בשביל אלי...

12אניהיא

New member
בשביל אלי...

אישה נשואה מביאה לביתה את המאהב שלה. כשהם נכנסו לבית שמע המאהב מהחדר השני צליל משונה, "ששששששש", אבל הוא לא לקח את זה ברצינות. השניים התחילו להתנשק ולהתמזמז וכל הזמן היה ברקע את הצליל המוזר הזה. לבסוף התפשטו השניים, נשכבו על הספה, עשו את שלהם, ועדיין הצליל המוזר, "ששששששש", לא נעלם. כשסיימו השניים את מה שעשו, הבחור הדליק סיגריה, נשכב על הספה ונח. הוא לא התאפק ואמר לאישה, "אני חושב שבחדר השני יש לך דליפה או פנצ'ר בצמיג, כי כל הזמן אני שומע שששש וששששש". לא!", אמרה האישה המשועשעת, "זה לא פנצ'ר וגם לא דליפה, זה בעלי המשותק שמנסה להגיד לי שאני שרמוטה". נזירה נכנסה למונית. נהג המונית לא יכל להסיר את עיניו ממנה. בסוף הוא אמר: "יש לי משהו להגיד לך, אבל אני לא רוצה לפגוע בך". "בני היקר", ענתה לו, "אתה לא יכול לפגוע בי. לאחר שנים כה רבות של נזירות כבר ראיתי ושמעתי כל כך הרבה, שקשה לי להאמין שמשהו עוד יכול לפגוע בי". "טוב", אמר, "תמיד היתה לי פנטזיה לנשק נזירה".. "נראה מה אפשר לעשות בקשר לזה", אמרה הנזירה, "אבל אתה חייב להיות רווק ואתה חייב להיות קתולי". "אין בעיה", אמר נהג המונית, "אני גם רווק וגם קתולי". "אם כך", אמרה הנזירה, "עצור במקום החשוך ההוא שבצד הדרך". הנהג עצר היכ! ן שהצביעה, והנזירה הגשימה לו את הפנטזיה בנשיקה לוהטת ומחשמלת. אבל כשחזרו לדרך פרץ הנהג פתאום בבכי. "סלחי לי, אחות", בכה הנהג. "חטאתי, שיקרתי. אני נשוי ואני יהודי". "זה בסדר", אמרה הנזירה, "קוראים לי יהושע ואני בדרך למסיבת תחפושות". שאלו בתולה : איך זה לשמור על הבתולים עד החתונה? והיא ענתה: "ממש קריעת תחת!!!!!" *** אישה אחת הולכת לטיפול אצל גניקולוג. הוא בודק אותה ואומר לה: "נקי אצלך למטה". היא משיבה: "נכון, יש כושי פעמיים בשבוע". ***** עקרת בית שומעת דפיקה בדלת.כשהיא פותחת עומד שם איש ושואל אותה אם יש לה כוס. היא טורקת את הדלת בפניו, לא מאמינה למשמע אזניה. אותו דבר בדיוק מתרחש בשלושת הימים הבאים, והאשה מחליטה לספר לבעלה. אומר לה הבעל: "מחר אני לא אלך לעבודה. כשהוא ישאל אותך אם יש לך כוס - תגידי כן, ואני אתחבא מאחורי הדלת. האיש מגיע למחרת שוב, האשה פותחת את הדלת הוא שואל אותה אם יש לה כוס והיא עונה לו "כן". אומר לה האיש: "אז תגידי לבעלך שיפסיק לזיין את אשתי".

