בשבילכם ככה סתם

דני,

אתה לא מודה שגם אתה נפלת בקסמייה של נינט?

דניבויss

New member
אני לא נפלתי בקסמיה ,אני גם אין לי

שום דבר נגדה .מאחר ואני בא מהקטע הקולי המיקצועי ,הרבה יותר קל לי להבין ולהעריך קולות בצורה רציניצ ומיקצועית .אני לא משנה ממש את דעותי .היא חמודה ומה שגם יפה בה זה כנראה הפשטות שלה . אבל תשמע אין ספק שזה לא סתם דוגמא שזה לא עומד ליד סקעת באותה רמה ,אבל לכולם יש מקום ,לפחות לאלה שמצליחים .ואם יש שמצליחים הרבה פחות טובים ממנה ,אין סיבה שגם היא לא תצליח כמו שגם הרבה יותר טובים מצליחים. אבל לפי כל מה שקורה בשטח סתם אינטואיציה סקעת יישאר הרבה שנים כי יש לו משהו שלהרבה אחרים אין ,אבל אף פעם אי אפשר לדעת ב 100%.כמו שאני דיי בטוח שסקעת יצליח הרבה יותר מאלון ז'אן א על פי שז'אן גם זמר גדול ואולי עם קול עוד יותר וויטואוזי מסקעת.

דני,

נינט אומרת 'לא' לראיונות לתוכנית טלויזיה כי אין לה עוד מה להציע, נינט אומרת 'לא' לראיונות בעיתון כי אין לה עוד על מה לדבר, בזמן הזה היא מתבשלת לה לאט עם יוצרים טובים ואוספת חומרים לאלבום (אוהד חיטמן שיתף איתה פעולה לאלבום גם.(,אוכל טוב מתבשל לבד - נינט הכי פה בשביל לישאר .. אחרת הברזל לא היה רותח 3 שנים מבלי שיהיה לה שיר אחד שהיא תוציא למדיה, אז תעשה לי טובה - אתה מבין במוזיקה ובמי ישאר ומי לא בדיוק כמו שאני מבין בתרבות גרוזיה.

דניבויss

New member
לא ,אבל אני מניח שאתה מבין ,,,,

כי למדת והופעת על במות ,ואתה מבין בכל מה שקשור לטכניקה רצינית של שירה ובהפקת קול .ואני בטוח שלמדת הרבה שנים את כל התחומים האלה ,אז אתה בטח צודק .אז אני מבקש ממך שתלמד אותי ופקח את עיני כי אני חסר ידע והבנה .בבקשה ממך שלא תשאיר אותי בחושך הנורא ,האר את עיני והכנס בי מהידע העצום שלך .אנא ממך רפא אותי בעזרת הידע והאינטלקט שלך כי רק כך יבוא מזור לנפשי.

דניבויss

New member
קקטוס אני רוצה שתלמד אותי

עם ההבנה שלך העמוקה .תסביר לי לגביי שירה סוגיי קולות מינעדים קולות אלט מצו ןסופרן ותסביר לי על האבדל בין הטכניקות השונות ועל הפאסג'ו ועל קול הראש .ותסביר לי על קול אפטימלי ועל שימושים בתמיכה נכונה ובכלל על מנגנון הקול .ועל טנור בריטון ובאס ועל קונטרה טנור .ועל לגאטו ן'אטאקה ' ועוד מיליון דברים ואחרי תסבירלי למה נינט זה לא קול מינוס פלוס בינוני .בבקשה עזור לי להבין

למעלה