בשבוע האחרון

בשבוע האחרון

הצעתי כאן למכירה אוסף תקליטים נדירים של מייק, חשבתי שבפורום זה תהיה היענות, אך אם המעריצים שלו לא מעוניינים במזכרת מאלילם אמכור את התקליטים בפורום אספנות לאספני או לסוחרי תקליטים. שיהיה לכולכם סוף שבוע נעים!

הסיבה שאנחנו לא יוצרים קשר היא

פחד. הפחד שלנו שהתקליטים יהיו שרוטים ואי יהיה אפשר לשמוע אותם. הפחד הוא שאתה אולי רמאי כמו הרבה ישראלים במדינה שלנו. לכן אנחנו ורבים אחרים במדינה הזו מאוד נזהרים. לא מדובר בדיסקים, אלא בתקליטים, שהיו בעבר ומהר מאוד נשרטו. כשאתה מוכר לי תקליט או תקליטון מהעבר, אני רוצה לשמוע אותו בפטיפון. לכן אני חיבת קודם כל לשלם לך, ולאחר מיכן להגיע הביתה, ולשים אותם על הפטיפון שלי בבית ( זאת לאחר ששילמתי הרבה כסף ) ואז לבדוק אותם ולראות אם הם בסדר. אם הם לא בסדר, או רק אחד מהם לא בסדר, אני יכולה להתקשר אליך ולהגיד לך את זה, אבל הכסף כבר אצלך. אני לא מכירה אותך, אבל אני מעוניינת לקנות ממך את התקליטים. אני אהיה בקשר איתך במסרים.

M i k e s F a n

New member
אם אתה לא מצליח למכור..זה מכיוון ש

יש סיבה טובה לא לקנות. לי אישית אין טעם להשקיע מאות שקלים על דבר שאין לי בו שימוש, כי פטיפונים אין כמעט לאף אחד היום, וחוץ מהיופי ומהמזכרת אין בתקליט שימוש והוא לא מצדיק את הסכומים המבוקשים.

שלום,

כשקונים תקליטים נהוג להגיע ולשמוע אותם ואז לשלם או מי שאין לו פטיפון ומעונין בתקליטים כפריט אספנות יקנה אותם ולא ישנה לו מה מצבם. במקרה שלי מצב התקליטים ראוי להערכה. שמורים כחדשים. לאחר שהקונה רכש את התקליט (לאחר ששמע ומצא אותו לשביעות רצונו) כל נזק שייגרם מאותו הרגע לתקליט יהיה על אחריותו הבלעדית בלבד וזאת מהסיבות הבאות: 1) תקליט הוא דבר עדין שיכול להישרט בקלות. 2) לא נוגעים בתקליט עם הידיים אלא רק בקצוות. 3) בגלל שהתקליט עדין צריך לשמור עליו ממכות. מדובר בפריטי אספנות נדירים. ההחלטה שלכן.

למעלה