בר-מיצווה

בר-מיצווה

מה שקרה לי הוא שילד בכיתה שלי (ז 3) עשה בר-מיצווה. הוא יזמין אותי ועוד כמה ילדים בכיתה. אבל כמה מחברותי הטובות הוא לא היזמין. האמת אני רוצה ללכת כי בטח יהיה כיף! אבל מי צד שני בלי החברות שלי?... מה דעתכם?

missy j

New member
לא ביג דיל../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif

הרי אי אפשר להזמין את כ - ו - ל - ם... השאלה היא אם יש לך לפחות מישהו אחד ללכת איתו (שלא תלכי לבד) אבל מה את יכולה לעשות שהוא לא הזמין כמה חברות טובות... לא נראה לי שהן יעלבו!

סתיו מם

New member
גם לדעתי לא ביג דיל

רק תספרי קודם לחברות שלא באות, כדי שלא יהיה אחרי זה קטע לא נעים
. ותספרי איך היה...

לסתיו מם ומיסי

דפקה החברות שלי דיי נעלבו, בגלל שהם הזמינו אותו לחגיגה שלהם... וכמובן שהיה לי אם מי ללכת, אבל אני עדין עצובה בשביל החברות שלי...

nina ni

New member
כן ביג דיל../images/Emo29.gif../images/Emo54.gif

לדעתי זה ממש לא נעים שלא מזמינים את החברות הכי טובות שלך אבל בכל זאת, עדיף להיות פ33ה מקובלת... במקומך הייתי הולכת, אבל אני חושבת שיש בזה קטע לא נעים!!!!!

לנינה

כמובן שאני הולכת, למרות שבאמת גם אותי זה לא כזה משמח... ותודה רבה על המחמאות! ;)))

nina ni

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif תהני ו...

ת0פרי לנו איך היה! והכי חשוב... מה את לובשט?

לנינה

לבשתי חצאית מיני מהממת, גרביונים שחורים ומעל גרבים ציבעוניות, מגפים עד לברך, וגופיה לבנה, ומעל חולצה מקושקשת בלי קטיפיות... מגניב! לא?!

זה עבר...

הייתי במסיבה היה ממש כיף, והאמת היא שפגשתי עוד חברות (אחרות מאלו שלא הוזמנו), והיה כיף לקבל ממכם תגובות והצאות! נשיקות כריסטי. נ.ב. גם לכם קרה מקרה דומה לשלי?

nina ni

New member
וואוו../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif../images/Emo54.gif

עם כזה רייטינג, את חייבת להעלות נושאים חדשים לפחולת פעם ביום!!!! והבגדים נשמעים פ33ות וגם יו9י אני קניתי חותלוט - מגניבות ביותר בתכלת

i l i

New member
לפי דעתי..

את לא אשמה שלא הזמינו אותם... נכון שהם נפגעו אבל לא ממך.. אלא ממנו... דווקא אם לא תלכי זה לא יהיה יפה מצידן כלפיו... תהני את... הם אולי חברות שלך.. אבל מה תעשי אם כמעט לאף מסיבה לא יזמינו אותך...?!?!?..

sharonili

New member
../images/Emo91.gif כן לכי

תקשיבי אם לא הזמינו תחברות שלך זה לא אומר שגם את צריכה להישאר בבית לכי ותהני אלא אם כן את כל כך רוצה שהן יבואו אז תרמזי לידיד שלך שיזמין גם אותן! מקווה שעזרתי!

אצא לי

New member
תשובה

שלום לך, בוודאי ש.. אם הוא הזמין אותך, אז רק את צריכה ללכת.. אם חברות שלך חשובות לך, את יכולה לא ללכת אבל צריך להיות ברור כאן דבר אחד- אסור לך להביא מישהי שלא הוזמנה.. את עלולה לגרום למצב מאוד לא נעים.. תחשבי בחוכמה לפני שאת עושה צעד.. :)

HAINEEKEN

New member
כן את צריכה לכבד את ההזמנה שלו

זאת הבר מצווה שלו שיזמין מי שהוא רוצה למה להעליב אותו?

HOFMANIT

New member
את צריכה ללכת../images/Emo163.gif

אקיצר את צריכה ללכת אם יהיה כיף...אז למה שלא תהני??? את צריכה לחשוב על חברות שלך אבל לא בכאלו דברים קטנים כי החיים עוד ארוכים וגדולים ואם תהיה תמיד תלויה לפי חברות שלך ותעשי רק מה שיהיה טוב שבבילהם ולא בשבילך אז רק את תפסידי אקיצר לכי למסיבה תהני תדפקי הופעה ושיהיהלך רק כיף

טוי בוי

New member
תבאו כולכן חחח כמה שיותר ../images/Emo60.gif

אנשים יותר טוב! לא כך?! זה לא ישנה לו אם זו מסיבה גדולה הוא לדעתי אפילו לא ישים לב... אני לא היתי הולכת...אבל אפר תמיד לבוא איתן אפילו שלא קיבלו הזמנה לא?!

למעלה