בר רפאלי ואירוסמית'

A d i d a

New member
בר רפאלי ואירוסמית'

אתם מוזמנים לראות עוד תמונות של בר ואירוסמית' (במסגרת הצילומים לקטלוג בגדי הים SPORTS ILLUSTRATED) בפורום- בר רפאלי - אלבומים- SPORTS ILLUSTRATED.

בָלבָל

New member
OMG

מודה הדבר הראשון שעלה לי בראש זה... שתמ... אמן הז... סוריייי תודה על התמונות.. אני חושבת :) (קראתי על זה היום בבוקר בAF1 אבל לא מצאתי תמונות, ואז החלטתי שאולי טוב שכך)

ninelives99

New member
בתמונה השלישית...

זה לא בראד שם....
אני צודקת?...

SaintJohn

New member
איזה קטע...

שמעתי באמת שאירו ואמנים נוספים הצטלמו עם דוגמניות למהדורה של ספורטס אילוסטרייטד, שבה ביונסה מופיעה בשער. יפה לה, לפוקסיונרית הזאת.

Aerosmith2006

New member
OMFG זה השיא.

אני לא סובלת את הבחורה הזו מהיום שראיתי את הBaby face שלה..... ועכשיו היא.... אני..... OMG!! למה... למה דווקא הלהקה שאני אוהבת. ארררר.... טוב נו חזרה למציאות כן, המממ.... ממצאים מאוד מעניינים..... מאוד מעניינים.......

SaintJohn

New member
והנה מה שיש לבר להגיד בעניין הזה

Musicians Bar Refaeli -- Aerosmith: We shot in New York and it was one of the best experiences I've ever had. I've always been a fan of Aerosmith. I have their records and everything, but I was excited to meet them. They were so great. They were so into the photo shoot. They brought a DJ with them and we were going crazy, singing along to their songs, and Steven Tyler handed me the microphone and I started singing like him. It was so much fun to dance and sing with them. They arrived when I was still getting ready since it takes a lot longer for me to get ready and we didn't have much time to prepare. After we shook hands and said, 'Nice to meet you,' we had to dance and start singing together in front of the camera. I just had a blast hanging with them. There wasn't a moment where we just sat around, the whole shoot was exciting.​
וזה לקוח מפה: http://sportsillustrated.cnn.com/2007/writers/arash_markazi/02/14/on.scene/2.html

lollapalooza

New member
אותי ממש שיעשע הקטע של-

"They were so into the photo shoot" הממ... בואי נחשוב... הממ... הם הולכים לבלות כמה שעות עם כוסית בבגד ים זעיר... הממ... מעניין מה מלהיב אותם?

בָלבָל

New member
אגב התמונה של כל הלהקה יחד מופיעה

בעמוד אחורי של ידיעות אחרונות

AeroTom

New member
שומעת שיר של ה-Crowes ../images/Emo6.gif

משעשע. הם לא שמו את ה-'E' אבל גם! חשבתי בארה"ב זה לא קורה... אז היא מעריצה ענקית גם של ה-Crowes חוץ מאירוסמית'! בטח יש לה הרבה אלבומים... ושים לב לזאת: http://sportsillustrated.cnn.com/features/2007_swimsuit/models/marisa_miller/playlist.html אמנם יש דברים מחורבנים, אבל 2 שירים של זפלין שאחד מהם הוא Tangerine
(יש עוד אחת ראיתי שיש אצלה Tangerine ואחת עם Fool In The Rain) זאת נראה לי אתה הכי לא תאהב
: http://sportsillustrated.cnn.com/features/2007_swimsuit/models/veronica_varekova/playlist.html עברתי שם על כולן לראות איזה שירים יש...היו עוד כמה בחירות בודדות טובות כמו ג'ניס וה-Doors וכדומה. אבל אין אחת שיש לש Playlist שךם בלי דברים מחורבים בתוכו גם נראה לי. (נראה לי אני בן הגברים הבודדים שעברו שם על כל הדוגמניות רק בשביל להסתכל על השירים
)

AeroTom

New member
לא לשים לב לחירבושים במילים בסוף

היה לי יום ארוך

למעלה