בשבילך אבישי אבא שלך.

בשבילך אבישי אבא שלך.

גש הגדול ראו כמה . גש מעריץ את קזנזידיס הגדול מכולם היה. זכרונו לברכה.עוד 100 שנה לא יקום אחד כמו הוא.

יוסי כל הכבוד ../images/Emo45.gif

יוסי כל הכבוד על התמונות אני מבין שאתה לוקח אותם ליאניס באתונה. תהנה שם ותעשה חיים. תמשיך לעשות לנו כיף עם התמונות והתירגומים והשיעורים ביוונית שאתה נותן לנו. אבישי

מאיר גש

מי שלא היה בבית של גש הפסיד חוויה שלא מן העולם הזה גש גר בבנין בקומה הראשונה והדלת של הבית פתוחה תמיד אשתו טוענת שאם הדלת סגורה השכנים חושבים שמשהוא קרה כל אחד שעולה במדרגות ניכנס ומתקבל במאור פנים ומיד מרגיש כמו בבית.וגש יושב המרפסת קטנה מוקף ערימות של אלפי דיסקים ביוונית מכל התקופות ואין ספור זמרים וזמרות ומעל כולם סטליוס קזנזידיס זרוק שם של שיר מיד הוא ניגש מוציא את הדיסק ומשמיע לך עם הסבר בקיצור אינציקלופדיה מהלכת של תולדות המוזיקה היוונית רק שתהיה לנו בריא גש ושתמשיך ככה. בועז

Yasoo

New member
../images/Emo39.gif|4בועז - חיממת את ליבי../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

שלום בועז ראשית מה שכתבת על גש מחמם את הלב הפירגון והאהבה שלך כלפי גש..אין מילים כל הכבוד

איש יקר גש

כתבי לא פעם את דעתי על האיש היקר הזה. אני שמח שעוד אנשים מוקירים את פועלו ואוהבים אתו. יצא לי להיות עם מר גש באתונה כמה פעמים,,מה אגיד חוויה בפני עצמה. הפגשתי את גש וגליקריה באחד מביקורנו, מה אגיד לכם,,היתרגשות רבה,הם עברו מיד לדבר יוונית קולחת והחליפו חוויות מוזקליות משנות ה 50 ביוון ועד עצם היום הזה,,תענוג היה לראות את הניצוץ בעיניו של גש על השיחה הספונטנית שהובילה לאהבה גדולה בניהם. עד 120 איש יקר ציון

לבועז וציון

ערב טוב הקראתי לגש את הודעותיכם בטלפון והוא נהנה לשמוע אותם. אני גם אדאג לתת לו אותן מודפסות. גש גם ביקש ממני להגיד לכם שנארגן מפגש אצלו בדירה אתכם בועז וציון ונשב ונשמע מוזיקה יוונית ונהנה. אבישי בן נתן בשם גש מאיר

למעלה