בשבחה של מאריה

וסל

New member
בשבחה של מאריה

ולזכותה ייאמר שהיא יודעת להתאפר בניגוד לאחרות. למשל:סלין דיון,קיילי וג´ניפר משתמשות במייק אפ שמונמני וכההה שמשאיר את הפנים להם מלאכותיות עם מראה שמנמני ומלוכלך כזה בעוד שהפנים של מאריה מעולם לא נראות כך ויש להודות שבפנים היא נראית מאוד צעירה ורעננה על אף גילה הלא צעיר יחסית!ואלו אצל קיילי וג´יניפר יש תחושה שיש שכבה כה עבה של מייק אפ עד שניתן לשתול בתוכה עציץ! ואם אתם חושבים שאני לא אוהב את מאריה אתם טועים לא מזמן נסעתי במיוחד לבניין האופרה בת"א כדי לקנות את דיסק הקריסמס של מאריה והסתכנתי בגרירה כשהחנתי במקום אסור כי היה לי חשוב להשלים את אוסף האלבומים שלי ולא מצאתי חנות אחרת שמוכרת את הדיסק!בסוף השמעתי את הדיסק רק פעם אחת ועכשיו הוא מונח בארון כי הוא לא לטעמי .השירים שם די חנוניים וחגיגיים ,לא שזה חלילה אשמתה של מאריה אבל זה דיסק שהוא מתאים רק לקריסמס(חג שלצערי לא יגיע לארץ בעשורים הקרובים וחבל)!

eranmc

New member
חחח בסדר

יאללה זזתי לישון חבר´ה... בלי מריבות ובלה בלה. אם אתם חושבים אחרת סבבה אבל תגיבו בצורה נחמדה
תיהיו בטוחים שמדונה, ג´ניפר, בריטני, סלין, מראיה ושרית חדד לא מתענינות בזיבולי מוח שלנו. לילה טוב, וכמו שגל אומרת חלומות פ(ג)ז. ד"א רוצים לשמוע משהו מעניין?

eranmc

New member
רציתי לשים קטע מהעבדוה בביולוגיה

אבל ראית את התשובות, היו חושבים שאני סוטה.

וסל

New member
וערן

אני לא רוצה להתנפל אליך וגם לא להגן על הקהילה ההומולסבית אבל באמת שלמוסיקה אין כל קשר לנטיות מיניות.וסביר להניח שגם לולא הייתי הומו(ואני הומו רק שנה וחצי לפני כן הייתי סטרייט) גם אז הייתי אוהב את מאריה.וחוץ מזה נשיות והומו זה שני מונחים שונים לחלוטין שאין בינהם כל קשר.לא כל ההומואים נשיים ומתעסקים באובססיביות במראה שלהם.יש כאלה,כמוני שנראים רגילים לחלוטין עד כדי כך שבחורות מתחילות איתם ..... ובאמת-שיהיה לכולכם שנת לימודים מוצלחת!וגם למאריה-הצלחות עם הסינגל החדש שייצא.מי ייתן והקריירה שלה תהיה כמו של קיילי

eranmc

New member
"הומו, אתה הומו" - שידורי המהפכה

האמת כולנו פה הומואים. אני, אתה, מראיה אחותה... *שם את המשפקיים* הומו - בן אדם הומוסקסואל - גבר הנמשך למינו. ------------------------------ טוב עכשיו לשאר: א. יש קשר מסויים אבל בכל כלל יש יוצא מהכלל. ב. איך אתה הומוסקסואל רק שנה וחצי? זה או שאתה כן או שאתה לא. ג. ואני לא רוצה להכליל אבל אומרים שההומואים חתיכים. אני אישית לא כזה חתיך. ואם הקרירה של מראיה תיהיה כמו של קיילי אז יהיה למראיה שוב התמוטטות. קיילי מפורסמת אבל לא מוכרת הרבה. יאללה סופי לילה טוב

שעטנז

New member
חחחחחח אני היללר! חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היללר :)

roimc

New member
חס וחלילה!!!

כמו קיילי? שתמכור רבע מיליון בארה"ב, שכולם יירצו להתאבד בגלל השירים שלה? לאא!!!! אנחנו בונים על ההצלחה של לפני כמה שנים, היית חייב להטיל פצצה לפני שהלכת?

שעטנז

New member
מה חבל בזסה שקריסמס לא יגיע לארץ???

אוףףף לפעמים אתה נשמע, לא יודע איך, אתה פשוט נשמע ובדרך של השמיעה יש איזה משהו יחודי רק לך, לאף אחד אחר אין אותו, זה רק אצלך, ככה פרטי שלך, בשום צורה הוא של מישהו אחר, יאללה חאלס הוא שלך וזהו, שלך, תתמודד עם זה, אין דרך להפטר מזה, זהו חביבי נתקעת עם זה.... אני מצטער! כן ככה אני תמיד מדבר
בקיצור מה זה היציאה המפגרת הזו, מה כל כך חבל בזה שאין קריסמס???

eranmc

New member
מישהו הבין?

אני מבין את החתימה שלך יותר ממה שכתבת!
וכן יש כרסימס בישראל, לפחות בב"ש.

למעלה