בשבילך ...

אני.

New member
שרון..וגם לארבל..

חודשים אחדים ``דיברנו`` כאן בעולם הוירטואלי..כמעט כל יום .כל ערב שעות על גבי שעות....נגענו אחד בשני... התאהבנו...אהבנו את הנשמה ..בלי לראות אחד את השני... ואכן פחדנו ....המציאות..האם זה יעמוד במיבחן המציאות?.. ובסופו של דבר ....לא יכלנו..ונפגשנו.. והיום אחרי כמה וכמה פגישות....אני רק אוהבת אותו יותר..

bluewater

New member
אותה בעיה.........

גם אני מדבר עם מישהי כבר שבועיים מישהי מיוחדת ממש מקסימה אולי אני מתלהב מהר מידיי וגם היא אבל לכו תדעו... אולי בסוף היא תהיה אישתי??? :cool:

אבל רק לדבר!!!

לדמיין ולפנטז--לא!!! זה תתחיל לעשות רק אחרי ההכרות האמיתית הראשונה ,כאשר למושא המחשבות יהיה גם פרצוף,גוף,ריח,טעם.... הבנת???? בהצלחה !!!

bluewater

New member
ואני רוצה להרחיב......

להתאהב במישהו זה ממש נפלא קסם מחשבות...אין כמו אהבה אבל כמו שאתה אומר ואני מסכים צריך לגעת,לחוש את הדברים אני בעצמי התאהבתי המון מבלי לראותה כל הזמן חשבתי עליה שהיא ממש פצצה ולהתאכזב אחרי חיבה כל כך גדולה זה חבל,כי זה רק יותר כואב,זה כבר ידוע באהבה לפנטז ולאהוב במחשבות זה תמיד טוב כל עוד זה כיף לא צריך מזה להתעייף אבל אנשים יקרים יש גם מציאות ואת זה אסור לשכוח,אסור להפגין בורות אבל שלא תחשבו לי יש מטרה להגיד לכם משהו מתוך הנשמה: תהיו אופטימים,תחשבו חיובי ותמיד תשכחו מה יהיה במקרה הקיצוני עוקב אחריכם..... מים כחולים (-:

כמו המים שמכבים האש....

``בלו ווטר`` מכבה את ``בלו לאב`` כמו ב`חד גדיא`.... יש עוד כמה שפויים? :cool:

bluewater

New member
אני לא כבאי,עדיין........

ואהבה אי אפשר לכבות!(אז מה אם היא כחולה?) ;-)

לאהבה כחולה צריך יותר.... :cool:

כן ידידי,אתה צודק !!! לאהבה אמיתית מים לא יזיקו אולי רק יועילו... באהבה אמיתית ,כחולה או אחרת רק השמיים הם הגבול.... ואולי רק המוות יוכל לה!!!

אפשרית

New member
הלואי עליי

אהבה אפשרית זו אהבה של כל החושים כתבתי קודם לשרון..אם את פנויה ראי אותו ואז החליטי.... זו הדרך..לראות לחוש לדעת ואז להמשיך בהצלחה לכם גם אני רוצה כזו מציאותית ולא וירטואלית....אחכה לכשיגיע זמני

למעלה