בשבילך..

xomri

New member
בשבילך..

משהו ש"ידידה אלמונית" שלי כתבה ולא מעיזה לפרסם, אני אישית לא יכול לקום מהכסא.. לשיפוטכם: בשבילך זה היה אחר הצהריים החלטתי שניתוק ממך יהיה הדבר הטוב ביותר התקלחתי נותת למים החמים ללטף את גופי לסבון הנוזלי היה ריח משכר שפכתי ממנו כמות נדיבה ונתתי לו להחליק לבד על גופי כמו מפלס דרכו מטה היה לו ריח משכר והשילוב של הריחות המים והידיים שלי שלא נשארו אדישות העלו בי מחשבות עליך מצאתי את אצבעותי מלטפות את השדיים שלי צובטות קלות את הפטמות שרק מהמחשבות עליך טרחו להן להזדקר והיד המשיכה מטה לעבר הבטן השטוחה שהתחילה להתפתל רק מהמחשבה מה יהיה מסלולן הבא של האצבעות וזה לא אחר לבוא האצבעות החלו לרדת מטה מטה מרגישות את האצבעות שהחלו ללטף ולחדור לתוכי הראש נטה אחורנית המים זרמו להן על פני ושערי דיגדג את הגב האצבעות חדרו ויצאו במהירות עכשיו כבר היו בתוכי שתי אצבעות שמענגות אותי הן חדרו עמוק כל כך בדיוק כמו שהאבר הזקור שלך היה חודר לתוכי צילצול הטלפון גרם לי להפסיק התאכזבתי מעט אבל בכל זאת ויתרתי על ההמשך עטפתי את כולי במגבת וניגשתי לטלפון כשכבר הגעתי אליו הצילצול פסק התאכזבתי שביטלתי תענוג באמבטיה לטובת צילצול אבל שיהיה נשכבתי על המיטה ספק בוהה בתיקרה ספק חושבת עליך כשלגופי מגבת שכבר הספיקה להיפתח באיז שהו שלב הרגשתי שעיני נעצמות הריח של המקלחת והריחות שנדפו ממני היו ללא ספק ממסטלים כל אחד נרדמתי התעוררתי כשהרגשתי משהו מדגדג אבל אז הרגשתי שכף יד עוצמת את עיני ניסיתי להזיז אותה ולצרוח אבל לחשת ששש.. תהיי בשקט למה לא ענית לטלפון התגעגעתי אז באתי זיהיתי את הקול הוא היה שלך ויותר מזה זכרתי שאני עירומה כביום הולדי הרגשתי שבד נעים עוטף את עיני שידיי מוצמדות האחת לשניה והן נקשרות עכשיו למוט שבמיטה מה אתה עושה ספק צרחה ספק לחישה פיסקת את שפתי והחדרת לשון לחה שטיילה לה על לשוני ומגששת בכל פינה ללא ספק הנשיקה השתיקה אותי נשכת את שפתי התחתונה והרגשתי כאב חד שנמהל בעונג לשונך החלה לרדת מטה לצוואר לשדיים צובטות את הפיטמות הזקורות ויורדות מטה בכיוון הבטן החדרת את לשונך לתוך הטבור שלי והתחלת לשחק שם בתנועות סיבוביות הרגשתי שהבטן שלי מתחילה להתפתל במיוחד כשיד אחת שלך כבר היתה בין ירכי מלטפת ועולה פעם אחר פעם ומתרחקת אוחחח פלטתי גניחה שרק הטריפה אותך וגרמה לך להמשיך ולענג אותי . הייתי רטובה עכשיו רציתי להרגיש אותך בתוכי הלשון שלך ירדה עכשיו מטה פישקת את שפתי ונגלה אליך הדגדגן שלי נפוח ואדמדם אוח אני מוטרף ממך הוא כל כך יפה התחלת למצוץ וללקק אותו ואני גנחתי וצרחתי מעונג עכשיו כבר שמעתי רחש בגדים הבנתי שאתה מתפש'ט ותיכף אחריו תגיע חדירה התפתלתי לי על המיטה כמו חתולה מיוחמת מתענגת מהמחשבה ומהרגשות שהציפו אותי וזה לא אחר לבוא פישקת את רגלי והנחת אותן על כתפיך וחדרת אלי באחת הרגשתי אותך עמוק יותר מתמיד חדרת ויצאת והגברת את הקצה היה אפשר לשמוע את נשימותינו מהירות יותר ויותר אניגומרת צווחתי לך והרגשתי איך כיווצים קטנים מתהדקים על האבר שלך עכשיו גם אתה כבר היית קרוב מאוד להתפוצץ עליך מעלי וקרבת את פי לאברך יכולתי להריח ולטעום את ריחות התשוקה שפתי נצמדו על האבר שלך החדרת אותו עמוק יותר ויותר עד שהוא היה כולו בתוכי הרגשתי שכל מציצה גורמת לך עונג נאנחת וגנחת ואז התפרקת בתוכי טיפפטפת את הנוזל החם בין שדי ומרחת אותן בידך על כולי אוח זה היה עצום יותר מתמיד . צילצול הטלפון העיר אותי והבנתי שהכל היה חלומי היי זה אני ענה הקול מהצד השני אני רוצה שתחשבי על הרעיון שלך להיפרד לדעתי זה מיותר אין בכלל סיבות להיפרד כל כך טוב לנו יחד ואני מהעבר השני חייכתי אתה צודק טוב לנו יחד אין סיבה להיפרד תגיד תוכל לבוא עכשיו?

