בר מצווה

מחשבות

New member
את שלוש הבנות לקחתי לפריז כל אחת בתורה.

אין שום כוונה להצטרף לכוחות השחור בגלל חגיגה כלשהי. יש מספיק צער בעולם בגלל הדת.

3תיתי

New member
למען האמת, נתנו לילדים פשוט לבחור

אם לעלות לתורה או לא (גם לבנים וגם לבת) ומסיבה או טיול. כולם בחרו טיול וזהו. מתישהו, החייל בדימוס נזכר, וכעס שלא עלה לתורה. ישר הודעתי, שאני מזמינה לו מורה, ללמוד ולעלות לתורה! ירד מזה מיד.

r i n i

New member
ומה עם גם וגם?

עליה לתורה וטיול בר מצוה ברומא עם סבא וסבתא תוך נישוק מזוזות והפצת מחלות בקרב גויי העולם אבל ילד עם לב רחב ונשמה גדולה?
ועליה לתורה עם טיול באזור אילת אבל כזה שעושה שנת שירות, מתגייס לקרבי, משרת ביחידה די מובחרת, עוזר לזולת בסתר כמו שרק מעטים שאני מכירה עושים אבל גם מנשק מזוזות?
ועליה לתורה בלי טיול לחו"ל או לאילת אבל כזה שהלך לצבא ושירת שלוש שנים כקרבי, היה חובש קרבי, מפקד מרגמות וסמל בכיר עוזר לחיילים בודדים שיהיה להם אוכל ומגורים ויש לו "רק" כיפה סרוגה על הראש אבל מדי פעם מנשק מזוזות?

הסטיגמות שלך בהחלט מעצבנות לפעמים ולא בא לי להתחיל התנצחות מי יותר צודק, קבל את זה שיש אנשים אחרים שמאמינים בדברים אחרים ממך ולא פחות טובים ממך ומנשקים מזוזות!

3תיתי

New member
ריני, נישוק מזוזות ניחא. מה עם נישוק מדוזות?

r i n i

New member
רק אם יצא שידוך מהנשיקה

כלומר שהנשיקה תבוא מהצד הרך ולא מהצד הכואב (אייקון קורץ - כי אני לא מצליחה למצוא את האייקונים כשאני כותבת דרך הנייד).

3תיתי

New member
רק שלא תצא מזה חתונה.

מה תספרי לחברות? שכלתך מדוזה? אגב, במקרה הזה, תמליצי לבנים שלך לשמור נגיעה. כדאי להם! (ולהחזיק חומץ בתיק ליתר בטחון)

r i n i

New member
חמסה חמסה מלח מים מלח מים שום בצל

שרק לא יבוא איזה חבר טוב שיגיד שהוא שמע שלהשתין על זה זה הכי טוב...

וחתונה? אני הופכת למדוזה עם רגליים רעילות, שיחכו עוד קצת. לא מתאים לי עכשיו חתונות.

AYELET1

New member
המדוזה מן הסם תהפוך לנסיך יפה תואר

או המקרה של ריני- לנסיכה

AYELET1

New member
רגע, ניסית?

מאיפה את יודעת שנישוק מדוזות לא מגלה בני מלכים צעירים ויפים?

r i n i

New member
לרגע נבהלתי, ינשק מדוזה ויצא נסיך, לא ידוע לא מוכר

מי יודע מה אבא שלו עושה, מי יודע מאיפה המשפחה?

מעניין אם אחרי הנשיקה עם המדוזה אם הוא ינשק את הנסיכה הפרטית שלו היא תהפוך למדוזה?

מממממ, אולי כדאי שישאר עם מזוזות? ירחץ ידיים באלכוג'ל אחרי כל נשיקה, יגרגר מי מלח אבל מצד שני אין התחייבות למזוזה, אפשר לבוא וללכת מתי שרוצים, היא לא צורבת ולא מבייבשת בשמש.

3תיתי

New member
חכי, אולי יום אחד מישהו ינשק מזוזה

ומתוכה תצא עלמת חן צנועה וענוגה?

למעלה