בשבילכם

Sashka7

New member
בשבילכם ../images/Emo80.gif

חברי נוער שינוי היקרים, זהו הזמן להיפרד. בימים אלו מסתיימת באופן רשמי (על פי התקנון) חברותי בנוער שינוי. הייתי חברה בנוער שינוי יותר משנתיים- תקופה מאוד מיוחדת בחיים שלי. בשנתיים האלו חויתי הרבה חוויות נעימות (טוב נו, לפעמים גם לא כל כך) , למדתי המון, הכרתי אנשים נפלאים ועשיתי דברים שבחיים לא הייתי יכולה לעשות בתנועה אחרת.
מאוד קשה לי לכתוב את השורות האלו, אני לא אוהבת פרידות. אני אף פעם לא יודעת מה להגיד, ולמי להודות, ומה לאחל... תמיד אני רוצה להוסיף עוד ועוד...
חברות בנוער נתנה לי הזדמנות לחוות את הפוליטיקה הישראלית מבפנים. במסגרת חברותי כחברת מועצת שינוי הכרתי אנשים מאוד משפיעים במדינה שלו, חברי מועצות ערים, חברי כנסת ושרים. השתתפתי בישיבות של המפלגה, לקחתי חלק בפעילויות שטח, ביקרתי בכנסת, נסעתי לסמינרים, השתתפתי בימי עיון, התווכחתי על פוליטיקה ונחספתי לדברים שלא כל אחד יכול להיחסף אליו. וכל זה פה. כיום כשאני חושבת על התקופה של היותי בנוער, אני נזכרת בסמינרים שבהם היינו נפגשים עם כל הנוער ומכירים אחד את השני, בפעילויות שבהם חילקנו חומר הסברתי של שינוי או גייסנו פעילים חדשים לתנועה (נכון שזה אף פעם לא עבד???) , ישיבות מזכירות שלנו שאופיינו בויכוחים מתמשכים על אופן ניהול התנועה (אני חושבת שהתווכחנו על כל דבר אפשרי, לא הייתה החלטה אחת במזכירות שהלכה חלק וכולם הסכימו עליה), המלחמות הפוליטיות הפנימיות שלנו (טל ,זוכר???) , "הרוב " זה שכל הזמן היינו צריכים כדי להעביר החלטות מסויימות או לקבוע חוקים חדשים בתקנון (זוכרים את השיכנועים של הדקה ה-90 לפני ההצבעה?? תמיד היה מישהו מכריעה...) , תקופת הבחירות שבמהלכה נפגשנו על בסיס קבוע, כולנו האמנו ששינוי תהיה בכנסת (אני לא חושבת שמישהו חשב ששינוי תתרסק ככה) , והסמינרים שתמיד היינו מתלוננים עליהם אבל האמת היא שהם היו בסדר גמור (חומצאחד אולי, הזה בנורדייה) ועוד מליון חוויות שאני יכולה למנות עכשיו... הייתי רוצה להודות לכל אחד מכם באופן אישי, כי כל אחד תרם בצורה שלו לאווירה בנוער ולרצון להישאר בתנועה לעוד הרבה זמן. אני לא אעבור שמות אחד-אחד כי ברור לי שאני אשכח מישהו, וגם הרשימה תהיה ארוכה אז למה לי להכביד על עצמי. תודה מכל ה-
. באמת. אני מאחלת לכולכם הרבה הצלחה בהמשך, גם בחיים וגם בנוער, הייתי רוצה לראות את נוער שינוי חוזר לפעילות, במיוחד בחוץ (זה מאוד חסר לי, האמת) והייתי רוצה שיהיו בתנועה עשרות פעילים (למרות שהיום אני פסימית לגבי זה).
זהו אני חושבת... אני לא הולכת להתפקד שוב למפלגה, אבל אני מאוד הייתי רוצה שנפגש מדי פעם, אולי אני אבוא לראות אתכם בפעילות (אם יהיו). התקופה הזו השאירה בי זכרונות מתוקים, והשפעה של זה היא לכל החיים, אני חושבת...
נוער שינוי בפרט והמפלגה בכלל השפיעו על הרבה החלטות שלי עד כה ואני חושבת שבעתיד אני אשתמש בידע ובכלים שקיבלתי כאן, נהנתי מכל רגע של היותי בנוער. תודה על התקופה הנפלאה!
שלכם, סשה

omerlich

New member
סשקה!!

המון המון הצלחה בכל מה שתבחרי, היה לי באופן אישי כיף להיות איתך(במעט זמן שהיה..
) אני בטוח שעוד נשמע עלייך מתישהו.

Sashka7

New member
עומר תודה ../images/Emo13.gif

שנה טובה ובהצלחה בעתיד!! סשה

תמיר1991

New member
תודה גם לך../images/Emo9.gif

ושיהיה לך בהצלחה בכל מעשייך מעתה והלאה
תמיר.

תמיר1991

New member
תודה../images/Emo9.gif

אהבתי את היחס האישי לכל אחד ואחד, את נערה מדהימה
שנה טובה גם לך ולכולנו!
תמיר.

דללה

New member
יקירתי...

אומנם אני מכירה אותך תקופה קצרה, והצטרפתי לנוער לפני למעלה מחצי שנה, אני מודה לך על אותם ימים. הכרתי אדם מקסים ונהניתי מכל רגע שהעברנו יחד. אני מאחלת לך המון הצלחה בכל דבר שתעשי, ומקווה שאולי, ביום מן הימים, אשמע שהחלטת לחזור. המון הצלחה בהמשך דרכך ותדעי שכולנו פה תמיד מאחוריך בכל דבר שתעשי ובכל זמן שתצטרכי. שמרי על עצמך ועל קשר. שני.