bugbuster

New member
עומרי... עשיתי את עצמי אהבל.. אבל

אני בכוונה לא קוקרא את מה שכתוב, אבל מישו אמר לי תאורטי, בלי שום קשר לגולש בשם xomri ככה בכאילו תאורטי כזה הוא או היא שואלים אותי, ת'גיד, נניח שחבר שלי לא מעיז לפרסם, אני יכל לפרסם במקומו? והתשובה היא לא! הוא לא יכול. ואני חוזר שוב, אני בכלל בכלללא קראת את הרשימה, זה רק תאורטי, =ומספר על משהו תאורטי, וכוליי... אסור. ואם מישו יתקשר אלי ויגיד שמטופיעה הודעה שלא הגולש חיבר, אני חייב למחוק. חייב למחוק. אלא אם, אלא אם אקבל אישור. ככה אני אומר לאות זה או אותה ההיא ששאלו אותי תאורטית..

אישורררררר!

אוח סוף סוף נראה לי שאני מגיבה במקום הנכון ולא בעוד שירשור בכל מקרה עמרי אני אחנוק אותך בגלל זה אבל... נראה לי שאתה תהנהה:) אז.. buguster היי אז הבנתי שיש בעיה עם הפנטזיה ששלחתי לעמרי לפרסם אצלך בפורום . אני מבינה את הרגישות שיש בזה כשמעבירים לפירסום דרך מישהו אחר. יחד עם זאת זה לא היה מתפרסם ללא עמרי והיוזמה היתה שלי בעידוד שלו . אז מקווה שנהנתם הידידה האלמונית שמעכשיו תהיה גחלת לוחשת והנה למקרה שאתה לא יודע על איזה פנטזיה מדובר אני מצרפת אותה הפעם ישירות ממני. בשבילך.... זה היה אחר הצהריים החלטתי שניתוק ממך יהיה הדבר הטוב ביותר התקלחתי נותת למים החמים ללטף את גופי לסבון הנוזלי היה ריח משכר שפכתי ממנו כמות נדיבה ונתתי לו להחליק לבד על גופי כמו מפלס דרכו מטה היה לו ריח משכר והשילוב של הריחות המים והידיים שלי שלא נשארו אדישות העלו בי מחשבות עליך מצאתי את אצבעותי מלטפות את השדיים שלי צובטות קלות את הפטמות שרק מהמחשבות עליך טרחו להן להזדקר והיד המשיכה מטה לעבר הבטן השטוחה שהתחילה להתפתל רק מהמחשבה מה יהיה מסלולן הבא של האצבעות וזה לא אחר לבוא האצבעות החלו לרדת מטה מטה מרגישות את האצבעות שהחלו ללטף ולחדור לתוכי הראש נטה אחורנית המים זרמו להן על פני ושערי דיגדג את הגב האצבעות חדרו ויצאו במהירות עכשיו כבר היו בתוכי שתי אצבעות שמענגות אותי הן חדרו עמוק כל כך בדיוק כמו שהאבר הזקור שלך היה חודר לתוכי צילצול הטלפון גרם לי להפסיק התאכזבתי מעט אבל בכל זאת ויתרתי על ההמשך עטפתי את כולי במגבת וניגשתי לטלפון כשכבר הגעתי אליו הצילצול פסק התאכזבתי שביטלתי תענוג באמבטיה לטובת צילצול אבל שיהיה נשכבתי על המיטה ספק בוהה בתיקרה ספק חושבת עליך כשלגופי מגבת שכבר הספיקה להיפתח באיז שהו שלב הרגשתי שעיני נעצמות הריח של המקלחת והריחות שנדפו ממני היו ללא ספק ממסטלים כל אחד נרדמתי התעוררתי