות מורים וריח מסריח ועשן... אנחנו כזה יוצאים,פתאום מורה קופצת עלינו! הינה! זה הם! אנחנו מה?! מה את רוצה?! תעופי לנו מהעניים זקנה מחורבנת! טוב ממשיכים לכיתות..ואז זימנו אותנו לשיחה עם המנהלים שם סיפרו לנו שהם יודעים שזה אנחנו ובלה בלה בלה..עשו עלינו חיפוש והגישו תלונה.. טוב אני אמשיך יותר מאוחר אין לי זין לשים...

Yeman Bitch 1

New member
חחח מה השעמום יכול לגרום

חחח אמממ רגע לא הייתה מעורבת ילדה שנפגעה או משו כזה?

Yeman Bitch 1

New member
חחח מה השעמום יכול לגרום

חחח אמממ רגע לא הייתה מעורבת ילדה שנפגעה או משו כזה?

JACKASS 4 LIFE

New member
חלק ב'

אקיצר בסוף מתברר שילדה נכוותה..אבל לא רציני.. והיא הייתה בהלם! ורעדה לה היד! וחשבנו שיש לה פרקינסון! וזה גם היה מצחיק.. הכל היה מצחיק עד שהגיע הטלפון מחוקרת הנוער להגיע לחקירה! בהתחלה לא האמנו שיגישו תלונה..אבל הבני זונות הגישו!! אהה והמנהל אמר לנו שאנחנו מושהים עד 6 ימים... ואז הייתי ממש לחוץ..כי פחדתי שיפתחו לי תיק..ואם יפתחו לי תיק אז ילך לי כל הקטע של להיות לוחם בצבא (אני רוצה שייטת ככה שעם תיק אין מצב להגיע לשם..) אקיצר היינו לחוצים והיום הגענו לחקירה.. אבא שלי דיבר עם החוקרת והגענו להסכם שאנחנו מבקשים סליחה,יש לנו קצינת מבחן אבל אין לנו תיק אם נודה.. אז כמובן שהודנו...וזהו! בסוף יש לנו רק אזהרה חחח ואתמול כזה שמעתי שהולכת להיות לנו פשיטה על ביציפר בקטע של גראס.. והיום החוקרת עושה לי:"ותגי לי,סמים יש לכם בבצפר?!" אני וג'וליאן נשפכנו מצחוק...ואמרנו לה שכה כבר שמענו על הפשיטה המתוכננת...

bobby6killer

New member
מגיע לכם יא מפגרים!

אתם חבורה של מפגרים מי עושה דבר כזה? נפץ אחד? אחד??? תזרקו 3 לפחות יא מפגרים! או שתשרפו את השירותים או וואטאבר
מטומטמים מגיע לכם!

JACKASS 4 LIFE

New member
צודק **משפיל את ראשי**

ידעתי שצריך לחפור מנהרה לתוך החדר של יעל...

למעלה