בשבילך

בשבילך

(ברקע: IM HERE WOTHOUT YOU BABY של 3 דלתות למטה) בחוץ יום גשום מאוד והשעה היא לקראת אחר הצהריים, אני יודעת שאת צריכה לחזור מיום לימודים מעייף לאללה ואני מחליטה להכין לך ארוחת צהריים - טירוף! אני יוצאת החוצה עם מעיל גדול ועוברת חנות אחרי חנות כדי למצוא את המצרכים שמתאימים לברבי שלי והראש שלי לא מפסיק לחשוב עלייך, עוד שניה אני נתקעת עם הראש בעמודי חשמל. אני מגיעה הביתה עם שקיות רטובות מהגשם ומתחילה בהכנות של האוכל, דואגת לשים הכל בנדיבות כמו שמגיע לך. אני אוהבת אותך על אמת. אני מסתכלת בשעון ורואה שאת עוד מעט מגיעה אז אני מדליקה את המזגן על מקסימום חום ומסדרת לך את המיטה כדי שתוכלי לישון כמו נסיכה. כמו שמגיע לך. האוכל מוכן ואני שומעת אותך דופקת בדלת, אני מסתכלת בעיינית ואני רואה אותך בוהה סביבך, על התיקרה, על הריצפה, על הדלת של השכנים, ואני נותנת לך לדפוק שוב ושוב, לא כדי לענות אותך, אני פשוט אוהבת לראות את התהייה שלך. אני פותחת את הדלת ומקבלת אותך בזרועות פתוחות. את מורידה את התיק ואני מנשקת אותך נשיקה שמחממת אותך אחרי הגשם בחוץ ומחממת לי את הלב. אני רוצה להפריד את השפתיים רק כדי שתשבי לאכול אבל את מושכת לי את הפה חזרה אלייך ... האמת בכיף. ואחר כך חיבוק שמחמם אותך יותר, ואת מורידה את המעיל ממך, את נכנסת להתקלח ותוך רבע שעה אני רואה אותך ניגשת למטבח ונוצצות לי העיניים מרוב אושר. אני בכלל לא יודעת אם זה מגיע לי לזכות להתעורר בכל בוקר ליד דבר יפה ומיוחד כמוך. אני לא יודעת במה זכיתי דווקא אני מכל האנשים בעולם. ושוב - אני אוהבת אותך. את יושבת לאכול ושולחת לי נשיקות מהשולחן ואני נמסה ורוצה להעיף ממך את הצלחת ורק לנשק אותך בחזרה.... אחרי האוכל את הולכת למיטה שהכנתי בעבורך וישנה שעות רצופות, שינה של מלאך, ואני כל רגע נכנסת לחדר רק להביט בך שוב ולא מצליחה להחזיר את הדופק למהירות המקורית שלו. חורף, בחורף אי אפשר לצאת מהבית, אז את הערב - לילה בילנו כמו שתמיד חלמתי לפני.

למעלה