בשבילך

jonywalker

New member
בשבילך ../images/Emo42.gif

זהו החלטתי לכתוב ספר ! אני לא חשבתי בחיים שאני אכתוב, אבל המחשבה צצה ומאז זה לא עוזב אותי. היום אני עובד וכשאני חוזר הביתה אני יושב וכותב עד השעות הקטנות של הלילה
זה בדם אתם מבינים
כל כך הרבה בעיות בעולם יהיה אפשר לפתור, אם אנשים יקראו את הספר הזה. 1. מלחמות על אדמה, דת, כבוד ומשאבים 2. זיהום 3. חוסר במים ורעב 4. עצירת התפשטות המידבר והפיכת העולם ליותר ירוק 5. התחממות כדור-הארץ 6. מדינות עולם שלישי שאין להם לאן לצמוח חלק מהספר יהיה על הנושאים הללו, והחלק השני יהיה הצעד הבא שלנו כאנושות. בספר הזה אני נותן מגוונן רעיונות למחשבה על העתיד ועל דרך פיתרון הבעיות. (אני נותן גם את הצד הפילוסופי שבי) ההצלחה של הספר תהיה אם אדם בודד יעשה משהו טוב בשביל כולם
אני משקיע חשיבה רבה ומחקר בכל נקודה הכי קטנה בספר. (אני נפגש עם פרופסורים ומדענים מהשורה הראשונה)
בתקווה שהכל לא יהיה רק מהדמיון. שתבינו אני לא משוגע
הרעיונות פשוט יוצאים לי מהראש והלוואי ומישהו אחר היה כותב את הספר הזה !
רק שתדעו, שאני בן-אדם קטן שתמיד עושה מה שיש לו בראש
ואני מתכוון לעשות זאת בשביל כולכם, כדי שנוכל לחיות בעולם טוב יותר
אני מתכוון גם להקים ארגון בין-לאומי שמטרתו היא ליישם את הפרוייקט שבספר. אשמח לשמוע מה אתם חושבים

jonywalker

New member
קצת על עצמי

אני בן 27 + נשוי מאיזור המרכז. עובד בתחום המחשבים ולא קשור בכלל למה שאני רוצה לעשות. את הספר כבר התחלתי לכתוב ואני די באמצע שלו
רציתי רק לקבל את חוות דעתכם על הנושא, במידה ותראו את הספר הזה בחנות ספרים מה תחשבו ? מה אתם חושבים על הנושא בכלל והאם אתם מכירים ספרים דומים ? לבנתיים לא אוכל להרחיב על הספר ועל פרויקט המאה אתכם

בהצלחה

כתבתי פעם ספר הוא נמחק בשלמותו נשארו לי רק רשימה של משפטי מפתח והמון הלקאה עצמית.

שלוימלא

New member
אולי אנחנו עדים לפריצה של כשרון חדש

תשמע בגלל שאתה לא שם מוכר, כדי שאקנה ספר כזה,(ואני מניח שיש ספרים נוספים על חלק מהתחומים שאתה מקיף) אתה חייב המלצות. שום מו"ל לא יפרסם , אם לא יהיו המלצות של אנשי שם בתחומים הללו שייכתבו המלצות שאפשר לצטט בכריכה האחורית ולקרא בעיתונים. תוכל אולי לשלוח חלקים לכל אותם אנשים שאתה מראיין ולקבל משוב לפני שתתקדם הלאה ותשקיע חוץ מזמן גם ממון. יישר כוח

Philosopher

New member
גם אני כותבת ספר ../images/Emo63.gif

אבל לא נראה לי שהוא ישנה את העולם
שלוימלא, ואם הספר שלי על נושא אישי, ולא ממוקד כמו מה שצויין כאן, אני צריכה את אותו סוג המלצות? איך אני יכולה להשיג אותן? למי לפנות?

שלוימלא

New member
טלי, בל אחשב לידען בתחום השיווק

וההוצאות לאור, כתבתי רק את דעתי, אני אוהב לדפדף ולנבור במדפי ספרים,וכשההצע גדול, אני מחפש המלצות. לגבי רומנים-בעיקר של חברים שכבר קראו. ספרי שירה אקנה אם הסגנון ייגע בי וזה יכול להספיק אם אקרא שיר אחד או שניים. לגבייך, תלוי במה מדובר, עורכי מדורי ספרות מפרסמים המלצות לספרים חדשים, אין לי מושג לפי מה ולמה, אבל אולי יש פה בתפוז פורום שעוסק בנושא. בהצלחה כמובן