F a d i

New member
לאלי ולענת ולכל הנהנים מהשידורים

עם יום כזה יפה אפילו לי יש בדיחות..
פולני אומר לבתו: "ילדתי היקרה, אל תתחתני עם הבחור הזה. הוא גם נכה, גם מכוער וגם יתום". הבת: "העיקר האהבה אבא, לא מעניין אותי המראה החיצוני ולא הרקע שלו". האב: "אני לא מדבר על זה. את לא חושבת שהוא סבל מספיק בחיים?"
כורדי מסתכל במשך כמה דקות על קוביה של קרח החבר שלו שואל אותו על מה אתה מסתכל? הכורדי: "אני משתגע מאיפה הנזילה"...
זוג פולנים בארוחת ערב "מותק היין עושה אותך חושנית וסקסית" אומר הבעל. "או יקירי תודה! אבל אני לא שתיתי" עונה אישתו "אני שתיתי" ענה הבעל.
שאלה: "למה בלונדינית נכשלה במבחן הנהיגה?" תשובה: "כי כל פעם שהדלת נפתחה היא קפצה למושב האחורי..."
בטיסה אחת קרתה תקלה קריטית והטייס הורה לדיילות להכין את כולם לנחיתת חירום. כעבור מספר דקות שאל הטייס את הדיילת הראשית: "נו, מה מצב נוסעים? כולם מוכנים?" השיבה לו הדיילת: "בערך. כולם יושבים במקומות וחגורים לכיסאות חוץ מעורך דין אחד שעדיין מחלק כרטיסי ביקור..."
לאיש אחד היה את המכונית הכי קטנה בעולם. הוא נכנס לתחנת דלק ובתמימות ביקש מהמתדלק שימלא לו כפית דלק. המתדלק שהיה המום מגודלה הקטן של המכונית, צוחק ואומר לו: "אדוני, אולי תרצה גם נוד לגלגל..."
שתי בלונדיניות נוסעות במשאית בגובה 3 מטר באמצע הלילה. לפתע הן רואות מקדימה גשר בגובה המוגבל למכוניות 2.5 מטר. הנהגת הבלונדינית מתחילה להאט והחברה שלה מוציא את ראשו דרך החלון, מסתכל אחורה, מסתכלת לצדדים, ואומר: "סעי, אין פה משטרה..."
הטייס למגדל הפיקוח: "טייס למגדל, טייס למגדל, אני נמצא כ 600 מייל מהחוף בגובה של 100 פיט ונגמר לי הדלק. מחכה להוראות!" מגדל הפיקוח למטוס: "מגדל לטייס, מגדל לטייס, חזור אחרי בקול רם וברור - יתגדל ויתקדש שמי רבא..."
שני שיכורים נוהגים ברכב בכביש בין עירוני בשעות הערב. לאחר כמה זמן אומר שיכור אחד לשני: "אני חושב שאנחנו מתקרבים העירה!" שואל השיכור השני: "איך אתה יודע?" משיב לו השיכור הראשון: "ככל שעובר הזמן אנחנו דורסים יותר אנשים..."
בטיסה אחת עבדה דיילת חדשה. כחצי שעה אחרי ההמראה היא נכנסה בהיסטריה לתא הטייס ואמרה: "יש כאן אדם שטוען שאנו עוברים מעל הכפר שלו והוא מתעקש לצאת." שואל הטייס: "זה אחד שיושב בכסא גלגלים עם ידיים ורגליים שבורות ומחובר למכונת הנשמה?" הדיילת ענתה לו: "כן!" הטייס משיב לה: "זה בסדר, הוא תמיד יוצא כאן..."
שאלה: "למה יש הרבה תאונות אחרי שגברים שותים?" תשובה: "כי הנשים צריכות לנהוג הביתה..."
לפני המראת מטוס הדיילת מבקשת מהנוסעים לחגור חגורות. אחד הנוסעים שואל אותה: "מדוע אנחנו חייבים לחגור חגורות?" עונה לו הדיילת: "אם תהיה תאונה, כל מי שלא יהיה חגור, יעוף מהמטוס." שואל הנוסע: "ואלו שיהיו חגורים?" עונה הדיילת: "הא, הם יתרסקו למוות..."
הפסיכולוג שואל את המטופל החדש שלו: "ספר לי, במה אתה עובד?" עונה לו המטופל: "אני מוסכניק!" מוסיף הפסיכולוג: "טוב, אז שכב מתחת לספה ותתחיל לספר..."
זוג פולנים עמדו בתור בבנק. לפניהם עמדה בלונדינית פצצה במיני. הפולני התחיל להזיל ריר, דמיין אותו ואותה בפוזות ... אחרי שהוא ואישתו יצאו מהבנק אישתו שאלה: "נו תגיד, היא הייתה שווה את זה?" בעלה: "שווה מה?" האישה: "את הסקנדל שתכף תקבל!"
שיהיה לנו המשך יום מצחיק...

