בלי קשר לדיונים על כן-לא-עישון-סיגריות-זה-בעצם-תולעים-מקרטון, אני מחפש בר סיגרים. מיקום לא קריטי (עד שעה מתל אביב זה סבבה, קצת יותר רחוק גם לא נורא). תודה, אבי
לפעמים מזדמן לי לשוטט בדיזינגוף, אז שלא אשתעמם מההליכה עד פרישמן לקפה סגפרדו המוצלח, אני עוצר בבריל, מכריז על כיוון כללי ומקבל המלצה + הזמנה לשבת ולעשן במקום. סגפרדו על פינת הסביח בנתיים ניצח את כורסת בריל אבל טוב לדעת שאפשר לעצור שם. למען הסר ספק לפרסומת סמוייה, יש גם חנות בבן יהודה לא הרחק מהסופרסל. מאוד אירוני שזה ממש מול הומגליל ( עישון קצת משבש הומיאופאטיה...) . ראיתי שגם שם יושבים ושורפים טבק. את וינו סיגר בעזראלי אני לא אוהב אחרי פרצוף חמוץ שקיבלתי מהמוכר שם אבל בזמנו היה להם אזור עישון בפנים. ( פעם נתקלתי בבעלים והוא היה חביב למדי ) דוידס ביהודה המכבי/אבן גבירול - הסיגר היקר שכנראה ארכוש בחיי לא זוכר איזה סיגר זה היה אבל המס-חניה שהתווסף לקניה הוסיף לחווית העישון... בגל מקרה אפשר לשבת לעשן ולהזמין כל מיני דברים מהבר הקטן שם אלא אם שינו את המקום לאחרונה. בחיפה - יש כמה פאבים שמחזיקים סיגרים, אפשר לקנות ולעשן אבל בגלל החוק היום אפשר רק בחוץ. פונדק הדב הוא אחד מהם. יש מרפסת נחמדה. זה מה שידוע לי. עד כאן. תדהר 4Z5CA