N o a M i l
New member
בשבילכם
בגלל שאני רואה שאנשים (וגם אני לפעמים..) לא משתמשים בדף שכבר כתבו. (הדברים פה הם מהדף הסברים!!1 פשוט אף אחד לא נכנס לשם..)
למה אני מאבד מעריצים סתם ככה!?
מספר המעריצים בזירה מוגבל. כל הלהקות שמשחקות צריכות להתחלק בו (הרי יש סוף לכמות האנשים בעולם, לא?). כשלהקה אחת צוברת מעריצים, היא למעשה צוברת אותם על חשבון להקה אחרת שמפסידה אותם. ככל שיש ללהקה יותר מעריצים, כך היא תפסיד יותר מהם כשלהקה אחרת תרוויח.
למה המדדים שלי משתנים גם כשאני לא עושה כלום?
גיבוש – אם לא הפעלתם את הלהקה, מן הסתם הם יתרחקו אחד מהשני ומדד הגיבוש שלכם יירד. אנרגיה – מצד שני, אם הם לא עושים כלום, זה אומר שהם גם נחים, מה שמעלה לכם את מדד האנרגיה. כסף – אם שחררתם אלבום, כמובן שהמכירות לא מתבצעות במכה אחת, ולאורך תקופה מסוימת, תמשיכו לקבל כסף על מכירות אלבומים. אך מדד הכסף נוטה לרדת עם הזמן כיוון שלצערנו, כסף הוא לא דבר סטטי וישנן הוצאות שונות ומשונות שכל אדם חייב להוציא (עמלות בבנק? ארנונה? אוכל? גם הם עולים כסף...) מעריצים – מעריצים לא יהיו נאמנים לנצח. הם נשחקים ועוברים להם ללהקות אחרות. אם לא תדאגו לבצע הופעות, להוציא סינגלים ולהראות שאתם נמצאים בשטח, המעריצים ינטשו אתכם.
עלות פעולות (באחוזים):
שם הפעולה מחיר יצירת שיר 1% מהסכום שיש לך שחרור סינגל 5% מהסכום שיש לך שחרור אלבום 15% מהסכום שיש לך שחרור רינגטון 5% מהסכום שיש לך
כמה חזרות אני צריך לקבוע?
סוג הופעה כמות חזרות (בשעות) כמות שעות חזרה שהלהקה מאבדת לאחר ההופעה פאב שכונתי 3 1 בארבי 6 2 זאפה 9 2 פארק הירקון 12 3 קיסריה 15 4 גיבוש אנרגיה כסף (שעה אחת של חזרה) 2% -2% 0.1% מהסכום שיש לך
משכורת!!
לפי כמות מעריצים עד 10,000- 1% מהסכום הכולל שלך עד 20,000- 3% מהסכום הכולל שלך עד 30,000- 5% מהסכום הכולל שלך עד 40,000- 7% מהסכום הכולל שלך עד 50,000- 9% מהסכום הכולל שלך עד 100,000- 13% מהסכום הכולל שלך עד 500,000- 15% מהסכום הכולל שלך עד 1,000,000- 20% מהסכום הכולל שלך מעל ל-1,000,000- 25% מהסכום הכולל שלך
חופשה
(שעה אחת) גיבוש אנרגיה כסף מעריצים 4%- 8% 0.1% מהסכום שיש לך 4-
יח"צ
כמה עולים יחסי הציבור בכל מקום? (כ-30 אחוז מעלות השכרת המקום) פאב שכונתי- 0 ₪ בארבי-2160 ₪ זאפה- 5400 ₪ פארק הירקון- 10800 ₪ קיסריה- 16200 ₪
והכי הכי חשוב: הישגי הלהקה!
איך אני מקבל אלבום זהב? פלטינה? פלטינה כפולה? סוג הישג כמות מכירות נדרשת אלבום זהב 30000 אלבום פלטינה 50000 אלבום פלטינה כפולה 100000 מקווה שעזרתי
ואם זה יוצא לא טוב אני.. לא יודעת מה אני עושה. לקח לי הרבה זמן. (כן, אני לא מוכשרת, מה לעשות!?)
בגלל שאני רואה שאנשים (וגם אני לפעמים..) לא משתמשים בדף שכבר כתבו. (הדברים פה הם מהדף הסברים!!1 פשוט אף אחד לא נכנס לשם..)