בשבילך בת בת אבל תשימי רמקולים
ב בת ה י ם New member 19/11/02 #3 בוקר טוב ילדונת../images/Emo25.gif אפילו החלפתי בטריות במכשיר שמיעה (ססססתם) ו........כלום
ב בת ה י ם New member 19/11/02 #4 Y Y Y חלומה הרטוב של כל אחת ממולץ בחום תודה מתוקה - אחלה בוקר גם לך
@ @@ New member 19/11/02 #7 מרינגו ובת..בת ../images/Emo25.gif מה שלומכן נשים יקרות שלי בת, האם זה נכון שאת לא מגיעה במוצ"ש אם כן, יהיה לך עסק איתי
מרינגו ובת..בת ../images/Emo25.gif מה שלומכן נשים יקרות שלי בת, האם זה נכון שאת לא מגיעה במוצ"ש אם כן, יהיה לך עסק איתי
@ @@ New member 19/11/02 #9 בתתתתת../images/Emo46.gif מעצבן אותי שאת מסתורית אבל...אני מכבדת אותך מעצבן אותי שאת מתכוונת להבריז במוצ"ש אבל....עד פה אני מזהירה אותך אל תתעסקי איתי אחרת את תקבלי ממני 10 טון
בתתתתת../images/Emo46.gif מעצבן אותי שאת מסתורית אבל...אני מכבדת אותך מעצבן אותי שאת מתכוונת להבריז במוצ"ש אבל....עד פה אני מזהירה אותך אל תתעסקי איתי אחרת את תקבלי ממני 10 טון
ב בת ה י ם New member 19/11/02 #10 ../images/Emo113.gif../images/Emo113.gifחחחחחחחח אני מתחבאת ממך נה נה
@ @@ New member 19/11/02 #11 ת´אמת... יש לך את הכלים הדרושים להתחבא ממני אבל מה חשבת שאני אוותר לך בקלות היית רוצה נכון, שאת מגיעה קטפתי לך ושושנים גם ותתתתתתתתת ומלא יםםםםם גדולים וחמים... אז מה את אומרת
ת´אמת... יש לך את הכלים הדרושים להתחבא ממני אבל מה חשבת שאני אוותר לך בקלות היית רוצה נכון, שאת מגיעה קטפתי לך ושושנים גם ותתתתתתתתת ומלא יםםםםם גדולים וחמים... אז מה את אומרת
ב בת ה י ם New member 19/11/02 #12 @ וכולכם לך @ ראשיתת תודה ענקית על הפרחים והיינות אבל קבלו בהבנה - אני לא מגיעה מבטיחה לסרוק תמונה (חחח הביצוע בטח בעוד חודש) ולשלוח את עצמי
@ וכולכם לך @ ראשיתת תודה ענקית על הפרחים והיינות אבל קבלו בהבנה - אני לא מגיעה מבטיחה לסרוק תמונה (חחח הביצוע בטח בעוד חודש) ולשלוח את עצמי
ב בת ה י ם New member 19/11/02 #14 כי אני ../images/Emo28.gif שפנפנה - ולא במובן החיובי (יען כי הכחול חחחחח)
@ @@ New member 19/11/02 #17 ../images/Emo9.gif בשבילי ה זאת את אבל למה יש גם מסרים באישי (סתם לידע כללי )