בר מצווה בכותל

לושי 44

New member
בר מצווה בכותל

למרות המצב הביטחוני ביום שני ב 7/7 יום לפני שהתחילו את המבצע צוק איתן.
היינו בבר מצווה של חברים בכותל והאמת שהיה ממש אחלה.
היה קצת מתח באוויר אבל בכותל היה מאוד שקט ורגוע
עשינו את העליה לתורה ואחר כך הלכנו למסעדה
והיה ממש יפה

אימם

New member
כדי להמליץ לנו!

אבל ממילא הקישור שנתנה לא עובד

נומלה

New member
מה היה כל כך יפה?

לעמוד על כסא מעבר לגדר סרט הנע? או לזרוק סוכריות? בואי תתמכי בפרסומת שלך! תסבירי מה כל כך נפלא בלהיות מוקצה מחמת מיאוס מעבר לגדר. אולי מישהו בכל זאת יקנה את הפרסום. נראה אותך!

יעלעל

New member
בר מצווה בכותל

חברים עשו בר מצווה בכותל, חברים שאני מאוד אוהבת. גם את הילד אוהבת. לפני הארוע עשינו סיור במנהרות הכותל, היה נחמד. ניסינו לסדר כיבוד באזור - זה היה די בשיטת "תפוס את השולחן המתפנה הראשון" - לא כיף. אחרי העליה לתורה היינו במסעדה, היה נחמד מאוד.

הארוע בכותל עצמו היה נוראי בעיניי. ממש. הגברים באזור הכותל, אין לי מושג מה בעצם הם עשו שם. הנשים עומדות על כסאות פלסטיק רעועים מעבר לקיר. וב"נשים" אני מתכוונת אמא שלו שילדה אותו, שתי הסבתות שלו, הגיסות, אחותו, החברות, הדודות. פשוט נורא. עומדות על כיסאות ובקריאות "הנה הוא, הנה הוא" או "עכשיו לזרוק סוכריות" כאילו שותפות לארוע. מצאתי לי נקודה מוצלת לעמוד שם מהצד והתביישתי בשביל כל השותפים בארוע. משפיל, מבזה, נורא.

r i n i

New member
בבית הכנסת לא עמדתי על כסא רעוע

מאחורי פרגוד מגעיל כדי לנסות לראות את הבן שלי אלא הייתי בקהילה שלי עם במקום מכובד שמכבד אותי ואת האורחים שלי (אורחות).

אפשר להסכים או לא להסכים עם רעיון ההפרדה בין גברים לנשים אבל אני לא מסכימה לצורה שזה נעשה בה בכותל (וזו הסיבה שלא עשינו את זה שם לאף אחד מהבנים)

מירי,

New member
עמדתי מאחורי פרגוד כזה או אחר.

והיצצתי לראות את הבן שלי (!!!) עולה לתורה.

את לא חושבת שזו פרסומת שמבזה את הכותל?

אתם עושים כסף מאתר שיש אנשים החושבים שהוא קדוש

אתם הופכים אותו ללונה פארק מטופש

אתם מפרסמים אותו בשיטה הבזויה ביותר - פרסומת שמתחזה, הודעה שקרית

זה לא מציק לכם ולו קצת?

adif11

New member
אישית אני לא מוצאת כל רע בפרסומת

גם לא בפרסומת לאירועי בר מצווה בכותל. אבל גם לי מפריעה השיטה הזו של פרסומות "סמויות" בפורומים של הורים.
אתה רוצה לפרסם - תפרסם בגלוי בלי להתחבא.
ואפרופו בר מצווה בכותל , שני הבנים שלי עלו לתורה בבית הכנסת השכונתי . לא התאים לנו לעשות את זה בכותל
אבל מכירה לא מעט משפחות שכן חגגו בכותל ואמרו שהיה יפה ומרגש.

לאונידס

Active member
מה פתאום, ביזוי זו השבעת צנחנים בכותל

http://www.tbk.co.il/article/323038
אנו מבכים על רחבת הכותל שלעתים מחוללת, ועל חיילים שהלכו בו" - את הדברים הקשים הללו בגנות טקסי ההשבעה אמר מנהל סיעת ש"ס בכנסת

במאמר שהוא מפרסם במדורו הקבוע בשבועון החרדי בקהילה כותב יעקבזון: "אנו מבכים על הר ציון ששמם, על רחבת הכותל שלעתים מחוללת, ועל חיילים שהלכו בו".
במגילת איכה השועלים הילכו בו, כנראה שחיילים = שועלים.

למעלה