Sashka7

New member
תודה מותק

מאוד הייתי רוצה לחזור למפלגה- שינוי היא המפלגה היחידה שמייצגת את דעותי, מקווה שבעתיד היא תחזור למה שהייתה פעם. אתם הנוער יכולים מאוד להשפיע על כך. יש לכם הרבה כח והשפע. תעשו מפגש, תבחרו חברי מועצה ותתחילו לפעול- עם לוינטל ובלי לוינטל. אתם לא צריכים אותו ,ואתם לא בובות של המפלגה- אכפת לכם וזה מה שחשוב! המון בהצלחה- מאוד מאמינה בכם! שמה טובה וחג שמח, סשה

דללה

New member
בכיף :)

שוב, כפי שכבר אמרתי, אני מקווה שביום מן הימים אשמע שחזרת. אני חושבת שכולנו כבר דיי התייאשנו מכל מה שהולך במפלגה ובנוער בפרט. אני לא רוצה להגיד "אמרתי לכם", אבל כנראה שזה מה שקורה. למזלי, ידעתי לא לתלות ציפיות מיותרות בכל ההבטחות שהובטחו לנו בעבר. שנה טובה וחג שמח גם לך

סשה יקרה,

את זוכרת את השיחה המהוססת מעט שלנו עם טל בשלמה המלך 10, לפני כמעט שלוש שנים, שבעקבותיה הצטרפת לנוער שינוי ?! היית שותפה מרכזית בפעילויות הנוער ותמיד הבאת איתך את שמחת החיים, הרצון הטוב והאופטימיות שכה מאפיינת אותך לתוך הנוער. נהנתי מאוד לעבוד איתך בנוער שינוי, ואני חושב שגם אצלך התקופה תזכר כאחלה של תקופה . אני מבין שגם את קראת את דו"ח הביקורת, והחלטת גם לא להמשיך את חברותך בשינוי...מבין, כועס ובעיקר מתוסכל. אבל, תמיד צריך לחייך
ולהמשיך הלאה, בתקווה וצפייה לעתיד ! חברך לדרך, yOuR EyE ולכל השאר- אני עדיין פה. נכנס, קורא ומתעדכן

Sashka7

New member
ואי נכון-

אני אף פעם לא אשכח שטל הוא זה שרצה לצרף אותי ואתה לא בדיוק הייתה בעד
כמה זמן עבר מאז... האמת היא שהדוח הוא זה ששבר אותי... וכן כיום אני כבר לא יכולה ולא רוצה להיות חלק מהגוף שנקרא מפלגת שינוי. אני ממשיכה לחייף, אל תדאג
בהצלחה בהמשך!!! שמה טובה וחג שמח, סשה

Sashka7

New member
מדובר בדו"ח של

ועדת ביקורת לגבי התנהלות מערכת הבחירות במפלגה. לצערי הרב אני חברת מועצה ולכן קיבלתי אותו...

asafz8

New member
סשקה!!

כן כן.. היו לנו מלא וויכוחים אבל תודי שמסתכלים על זה אחורה זו היתה תקופה מדהימה. אני מאחל לך המון בהצלחה בהמשך ואני בטוח שתצליחי. הרבה כיף בצבא- עד כמה שאפשר ושתמשיכי להיות מאושרת ומקרינת אור ושמחת חים כמו שאת כבר היום. וזהו.. המוןןן אושר בריאות והצלחה חוץ מסמינר בנורדיה היו סמינרים ממש טובים לא?

Sashka7

New member
אספצ'וק!!

ואי גם איתך היו לי הרבה וויכוחים (בלשון "המעטה") ונהנתי מכל רגע!
כן היו אחלה סמינרים- נגיד בכפר הדרוזי או בירושלים... בהצלחה בהמשך! שנה טובה
סשה

סשה בהצלחה בהמשך

ותודה גם לך על התק' המהנה ועל תרומתך לנוער ולמפלגה. אני מקווה שבסופו של דבר תתפקדי למפלגה שינוי ראוייה לאנשים טובים כמוך, שמחתי שנתנה לי הזכות להיות אתך בנוער וגם לאחר מכן. גם אני נהנתי בסמינרים גם בנורדיה למרות היחס של המארחים טוב אבל לך לקחו את התיק זה אירוע לא נעים. נקווה שיהיו מפגשים או פעילויות ונזכה להפגש, בהצלחה בצבא ,בנהיגה ובהמשך החיים

Sashka7

New member
תודה תום ../images/Emo13.gif

תהיה בקשר!!! אני מאוד אשמח להצטרף יום אחד למפלגה (אמרתי את זה כבר...) מקווה שהיום הזה יגיע. ואי אתה זוכר את עניין התיק??? אני לא מאמינה! תהנה בצה"ל, תסיים שירות בצורה הכי טובה. שנה טובה
וחג שמח! סשה

סשה תודה גם לך

תודה על העדכונים בתק' האחרונה. אשמח להיות אתך בקשר, אני סבור שאת צריכה להצטרף כבר עכשיו כמו רשמתי שינוי זקוקה לאנשים כמוך. אני זוכר את עניין התיק נמרוד בטעות לקח אותו אולם ירדת בנתניה אז החזירו לך מאוחר יותר הייתי בטוח שבגלל זה לא נהנת. בהצלחה בצבא אני מקווה שתתקבלי למודיעין ותזכרי שגם אם תסבלי בטירונות לאחר מכן השירות עשויי להיות בסדר, אני נהנה בשירות. כמו שרשמתי אשמח לראות אותך בשינוי. חג שמח ושנה טובה

למעלה