בר ללא שרצים

שקסו

New member
בר ללא שרצים

הי. אנחנו ארבע חברות טובות שמחפשות בר לצאת אליו בתל אביב. לאחת מאיתנו חשוב שבבר לא יהיו שרצים. הוא לא חייב להיות כשר .....אשמח להמלצה לבר עם אוירה טובה ליום רביעי. תודה

Gרר

New member
שתי אופציות שחביבות עליי

בשבילי הפאב האירי מול מלון דן (מולי בלומס) הוא מקום שתמיד כיף להגיע אליו למפגש חברים
גם הפורטר אנד סאנ'ס ברחוב הארבעה אותו כנ"ל אבל שם אני פחות סגור על התפריט, צריך לבדוק.
אולי יעזור אם תאפיינו יותר איזה אוירה אתם מחפשים.

Gרר

New member
that leaves only one...

אני אכלתי שם המבורגר ולא זכרתי מה עוד יש. תודה על ההבהרה.

Cafe Latte

New member
שמחה לראות שלא רק לי הבטוי ההזוי הזה קפץ לעין

נחשונת

New member
למה בכלל להשתמש בביטוי המגעיל הזה

אני מניחה שהרוב הגדול כאן אוכל ברצון פירות ים ולא "מאושר" בלשון המעטה מהכינוי "שרצים" שבכלל מתאים יותר לעולם הנחשים והלטאות.

זה כאילו הגדרתי את התפריט של הצמחונים כעלים רקובים או של הקרניבורים כעיסת בעלי חיים או משהו דומה.

קצת כבוד למזון של כולנו והעולם סביבנו.

dfl

New member
"הביטוי המגעיל הזה" הפך לנורמה

לי אין שום בעיה איתו ומקריאה ארוכת שנים בפורום - גם רבים אחרים חיים איתו בשלום ואף הגיעו למצב שהמילה "שרצים" מעוררת אצלם תגובת ריור. מקרה מובהק של מילה שהוצאה מהקשרה המקורי.

PantherettePitz

New member
סתם אנקדוטה על העניין הזה

של שרצים ותיאבון.
כילדה הואכלתי מגיל מאוד צעיר בשרימפס ופירות ים אחרים (יחד עם עוד מאכלים שאף-אחד לא סיפר לי שילדים לא אוהבים אז אכלתי ואהבתי).
יום אחד ישבנו אני ואחי התאום עם אמא שלי במסעדה וחיסלנו לנו צלחת שרימפס, כשפתאום חשבנו על זה ושאלנו: ״אמא, איזו חיה זה שרימפס?״. אמא שלי חשבה קצת ואמרה בחשש ״זה... זה מין ג׳וק ימי כזה״. לרגע השתררה דממה בשולחן כשאחי ואני עיכלנו את המידע החדש הזה, ואז התחלנו לצעוק בקולי-קולות,כשאמא מחפשת משהו להסתתר מאחוריו, ״מממ! ג׳וק ימי! יאמי!״.

וגם היום כמו שאפשר אולי להבין מהסיפור, גם כשקוראים לזה שרץ אני אוכל את זה בשמחה :)

שקדייה

New member
הבן שלי אומר ששרימפס זו החיה היחידה שאלוהים

כבר ברא עם ידית!
(שיהיה נוח להחזיק כשמנשנשים ..)

1קרןאור

New member
בקריאה ראשונה חשבתי ששרצים הכוונה לערסים

כי מדובר בבר ולא במסעדה ואין לכן סבלנות להטרדות

למעלה