12אניהיא

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif גדול פאדי../images/Emo45.gif

איש אחד מתיישב במסעדה. המלצר פורש מפה, מביא כלים סכו"ם תפריט וכו'. אדוני מעוניין להזמין? שואל המלצר, רק רגע, אומר האיש, לוקח את הסכין ומרחרח אותה היטב מכל הכיוונים, אתם מגישים היום סטייק עגל ברוטב שמפיניון אומר האיש למלצר . המלצר ההמום מאשר. נכון, מנת היום היא סטייק עגל ברוטב שמפיניון הוא אומר. למחרת שוב מגיע האיש למסעדה ושוב הוא מרחרח את הסכין היום, הוא אומר למלצר, אתם מגישים יין שאטו לאפיט 99 המלצר כמעט נחנק מרוב תדהמה אבל מצליח לשלוט בעצמו. למחרת שוב מגיע האיש למסעדה אולם הפעם מחליט המלצר לרדת לעומקו של עניין. "רותי, הוא אומר לטבחית, יש לי לקוח בעייתי. תעשי טובה, תעבירי את הסכין בין הרגליים". הטבחית מעבירה את הסכין בין הרגליים והמלצר מביא את הסכום לאיש. שוב לוקח האיש את הסכין ומרחרח היטב ולפתע מתפשטת הבעה של עונג על פניו: "לא ידעתי שרותי עובדת כאן" הוא אומר למלצר. "תמסור לה ד"ש...".
איש אחד אומר לאישתו "בואי הלילה נשנה תנוחה..". אישתו עונה לו "בסדר, אתה תעמוד ותגהץ ואני אשב על הכורסא ואפליץ!"
אשה מבקשת מבעלה שינקה לה את הבית. הבעל שואל אותה: "כמו מה אני נראה לך, שואב אבק?" הבעל חזר הביתה וראה שהבית מצוחצח. שאל את אשתו: "מה קרה? ניקית?" אשתו עונה: "ניראה לך? ביקשתי מהשכן והוא הסכים אבל היה לו תנאי: או שאשיר לו או שאמצוץ לו." הבעל: "איזה שיר שרת לו?" האישה: "מה אני? זמרת?"
שאלה: "מה עושה מתכנת כשנתקע לו האוטו?" תשובה: "הוא סוגר את כל החלונות, יוצא מהרכב ושוב ניכנס..."
יום אחד בא אדם לאלוהים ומבקש ממנו מישהי שיוכל לדפוק בלילה, אז אלוהים יוצר לו אישה. אחר כך בא האדם ומבקש מישהי שיוכל לדפוק גם ביום ואלוהים יוצר לו פילגש. כעבור כמה זמן האדם מבקש להידפק גם ביום גם בלילה, אז אלוהים יצר את Windows...

eliran88

New member
אני גם תורם כמה

מה המשותף בין ביצי חג הפסחא לביצים של כומר? שניהם משמשים לקישוט בלבד. ***** מה אומר העפרון לדף? אני שם עליך פס. ***** מדוע אין נשים על הירח? כי לא צריך לנקו אותו עדין. ***** מה מאחלים לקשיש שהגיע לגיל 120? יום טוב. ***** מה עושה וירוס הויאגרה למחשבים? הופך כונן רגיל לכונן קשיח. ***** מה כתוב על קבר של רומני? "הוא לקח הכול בקלות". ***** מטוס אחד עומד להתרסק, ואישה שנמצאת במטוס צועקת: "שמישהו יתן לי להרגיש שוב כאישה", גבר אחד מוריד את החולצה ואומר לה: "קחי, גהצי" ***** קניבל ובנו הולכים ביער כשהם מחפשים אוכל, פתאום רואה הבן אישה מאוד רזה, הוא שואל את האב אם אפשר לאכול אותה אביו אומר שלא כי אין בה מספיק בשר, ממשיכים השניים והילד רואה אישה שמנה, הוא שואל את האב אפשר לאכול אותה? אביו אומר לו שלא כי יש בה יותר מדי כולסטרול, ממשיכים והילד רואה אישה פצצה ממש יפהיפיה, שואל את האב אם אפשר לאכול אותה, האב אומר מה פתאום בוא נקח אותה הביתה ונאכל את אמא. ***** זוזו ואישתו יוצאים מהמקלט אחרי נפילת טילים זוזו נותן לאישתו סטירה, האישה שואלת, למה? עונה זוזו: "אמרו לחזור לשגרה" שיהיה ערב טוב לכולם, מקווה לראות אתכם יותר מאוחר בצאט. אגב הבדיחות לא נגד מישהו ספציפי, זה בדיחות. אז מה אם יש על זוזו ועל נשים וכו' אל תעלבו לי מזה.

למעלה