בשבילכם ../images/Emo80.gif
חברי נוער שינוי היקרים, זהו הזמן להיפרד. בימים אלו מסתיימת באופן רשמי (על פי התקנון) חברותי בנוער שינוי. הייתי חברה בנוער שינוי יותר משנתיים- תקופה מאוד מיוחדת בחיים שלי. בשנתיים האלו חויתי הרבה חוויות נעימות (טוב נו, לפעמים גם לא כל כך) , למדתי המון, הכרתי אנשים נפלאים ועשיתי דברים שבחיים לא הייתי יכולה לעשות בתנועה אחרת.
מאוד קשה לי לכתוב את השורות האלו, אני לא אוהבת פרידות. אני אף פעם לא יודעת מה להגיד, ולמי להודות, ומה לאחל... תמיד אני רוצה להוסיף עוד ועוד...
חברות בנוער נתנה לי הזדמנות לחוות את הפוליטיקה הישראלית מבפנים. במסגרת חברותי כחברת מועצת שינוי הכרתי אנשים מאוד משפיעים במדינה שלו, חברי מועצות ערים, חברי כנסת ושרים. השתתפתי בישיבות של המפלגה, לקחתי חלק בפעילויות שטח, ביקרתי בכנסת, נסעתי לסמינרים, השתתפתי בימי עיון, התווכחתי על פוליטיקה ונחספתי לדברים שלא כל אחד יכול להיחסף אליו. וכל זה פה. כיום כשאני חושבת על התקופה של היותי בנוער, אני נזכרת בסמינרים שבהם היינו נפגשים עם כל הנוער ומכירים אחד את השני, בפעילויות שבהם חילקנו חומר הסברתי של שינוי או גייסנו פעילים חדשים לתנועה (נכון שזה אף פעם לא עבד???) , ישיבות מזכירות שלנו שאופיינו בויכוחים מתמשכים על אופן ניהול התנועה (אני חושבת שהתווכחנו על כל דבר אפשרי, לא הייתה החלטה אחת במזכירות שהלכה חלק וכולם הסכימו עליה), המלחמות הפוליטיות הפנימיות שלנו (טל ,זוכר???) , "הרוב " זה שכל הזמן היינו צריכים כדי להעביר החלטות מסויימות או לקבוע חוקים חדשים בתקנון (זוכרים את השיכנועים של הדקה ה-90 לפני ההצבעה?? תמיד היה מישהו מכריעה...) , תקופת הבחירות שבמהלכה נפגשנו על בסיס קבוע, כולנו האמנו ששינוי תהיה בכנסת (אני לא חושבת שמישהו חשב ששינוי תתרסק ככה) , והסמינרים שתמיד היינו מתלוננים עליהם אבל האמת היא שהם היו בסדר גמור (חומצאחד אולי, הזה בנורדייה) ועוד מליון חוויות שאני יכולה למנות עכשיו... הייתי רוצה להודות לכל אחד מכם באופן אישי, כי כל אחד תרם בצורה שלו לאווירה בנוער ולרצון להישאר בתנועה לעוד הרבה זמן. אני לא אעבור שמות אחד-אחד כי ברור לי שאני אשכח מישהו, וגם הרשימה תהיה ארוכה אז למה לי להכביד על עצמי. תודה מכל ה-
. באמת. אני מאחלת לכולכם הרבה הצלחה בהמשך, גם בחיים וגם בנוער, הייתי רוצה לראות את נוער שינוי חוזר לפעילות, במיוחד בחוץ (זה מאוד חסר לי, האמת) והייתי רוצה שיהיו בתנועה עשרות פעילים (למרות שהיום אני פסימית לגבי זה).
זהו אני חושבת... אני לא הולכת להתפקד שוב למפלגה, אבל אני מאוד הייתי רוצה שנפגש מדי פעם, אולי אני אבוא לראות אתכם בפעילות (אם יהיו). התקופה הזו השאירה בי זכרונות מתוקים, והשפעה של זה היא לכל החיים, אני חושבת...
נוער שינוי בפרט והמפלגה בכלל השפיעו על הרבה החלטות שלי עד כה ואני חושבת שבעתיד אני אשתמש בידע ובכלים שקיבלתי כאן, נהנתי מכל רגע של היותי בנוער. תודה על התקופה הנפלאה!
שלכם, סשה
חברי נוער שינוי היקרים, זהו הזמן להיפרד. בימים אלו מסתיימת באופן רשמי (על פי התקנון) חברותי בנוער שינוי. הייתי חברה בנוער שינוי יותר משנתיים- תקופה מאוד מיוחדת בחיים שלי. בשנתיים האלו חויתי הרבה חוויות נעימות (טוב נו, לפעמים גם לא כל כך) , למדתי המון, הכרתי אנשים נפלאים ועשיתי דברים שבחיים לא הייתי יכולה לעשות בתנועה אחרת.