בשבילך ליפ דאטס פור יו
ש שחרחר מתוק New member 18/7/03 #2 זה לא "מושלם ורק חסרה אהבה"../images/Emo35.gif זה תמונה שצולמה במקלחת שלו.. לא שימו לב בתמונה הזו יכולהיות שאני טועה..
זה לא "מושלם ורק חסרה אהבה"../images/Emo35.gif זה תמונה שצולמה במקלחת שלו.. לא שימו לב בתמונה הזו יכולהיות שאני טועה..
מ מושלם חסרה רק אהבה New member 18/7/03 #4 חחחחחחחח../images/Emo6.gif זאת לא המקלחת שלי!!!! חחחחחחח שלי בכלל כחולה ושלי זה אמבטיה חחחח זה של ההורים ולי תהיה קרחת לפניי הצבא
חחחחחחחח../images/Emo6.gif זאת לא המקלחת שלי!!!! חחחחחחח שלי בכלל כחולה ושלי זה אמבטיה חחחח זה של ההורים ולי תהיה קרחת לפניי הצבא
F fireblue1 New member 19/7/03 #5 ממש לא טוב... רואים שהוא מנסה לעשות ריבועים...הבעיה זה שלא רואים אותים בגלל שיש שומנים עליהם... לך למכון תראה מה זה אנשים עם גוף ואז תחזור...
ממש לא טוב... רואים שהוא מנסה לעשות ריבועים...הבעיה זה שלא רואים אותים בגלל שיש שומנים עליהם... לך למכון תראה מה זה אנשים עם גוף ואז תחזור...
F fireblue1 New member 19/7/03 #6 וזה מפתיע... רואים ששמת שמן כדי שהשרירים הבלטו אבל הם לא נראים בולטים במיוחד{ואני לא מנסה לרדת או משהו}
וזה מפתיע... רואים ששמת שמן כדי שהשרירים הבלטו אבל הם לא נראים בולטים במיוחד{ואני לא מנסה לרדת או משהו}
F fireblue1 New member 19/7/03 #9 לא יודע כי אני לא שם... במכון כושר יש כאלה ששמים שמן... וסתם בגלל תמונה שהוא רצה להתלהב כנראה ממה שאין לו...
לא יודע כי אני לא שם... במכון כושר יש כאלה ששמים שמן... וסתם בגלל תמונה שהוא רצה להתלהב כנראה ממה שאין לו...
M mynicknameistoolong New member 19/7/03 #11 וחבל שאתה אוכל את עצמך מרוב קינאה.. חח לא שיש לי בעיה עם זה, אבל תוריד קצת פרופיל.. יאללה גם כן