כשהרגשתי משהו מדגדג אבל אז הרגשתי שכף יד עוצמת את עיני ניסיתי להזיז אותה ולצרוח אבל לחשת ששש.. תהיי בשקט למה לא ענית לטלפון התגעגעתי אז באתי זיהיתי את הקול הוא היה שלך ויותר מזה זכרתי שאני עירומה כביום הולדי הרגשתי שבד נעים עוטף את עיני שידיי מוצמדות האחת לשניה והן נקשרות עכשיו למוט שבמיטה מה אתה עושה ספק צרחה ספק לחישה פיסקת את שפתי והחדרת לשון לחה שטיילה לה על לשוני ומגששת בכל פינה ללא ספק הנשיקה השתיקה אותי נשכת את שפתי התחתונה והרגשתי כאב חד שנמהל בעונג לשונך החלה לרדת מטה לצוואר לשדיים צובטות את הפיטמות הזקורות ויורדות מטה בכיוון הבטן החדרת את לשונך לתוך הטבור שלי והתחלת לשחק שם בתנועות סיבוביות הרגשתי שהבטן שלי מתחילה להתפתל במיוחד כשיד אחת שלך כבר היתה בין ירכי מלטפת ועולה פעם אחר פעם ומתרחקת אוחחח פלטתי גניחה שרק הטריפה אותך וגרמה לך להמשיך ולענג אותי . הייתי רטובה עכשיו רציתי להרגיש אותך בתוכי הלשון שלך ירדה עכשיו מטה פישקת את שפתי ונגלה אליך הדגדגן שלי נפוח ואדמדם אוח אני מוטרף ממך הוא כל כך יפה התחלת למצוץ וללקק אותו ואני גנחתי וצרחתי מעונג עכשיו כבר שמעתי רחש בגדים הבנתי שאתה מתפש'ט ותיכף אחריו תגיע חדירה התפתלתי לי על המיטה כמו חתולה מיוחמת מתענגת מהמחשבה ומהרגשות שהציפו אותי וזה לא אחר לבוא פישקת את רגלי והנחת אותן על כתפיך וחדרת אלי באחת הרגשתי אותך עמוק יותר מתמיד חדרת ויצאת והגברת את הקצה היה אפשר לשמוע את נשימותינו מהירות יותר ויותר אניגומרת צווחתי לך והרגשתי איך כיווצים קטנים מתהדקים על האבר שלך עכשיו גם אתה כבר היית קרוב מאוד להתפוצץ עליך מעלי וקרבת את פי לאברך יכולתי להריח ולטעום את ריחות התשוקה שפתי נצמדו על האבר שלך החדרת אותו עמוק יותר ויותר עד שהוא היה כולו בתוכי הרגשתי שכל מציצה גורמת לך עונג נאנחת וגנחת ואז התפרקת בתוכי טיפפטפת את הנוזל החם בין שדי ומרחת אותן בידך על כולי אוח זה היה עצום יותר מתמיד . צילצול הטלפון העיר אותי והבנתי שהכל היה חלומי היי זה אני ענה הקול מהצד השני אני רוצה שתחשבי על הרעיון שלך להיפרד לדעתי זה מיותר אין בכלל סיבות להיפרד כל כך טוב לנו יחד ואני מהעבר השני חייכתי אתה צודק טוב לנו יחד אין סיבה להיפרד תגיד תוכל לבוא עכשיו?

xomri

New member
תראה מה עשית באגי...

אני לא יודע מה אעשה עכשיו עם האיומים שלה...:)

bugbuster

New member
מה תעשה? 'סעמקקקק.. תכתוב!

ותגרום לה לכתובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב. אה, כן, ששניכם.. תכתבו.

למעלה