בשבילי ...

ITAIX

New member
בשבילי ...

כל פעם שאני שומע את "כתם הפרי" זה מסמל בשבילי תקופה. העיבוד של השיר כל כך מיוחד שאני מרגיש שאני חוזר בזמן.

ITAIX

New member
שמתי לב...

שבמקום הזה שצריך להגיד איזה שיר אתה הכי אוהב של אתניקס, הרבה כתבו שירים שיצאו כסינגלים או שירים די מפורסמים. יש אנשים שכתבו ג'סיקה וכאלה, וזה קצת מזור, במיוחד בשביל אנשים שמכירים את אתניקס מבפנים ולעומק, חשבתי שהם יאהבו שירים שאף אחד לא מכיר, והם היו בין ה3 שהם הכי אוהבים. אצלי זה "גן עדן" ראשון, ואחריו כל השירים של אתניקס בערך אני אוהב באותה מידה.

ZGala

New member
בשבילי../images/Emo60.gif

שיר "געגועים" ראשון וגם אלבום "בדרך שלך" כולו הוא בשבילי מיוחד לא רק שירה של זאב אלא גם עיבודים, גם בניה של אלבום צלילי גיטרות נכנסים לי לתוך לב ורוקדים בלט עז וגורמים לצביטה מתוקה בלב. אני אוהבת גם לשמוע בהפרדה צלילי percussion- זה לא רק תופים של גל. במיוחד שמעתי והסתקלתי בוידאי איך גל מתופף ותמיר מוסיף צלילים הקשה. מוזיקה של אתניקס היא מאוד מורכבת ומאוד מיוחדת גם מבחינת האיכות גם מבחינה של טכנאות, אם להבין עמוק. כן, גם אני כל פעם ששומעת אותם פותחת בשבילי דבר-מה חדש שלא שמתי לב אליו קודם, פרט קטן או "צבע" חדש, עד כדי כך הם רבגווניים. יותר מזה: סולמי צלילים בשיריהם למרות שלא פשוטים ביחד אם זה מאוד הגיונים, כל צליל נמצא במקום רק שלו ושינוי קטן בנגינה (כשקורה בטעות) שובר את כל היופי של לחן. זו האיכות הגבוהה של הלחנה. זהו לבינתיים. שבת שלום. גלה.

ITAIX

New member
כל הכבוד

גלה, ממש התרשמתי מדברייך, כתבת ממש לעניין אין ספק שאת יודעת על מה את מדברת!!!!

למעלה