בשבילי הכפר ...

בשבילי הכפר ...

מהלך אני בין שבילי הכפר / בוהה לצדדי פסיעותי הטופפות / על מדרכת בטון צרה ומתארכת / מחפש את סופה של הדרך המתפתלת / השקט מסביב משרה בי תחושת ביטחון ושלווה / שאמצא את `אבידתי` אי שם באמצע חיי / ... מוקדש לכל ידידי וידידותי כאן בפורום ... שמחפשים את `אבידתם` אי שם ... בהצלחה !

בשבילי הכפר ... (השלמת החסר)

מהלך אני בין שבילי הכפר / בוהה לצדדי פסיעותי הטופפות / על מדרכת בטון צרה ומתארכת / מחפש את סופה של הדרך המתפתלת / השקט מסביב משרה בי תחושת ביטחון ושלווה / שאמצא את `אבידתי` אי שם באמצע חיי / ... מוקדש לכל ידידי וידידותי כאן בפורום ... שמחפשים את `אבידתם` אי שם ... בהצלחה !

בשבילי הכפר ... (מחדש)

touti

New member
יפה כתבת בטרקוש../images/Emo6.gif

אהבתי את הקטע של למצוא באמצע החיים

odery

New member
../images/Emo13.gifאל תסמוך על משוררים

הם לרב לא עוברים את השבעים (חוץ מחיים חפר...) מצד שני "מספיק שאחת תשנה דעתך,כדי שתדע שאין לדעת כי מה שנכון בשבילי ,בוודאי,ילך ויפחת או ימשיך בלעדי גם אם מישהו יאמר,הנה זו האמת קצת קשה להאמיןאלא אם הוא כבר מת" (א' בניון)

למעלה