בשבילך חתולון

בשבילך חתולון

אחלה של חופשה הוצאת את
ה לפנסיון עכשיו הנה חתולון

../images/Emo108.gifועוד משהו

קטן ויפה תלחץ על הלינקים ותשמע קול ערב במיוחד מומלץ !!!

חתולון*

New member
שבלולה קול ערב !!!!! שמעתי

ממש פנסיון לחתולים זקנים חחחחחח תודה שבלולית

חתולון*

New member
שבלולה , הרגת אותי.... חחחחח

אני יוצא לחופשה מיום רביעי ישיא סחי םע דחוימו ירפכ ןונגסב םיבלכ ןויסנפ .לבגומ תומוקמ רפסמ תקראי משמאל לימין

חתולון*

New member
ועכשיו התרגום

פנסיון כלבים (חתולים) בסגנון כפרי ומיוחד עם יחס אישי מספר המקומות מוגבל

חתולון ידעתי שתאהב

פנסיון לחתולים מקצועים זה עניין משטרעתי מוגבל אז איפה הגבול עובר בערסל
טוב שאתה יוצא לחופשה
ואני ושאר עמייתי כאן בפורום מנקים בלי הפסקה
ואתה בחופשה נח
שלחתי אותך למקום מרווח
במקום שתציע גם לי, שלחת אותי לצער בעה"ח שבלולה שם לא רצויה, היא רוצה לשוב לבייתה
ותדע לך שלשבלולים לוקח זמן לנקות כי את כל הבית 3 מפלסים וגינה הם סוחבים על הגב ואף אחד לעזור לא בא עכשיו ..
לילה טוב לך ולכולם

חתולון ראית משהו יפה ../images/Emo23.gif

שנינו רשמנו באותה השעה את התגובות ואפילו לא היינו באותו "נייק ניים משותף " הכיצד זה יכול להיות חה חה חה חתולון ............
לתגובת המשטרע............. אני מיפחידת .....

חתולון*

New member
לילה טוב שבלולה

את לוקחת תמיד את הבית על הגב ומקווה שאף פעם זה לך לא כאב 3 מפלסים זה הרבה או קצת אוצי לך את הבית, ספרי לי שרצת רצת אלינו לפורום, התקבלת בתשואות השתלבת פה יפה, עינינו אלייך נשואות לילה טוב לך ולכולם/ן

לילה טוב חתולון

ולחשוב שאתה סוחב עם הזנב משהו מרשרש ומאוד מיוחד אה כן זה ההיבהוב של הנורה הכחולה כדי שידעו שאתה שייך למשטרע ...
תודה רבה על המחמאות
ואני גם רוצה קצת לתהות רצתי לפורום הזה בביטחה מענין מי הזמין אותי עם הערצה
לא כואב לי לקחת 3 מפלסים
יש לי בריכה וג'קוזי - סודות לא מספרים הכי אוהבת ביום חם לעלות על הגג ולראות במפלס של מטר ועשרה את החג ולגלות סוטר מאחורי איזה פחד ....
והתג שלך חתולון , מונח על דש הבגד זה עושה אותך מיוחד וזה נחמד שזה עובד רק על תעצור אולי על מהירות
ושלא נעשה ביחד תחרות
ועם המפתח לא פותח במהירות את המכונית תעשה לו גיבוי או delete לילה טוב והמון תודה
לך ולכולם /ן .

למעלה