jonywalker

New member
המלצות יבואו מהמדענים והפרופסורים

הספר בנוי על צד מדעי וצד פילוסופי. אני מתכוון לאחד את שניהם לדבר אחד שיתן לנו את התמונה השלמה. תהיה רשימה של מדענים ופרופסורים מוכרים, שיעמדו מאחורי הספר הזה
תודה לכולכם אני אזדקק לכל טיפה של כוח כדי להמשיך לכתוב

neko

New member
אני מת מת מת לכתוב ../images/Emo63.gif כבר המון

זמן, אבל הרעיונות מגיעים לי פעם בדי הרבה זמן, ומהר מאד אני שוכח מהם. גם נורא קשה לי לפתח רעיונות ולהסביר אותם. כלומר - מאד ברור לי למה אני צודק וכמה הרעיון חכם, אבל הידיעה שאף אחד לא מבין למה התכוונתי אח"כ נורא מתסכלת אותי.

neko

New member
דווקא כתבתי פעם סיפור קצר עם מוסר

השכל (הוא התבשל 5 שנים לפני שנכתב... היה עשוי טוב
). אולי אתאמץ ואנסה לכתוב אותו מחדש.

neko

New member
../images/Emo127.gif אדיר. בהתחלה ד"א מאד הזכיר

לי את אחד הדברים היחידים שאי פעם פרסמתי, אי שם לפני הרבה זמן. הגם אצלך אני מזהה השפעה אתגר-קרתית?
לשפיטתכם...
"אני אוהבת אותך"... האהבה התרפקה עלי, עושה קולות חתוליים חמודים. "אוהבת אותך הכי בעולם". ואני לא ידעתי מה לומר. זה התחיל לא מזמן. באמצע הלילה, ברגע שאני הכי פחות מוכן, פתאום היא קופצת עלי. נמרחת. רוצה אותי. לפחות היא יכולה לעשות את זה רק כשאני לבד, אחרת היא עוד הייתה מגלה שאני בוגד בה. טוב, בעצם זאת לא בדיוק בגידה - אין ביננו שום מחויבות: היא אוהבת אותי, אני מזיין אותה. שלא תבינו לא נכון, זה מאד מאד מחמיא לי שהאהבה עצמה התאהבה דווקא בי מכל האנשים, אבל אני לא מסוגל לשמור נאמנות לאחת, אפילו אם זו האהבה עצמה. בגלל זה אני שוכב גם עם בדידות ועם אכזבה. הן לא כמו אהבה, ברור, אבל הן נותנות, וזה מה שחשוב. מדי פעם אני מבלה עם אחת מהן לילה, וזה משכיח אותה ממני לחלוטין. וטוב שכך. אהבה היא לא כזאת שצריך לחשוב עליה כל הזמן, בטח שלא כשאני עם אחרות. הבעיה היא שלאחרונה המצב נהייה כל כך בלתי נסבל, שכבר כמעט התחלתי להכנס לדכאון, אבל את הכבוד שלי עוד יש לי, ואני לא הומו. אז זהו. החלק המעצבן זה, שמכל העסק אני רק יוצא יותר מתוסכל מרגע לרגע. פשוט נמאס לי מכולן. אולי אני צריך פשוט להפטר מכולן, וללכת להיות נזיר. או בעצם אולי לעבור לסטוצים עם בחורות שאני לא מכיר. כן, עדיף. רגשות יכולים להיות מסובכים לפעמים. 1/99

erezsh

New member
נו, אלא מה

גם אני כותב ספר. דווקא מתקדם טוב, תודה. ל-Neko - יש לי יותר מדי רעיונות. אם אתה רוצה אחד תגיד לי

neko

New member
יש לי רעיונות מדי פעם, אבל בד"כ

קורה אחד מהבאים: 1. אני שוכח ממנו לפני שיוצא לי להתחיל לכתוב, ואני זוכר שהיה לי רעיון מעולה, אבל לא זוכר אותו, וזה הכי מתסכל. קרה לי כבר פעמיים השנה.
2. אני מתחיל לפתח אותו, אבל מהר מאד הוא מתברדק לי לכלכך הרבה כיוונים שאני מאד את המטרה המקורית. 3. אני כותב אותו, ומנסה להסביר לאנשים, אבל אף אחד לא מבין מה אני רוצה.

ary58

New member
אני חדש בפורום

אני חדש הן בפורום והן בנושא יכול להיות מעניין ספר שכזה אבל לדעתי הצנועה אתה צריך להוציא סידרה של ספרים וכל אחד יקיף נושא אחד במלואו אל לך להקיף נושאים רבים כאשר כל נושא עומד בפני עצמו זו עצתי לך אני מאחל לך הצלחה רבה ובקשתי היא שכאשר תסיים את הספר תודיע אל כך ואני יילך ואקנה דבר שני תדאג ליחצ"ן טוב כי אחרת אין לו עתיד שבת שלום

למעלה