בר

• פותח הנושא Chooi
  • פורסם בתאריך

Chooi

New member
בר

קודם כל, כל הכבוד על האמביציה שלך זה הדבר הכי חשוב שיכול להיות לך כרגע בהשגת מטרותייך, אני אומר את כי גם אני עשיתי הכל על מנת להתגייס לתאריך של מדריכי הצניחה. אמנם אצלי הסיפור היה קצת שונה כי אני הייתי קטן בגיל והייתי צריך להתגייס לפני גיל 18 אך אני מכיר הרבה חברים שגם דחו את השירות על מנת להשיג מטרה זו. מה שעלייך לעשות זה כבר מעכשיו לאתר את כל הגורמים המתאימים שיכולים קודם כל לדחות את גיוסך דבר הנעשה בד"כ בבקו"ם ( ראש לשכת הבקו"ם) להתחיל לכתוב מכתבים וטלפונים ולהציק והכי חשוב זה לא לוותר! אחרי שתשיגי את הדחיית גיוס משם הבעיה היא כבר לא כל כך גדולה כי להגיע למיונים של מדריכי צניחה היא לא כל כך מסובכת את רק צריכה להכיר מישהו שהוא מדריך צניחה בסדיר או במיל שימליץ עלייך וזה מספיק. אני ממליץ בחום על התפקיד כי אין דברים כאלה בצה"ל אבל חשוב גם מצד שני שהמסלול הוא קשה הן מבחינה פיזית ונפשית ולגבי הבנות חשוב גם שתדעי שהוא מחוייבות לחתום על שנת שס"ן ( שנת סדיר נוספת). דרך אגב אני כרגע משרת כמדריך צניחה בסדיר אם לא הבנת
המון הצלחה.

TurgemaN Bar

New member
מעולה

קודם כל כולי אושר שסוף סוף הצלחתי למצוא אחרי שבוע של חיפושים מישהו שהוא מדריך צניחה! שגם עונה לי... ככה, גם אני קטנה יחסית לשכבה שלי, התאריך גיוס שלי כעת הוא ב17 לאפריל 2007!! שזה יותר משנה! הצקתי במשך הרבה זמן, ואמרו לי שלא משנה שאני קטנה, הם מבחינתם לא מוכנים להגיש אותי למיונים...פשוט שמו עליי איקס אחד גדול (נראה לי בשגלל שלא הפסקתי להציק להם במשך שבוע), שאלתי אם במהלך השירות בגלל שאני קטנה אני אוכל לעבור, עדין התשובה היתה שלילית. ככה שזה לא כ"כ פשוט כמו שאתה אומר..אפילו אם התאריך הוא רחוק... לגביי זה שהשירות הוא דיי קשה, זה מה שמאתגר אותי ומדליק אותי יותר...ואני גם יודעת על השנה הנוספת, אין לי בעיה עם זה... עכשיו שאלתי היא: איך הגעת אתה להיות מדריך צניחה? ישר התגייסת לזה? מה עשית? עם מי דיברת? וגם..איך השירות? מה אתה עושה שם? איך המסלול? מה עוברים שם? תספר קצת....שאני אדע לפחות פחות או יותר על מה אני נלחמת

למעלה