בר/קפה באיזור חדרה

Tamburine Woman

New member
בר/קפה באיזור חדרה

בוקר טוב כולם אף פעם לא כתבתי, אך לא אחת הצצתי (ואפילו נעזרתי). אנחנו גרים באיזור ת"א וקבענו להיפגש עם חברים מחיפה באמצע הדרך (ואין הכוונה לפנקייק האוס, שכבודו במקומו מונח). האם למישהוא יש המלצה על בית קפה/בר/מסעדה? שמעתי שבכפר הרועה יש בית קפה - האם מישהוא מכיר את השם? תודה

גילימא

New member
כן, הוא נקרא רועה בקפה

והוא באמת מאד מאד נחמד. יש גם חצר מאד יפה עם עצי הדר (או אבורדו אני לא זוכרת) יש גם מקום דומה בקונספציה בחרב לעט - שנקרא קפריזה

גידי42

New member
בכביש הישן לחיפה

בתחנת דלק. אם מגיעים מכיוון ת"א זה ממש לפני חדרה (כמה ק"מ),מצד ימין יש בר,קפה מסעדה בסיגנון איטלקי מעולה. היא כל הזמן מפוצצת ויש בה כל מה שצריך, סלטים, כריכים, פאסטות, בשרים וכו' במחירים שמרכז הארץ לא מכיר. לא מצליח להזכר בשם אבל אי אפשר לפספס מהכביש. מאד מומלץ. אם במשך היום האסימון יפול לי ואני אזכר בשם אודיע לך. לקפה בכפר הרואה קוראים "הרואה בקפה" יש גינה מקסימה ואחלה אוכל, גם מאד מומלץ.

liti

New member
שלום וברוכה הבאה,

לפני כשלושה חודשים הייתה לנו אותה הדילמה והחברים הצפונים הציעו שניפגש במקום שנקרא קנטרה (או משהו כזה) במרכז המסחרי בגן שמואל . להגיד שהיה מדהים לא אגיד, בפרט שמדובר בבית קפה-מסעדה חלבי בסגנון אפרופו/קפולסקי, אבל מדובר במקום נחמד הומה אנשים עם אוכל סביר למדי(שוב, בסגנון אפרופו/קפולסקי כך שלא לצפות ליותר מידי). סך הכל אם מה שחשוב זו הפגישה אז זה מקום נחמד להיפגש באמצע הדרך בפרט שההיצע באיזור דליל למדי.

Tamburine Woman

New member
המון תודות לתגובות המהירות...

ההיצע באיזור באמת דל. אם יהיו חדשות אעדכן אותכם.

למעלה