בשבוע האחרון אבד לי הגרוב. אני כותב, חושב, ובעני דמעות, דמעות עצב על חבר שהלך, עזב.
D danravia New member 10/5/10 #1 בשבוע האחרון אבד לי הגרוב. אני כותב, חושב, ובעני דמעות, דמעות עצב על חבר שהלך, עזב. /tapuzforum/images/Emo7.gif /tapuzforum/images/Emo7.gif/tapuzforum/images/Emo7.gif
בשבוע האחרון אבד לי הגרוב. אני כותב, חושב, ובעני דמעות, דמעות עצב על חבר שהלך, עזב. /tapuzforum/images/Emo7.gif /tapuzforum/images/Emo7.gif/tapuzforum/images/Emo7.gif
ש שיבולת נרד New member 10/5/10 #4 אני אוהבת לעשות טוב לאנשים.. זה בדם שלי. תתלו בלונים, אני הולכת על זה
S Silly Wisdom New member 10/5/10 #11 אני אומרת בוא נעשה את זה בסגנון של סרט אימה.... אבל צריך כוסית מטומטמת שתמות בהתחלה
ש שיבולת נרד New member 10/5/10 #12 בשביל הדרמה... אני ישמש גם כ****** של ההתחלה, ואז בהילוך מהיר אני ישחק גם את תפקיד שיבולת האורגינל
D danravia New member 10/5/10 #13 אני שונא סירטי אימה אבל בשביל לאבד אותה אני יעשה הכול ! היא טוענת שהיא כוסית וכדאי לעשות את זה כמה שיותר מהר
אני שונא סירטי אימה אבל בשביל לאבד אותה אני יעשה הכול ! היא טוענת שהיא כוסית וכדאי לעשות את זה כמה שיותר מהר