בשבוע הבא

בשבוע הבא

בנות! נפלתי שדודה בשעה 22:20 ! לא נורא, בשבוע הבא, אותה שעה, אותו מקום, חדר אימוץ - הבנתי! בלי חרמני רשת מגעילים!

מיכל@ל

New member
אני מתה מצחוק ../images/Emo6.gif

מהשמות שהם בוחרים לעצמם,הייתי מתה לדעת מי עומד [או יושב] מאחורי המקלדת.

*תמי...

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif דליה.......דליה.....

לאן נכנסת? לאיזה חדר? את מי פגשת? ומיכל..... מי את חושבת יושב מאחורי המקלדת?????? שני ניחושים.....

מיכל@ל

New member
ת´אמת תמי ?

מה שעולה לי בראש זה ילדים מחוצקנים בני 13 שמפלס ההורמונים שלהם עולה על גדותיו... D-:

*תמי...

New member
../images/Emo132.gif מיכלי.. באמת...

בשעה כזו 22:00 ילדים בני 13 מחוצ´קנים?? הם עולים יותר מוקדם בשעה 22:00 עולים האבות שלהם לצ´ט ומתנהגים לא יותר יפה מהם
ובטוחים שהם נורא נחמדים ומעניינים.. ובדיוק מה שכל אחת רוצה...

מיכל@ל

New member
../images/Emo6.gif

את מכירה את הסיפורים על נשים שפגשו מישהו דרך האינטרנט והיו בטוחות שזה נסיך חלומות והמציאות הביאה משהו אחר לגמרי ?

חרמני רשת

לא יודעת, אני תמיד מצליחה למגנט אלי חלאות רשת חרמניות, שאני לא יודעת מה עובר עליהם, אבל הרבה פעמים מדובר בגברים מבוגרים מעל 45 וזה ממש דוחה, הם מבקשים פגישות או שיחות חיות בטלפון ויש להם כל מיני תיאורים ממש דוחים של פעילות מינית שאני לא יודעת מאיפה הביאו אותם. בקיצור אני דיי נמנעת מכניסה לצ´אטים כי אין אפשרות לנהל סתם שיחה מעניינת, ואני אוהבת לשוחח עם אנשים מעניינים. ומין יש לי בשפע מבן זוגי, שדרך אגב טס מחר לחו"ל בענייני עבודה לשמונה ימים (איזה כיף לו!). אבל עדיין לא אכנס לרשת למטרות סקס וירטואלי שלא יוצא לך ממנו כלום....

*תמי...

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif הרגת אותי ..... הם

לא מתמגנטים רק אלייך . אבל נווווווו ספרי מה הציעו לך?

דליה.ד

New member
הצעות מגונות

מה אספר לך תמי, יש כל מיני סגנונות: יש החרמן הרומנטי שמספר לך איך הוא מדליק נרות ומכין לך אמבט, יש את החרמן הישיר שמיד מתאר איך הוא יורד לך ותוך שנייה שואל "נו גמרת?"... יש את החרמן הדוחה עם תיאורים פלסטיים של איברים מפלצתיים שהוא מבטיח שיש לו וכל מיני תיאורי קשירות ושלא תדעי מצרות... בקיצור העולם הוירטואלי מלא ביצורים בלתי נסבלים שבטוחים שהם מתת האל למין הנשי אבל אין להם מושג מינימלי בנשים שלא לדבר על עינוגן!

מיכל@ל

New member
../images/Emo6.gif

נכון שכשנכנסים לצ´ט יש הרגשה שיש רק סוג אחד של גברים על פני כדור הארץ ?
לבן זוגך כיף,אבל מה שמצפה לך... לא קל לטפל לבד בחבורה נכבדה כמו שלך

למעלה