בר רפאלי

Oren G

New member
בר רפאלי

למה נותנים לילדה כוסית ומטומטמת לעשות כ"כ הרבה רעש? אף פעם לא סבלתי את הקולבית העלובה הזאת, שהתחתנה עם בן אדם בן 60 רק כדי לא להתגייס לצבא לא מסתנוור מהתמונות שלה, יש כמוה כמו זבל בר נמאסת. סתמי את הג'ורה שלך ותשארי בארה"ב עם לאונרדו

soul on fire

New member
נושא בר רפאלי....

שרשור על בר רפאלי כבר קיים בעמוד זה ממש פה. וגם לי בא קרמבו =] אמרו שמחר צפוי גשם ראשון... =]

Oren G

New member
זה שרשור על השעמום בפורום ../images/Emo3.gif

סתם האמת שלא ראיתי, מודה. "בחשוון ירד יורה ועל גגי רקד", הגיע כבר חשוון?

קא זו או

New member
אני רואה אותה לפעמים ב-פיקאפ

כשאני צריך ניקוי ראש. לפי מבנה הפנים שלה, הלסתות והשפתיים היא נראית בעלת פוטנציאל גבוה לזכות בתחרות מציצת סוכריות.

eladberko

New member
ככל שמד היופי עולה, ככה מד החוכמה צונח ..

לא נורא בר, למרות כל מה שאמרת וכל המחאה הגוברת כלפיך .. בואי נשב על איזה כוס קפה ?

LiorShap

New member
שמעו היא לא חייבת לאף אחד כלום...

נכון שזה שיא התמטה מהצבא היה סתם מגעיל. נכון שמתברר שהיא אגואיסטית. אבל אחרי הכל היא בנאדם,נמאס לה מכל הדביקי הזה סביבה...היא רוצה קצת חופש ופה היא לא תקבל אותו וזה מתסכל

soul on fire

New member
לא קשור לתקבר או לא תקבל

היא באמת תפסה יותר מידי תחת, היא גדלה במדינה הזאת והצליחה רק בזכותה, ועכשיו כשיש לה משהו יותר טוב ביד אז היא זורקת את הישן כאילו זה סתם משהו.. ועזוב זורקת מעיפה קיבינימט כאילו שהיא לא תצתרך יותר, מה שהיא לא באמת יודעת...

Vdrums

New member
היא לא רוצה שום חופש, היא מתראיינת ומגיבה

לדברים סביבה. היא מחפשת את הצומי הזה של סלבס ורוצה ליצור BUZZ. ללכת לנסות לעבוד בהוליווד זה ממש לא להתרחק מהדביקי...

LEATHER REBEL

New member
זה אתה שנותן לה לעשות רעש

אם אנשים פשוט יתנהגו כאילו היא לא קיימת, לא יהיה שום רעש סביבה. בכל פעם שאתה או "מתעצבן" אחר מגיב להמולה סביבה, אתה רק תורם לכך שהיא תהיה מפורסמת ומדוברת יותר.

Oren G

New member
אני לא עשיתי עליה כתבה של 2 עמודים בידיעות

ולא הזכרתי אותה כל משפט שני בתוכנית בוקר בערוץ 2

Vdrums

New member
אבל בגלל אנשים כמוך שמגיבים ומתעניינים

בזבל הזה, התקשורת ממשיכה להתעסק איתה.

אור599

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אנשים אוהבים את המשחק הזה

בום! התקשורת מאלילה איזה מפורסתם, וכולם מעריצים. בום! התקשורת "מגלה" משהו עליו, פגם כלשהו - כולם כמרקחה- מה עשו לאליל שלי. זה מוכר עיתונים, פירסומות, קליקים.. בכל מדיה שזה לא יהיה, יש הרבה כסף מאחורי הסלבריטאות. אנשים יספרו לך שהם שונאים פפרצי, אבל יקנו את העיתון עם התמונות (הבלעדיות!) של אנשים שלא נוגעים כלל לחייו , ולא יבינו את הקשר.

LEATHER REBEL

New member
אז מה? גם אני לא

אבל אתה הזכרת שמישהו עשה את זה... ובכך בכל זאת תרמת להישרדות הבלונדה.

Oren G

New member
הבנתי את הנקודה שלך

אבל התגובה שלי לרעש היא לא אותה תגובה של בני/ות נוער שלצערנו הפוסטמה היא מודל לחיקוי בשבילם, ששומעים את הרפש שיוצא לה בהערצה עיוורת. פה הכעס שלי לתקשורת, לא מעניין אותי שעושים אותה גדולה, מפריע לי שנותנים לה גם במה לחרבן על המדינה.

LEATHER REBEL

New member
ועדיין...

אין דבר כזה "יחסי ציבור גרועים". ככל שתתאפק ותגיב פחות... או יותר נכון, ככל שפחות ופחות אנשים יגיבו לפלוצים של הגברת, כך תהיה פחות ופחות במה לה ובכלל לאנשים שלדעתך לא צריכה להיות להם במה. זה דומה לטיפול בטרולים באינטרנט: הגבת לו? הוא ניצח! הדבר היחיד שטרול לא יכול לסבול, זו התעלמות. אבל בעניין הטרול כמו גם בעניין מה שהתקשורת עושה מבר רפאלי... האם אתה מסוגל להתאפק? ברגע שהגבת, הם ניצחו! זה גם מזכיר לי בדיחה עצובה: ילד שפרץ בבכי אחרי האוכל, וכששאלו אותו מדוע בכה, אמר "רק עכשיו נזכרתי שאני לא אוהב קציצה, אבל בינתיים כבר גמרתי לאכול אותה". מבחינתי, יש מה להשוות בין הבדיחה לבין אלו שנופלים בפח ומגיבים לחדשות על דברים שהם לא סובלים. לא התקשורת היא שנותנת במה לבר רפאלי ודומיה, כי אם אתה! אתה! אתה! אתה!

לדעתי השאלה שלך לא טובה

השאלה צריכה להיות : למה עושים רעש מכזאת התבטאות ? זה עולם חופשי, וכמו שאחמדיניג'ד מביע דיעות כך גם כל אחד יכול להביע ולא משנה אם זאת דוגמנית או נשיא איראן. לא יתכן שישתיקו את הדוגמנית ולא את נשיא אירן. אני יכול להבין את בר רפאלי. רק מתוך השקפה דומה. וזאת זכותי להביע עמדה של חוסר שביעות רצון מההתרחשות פה במדינה ומה"תרבות" הארצישראלית שלצערי לא ניתנת לשיפור ומייצגת בשיא כיעורה את המדינה. אני טוען, שיתנו לבר רפאלי להגיד את מה שהיא רוצה ושיעברו לסדר היום. עולם חופשי.

למעלה