בשבילי ה-
זה....

בשבילי ה- ../images/Emo41.gif זה....

אתמול הייתי בארוע של אחד מחברי הכנסת. גולת הכותרת לדברי המארח, היתה אמורה להיות הופעתו של הזמר אייל גולן.... רק מה...המארח שכח לרגע... שבארוע שכזה... יש בעיה לקבוע [URL='http://'] מי הכוכב[/URL]. בארוע נכחו אין ספור ראשי ערים, חברי כנסת ושרים בממשלת ישראל (דני נווה, מאיר שטרית, ציפי ליבני וכו´). בשלב הזה עוד הבנתי שכוכב הערב הוא אייל גולן... ואז... הגיעו שניים ש"גנבו" לאייל גולן את ההצגה... הגב´ המתחתנת-מתגרשת-מתחתנת פ-נ-י-נ-ה ר-ו-ז-נ-ב-ל-ו-ם שאיך לומר... לראות אותה, זה להרגיש איך המונח מ-פ-ר-ג-נ-ו-ת קשה ליישום (איך שהיא נראת בגילה, הלוואי עלי). אבל.... את מלוא הכוכבות ותשומת הלב, "גנב" הקלינטון הישראלי ב-י-ב-י נ-ת-נ-י-ה-ו (מלווה בשרה´לה).... ופתאום אייל גולן, שביום חמישי שעבר, היה כוכב "חתונת השנה"... ההוא שזוכה לישון ולהתעורר ליד מלכת היופי (במיל´)... הרגיש... שבשמיים בהם יש כל כך הרבה כוכבים... אולי עדיף להיות "סתם" בן-אדם... (אגב, הוא נתן הופעה נחמדה)... בוקר טוב ישראל...

מעניין....

לאיזה זרם פוליטי את שייכת... חחחחחחחחחח... חוץ מאייל גולן לא שמתי לב שהזכרת שמות של בני-אדם...

אני לא "שייכת"....

אני "כוכבית 42"... הארוע היה ארוע פרטי ולא הגעתי כחלק משום זרם פוליטי. אגב, באופן אישי, אני מעדיפה את הקלינטון המקורי.... ולאו דווקא בגלל הסיגר...

נעמי 1

New member
כוכבית... העיקר שפגשת...

את הוורוד - דני נווה. ה
חחחחחחחחחחחחחחח

מהר למחוק את השרשור הזה !!!

לפני ששחר 33 יראה אותו... חחחחחחחחחחח.... הלך עליך כוכבית... חחחחחחחח...

לא מפחדת ממנו......

בוגי יעלון חבר טוב של המשפחה... אני ישר שולחת עליו את גולני.... חחחחחחחחח

את באמת מתעניינת?

בן-דוד של אמא שלי, היה העוזר הצמוד שלו לאורך כל הקריירה... עד שהלך לעולמו בטרם עת.... מאז... בוגי חבר טוב של המשפחה ומגיע לכל הארועים.

גיוRא

New member
לא נכון...נעמי....

בלי לדעת ,,היא פגשה את הגדולה מכולן.... > > > > > > > > > > > > >אישתי.... מה´ניש יא´מאיימת... מתי ת´מרביצה לי....האאאאאאאא?

עוד מתפקדת ליכוד ?

שבעתי כבר מכל מפגני הכוח האלה של הפוליטיקאים מקווה שלא דבק בי מהרפש שלהם ומהעסקנות הבלתי נלאית עושה רק לביתי ולמשפחתי עוזר לידידים ומכרים

החלטת לעצבן אותי על הבוקר?

ע"ע זה גם: עיין ערך פנטה... אני עייפה... תן לי להתעורר.... בעדינות... למה עם האר.פי.ג´י. על הבוקר? חחחחחחח

שמעתי ש....../images/Emo124.gif

יצא לדרך הקמפיין כ ו כ ב י ת ל ר א ש ו ת ה פ ו ר ו ם ב ש ב י ל נ ו ה כ ו כ ב י ת ז ו א ת

באמת ??? ../images/Emo12.gif חחחחחחח...

במוצאי שבת הלכתי לראות סרט. קניתי שני כרטיסים. על הכרטיסים היה רשום את מספר האולם, מספר השורה ומספרי הכסאות. אמנם רק סיימתי 12 שנות לימוד בבית הספר הצלחתי לפתור את החידה הגדולה איפה אני יושב, רק בשביל שהבחור הצעיר שעומד בכניסה לאולם יבקש ממני הכרטיסים ויגיד לי: "שורה 9 כסאות 3 ו-4" ותודה לכל האנאלפבתים (עם דגש על האנאל) שבאו לצפות בסרט...

גיוRא

New member
אין לך מושג,, כמה מהר.......

מאשרים פרגולה בגינה... למתפקדת,,,,,

למעלה