בר מצוה לאחיינים

• פותח הנושא silo
  • פורסם בתאריך

silo

New member
בר מצוה לאחיינים

אתמול היתה בר המצווה של האחינים התאומים שלי, היה שמח ועצוב זו השמחה המשפחתית הראשונה שלנו ללא אמא, כמובן שהזכרנו אותה בכל רגע אבל יחד עם זה השתדלנו לשמוח. אצלי לא ממש בסדר אני מפתחת תופעות לוואי מוזרות לטיפול התרופתי, אני נפגשת בסוף שבוע הקרוב עם רופא אחר אני מקווה שהוא יעזור, חוץ מזה אני כל הזמן עם חרדות ויאוש קשה ותחושת ריקנות שאין לי מושג וכח למלא אותה. זהו!!!

אמיצה שכמותך!

דברי עם הרופא, ונסו למצוא תחליף. אל תוותרי על המשפט שכתוב בחתימה שלך!

Ofra m

New member
היי

אני שומעת מתוך דברייך הרבה כאב ואני מאוד מבינה לליבך, יחד עם זאת אני חושבת שאת בדרך הנכונה כי לפעמים עם רופא אחד אין כימיה ועם רופא אחר הכימיה נפלאה, מה שטוב אצלך שאת לא שוקעת ויודעת להבחין שהטיפול לא טוב עבורך, זאת אומרת את עם יד על הדופק ועם רצון לעזור לעצמך שזה מאוד חשוב בכל טיפול, מאחלת לך מכאן את הכי הכי שבעולם, ותדעי לך שהסבלנות משתלמת, את תראי עוד ימים יפים, תאמיני לי....להת' עופרה.

Darkmatter

New member
היי סילו ../images/Emo13.gif

באמת חשבתי מה קורה איתך... אני שמחה שעידכנת קצת. נשמע לי שלמרות היאוש והחרדות, את קצת התחזקת לא?.. אני מקווה שיהיה לך ולכולנו הרבה הרבה יותר טוב... ושנמצא בתוך תוכנו כוחות שלא האמנו שקיימים בנו. תהיי חזקה חומד... איתך...

A GIFT OF LOVE

New member
ללא נושא

- משחק החיים- מול השמש
הזוהרת, שעולה מן ההרים. תחת ענני עופרת. ברגעים של יאוש- עצובים החיים. המסך תמיד פתוח. וכולם משחקים. באותו משחק ידוע, במשחק המזל שנקרא החיים. הוא קשה ופרוע. ואין לו חוקים. ואין בו תשובה. העבר לא ברור, העתיד לא ידוע, וכולם מחפשים אהבה. משחק החיים הוא כמו תעתוע, שתמיד נעלם אל הרגע הבא. הוא מותיר כיסופים אל האור הזרוע, אל האור הגנוז- שקוראים לו תקווה. אלו עלילות חיינו. הצגה אחת גדולה. יום יגיע ויופיע אור מתוך האפלה
משחק החיים... (ביצוע: ריקי גל. מילים: מירית שם אור. לחן: צביקה ‏) ``יום יגיע ויופיע אור מתוך האפלה`` נישארה לנו רק התקווה... תהיי חזקה! איתך...

שלום לך../images/Emo70.gif

שמחה שאת חוזרת ומשתפת אותנו כל הזמן מה איתך
שיהיה בהצלחה מחר!! יש לך כוחות עצומים... זכרי את זה!!! איתך...

למעלה