ברצוני לפרסם ערב ספציפי, שבו מתנגנת רק מוזיקה ישראלית. הכלים לשיווק - כרטיסי ביקור שיחולקו לקהל היעד. הרעיון : על הכרטיס יהיה רשום בגדול " זה בסדר, אלו ערבים-ישראלים", ובצד השני את הפרטים על המקום מעוניין לקבל עוד רעיונות. תודה
אני למשל ממליץ לך להוציא פליירים שכאלו ולהדביק עם הסיסמה שבחרת על גבי לוח מודעות עירוני, מודעה צמודה למודעה, כך שיווצר הרושם של מודעה ענקית...ראה לדוגמה מודעות של פוליטיקאים לפני בחירות.
הת.ז הישראלית - רעיון מעולה ! תודה סנטה.. אני אשמח לעוד רעיונות חשבתי על כיון של פלייר מקדים, שיצור איזה מתח לקראת הפלייר המקורי... אבל אין לי רעיון מה לרשום, ואיך יראה אם יש עוד רעיונות, לא בצורה של פליירים - גם, התקבל בברכה !
מועדון האינטרפול בבאר שבע עשה את זה לפני משהו כמו שנה כדי לקדם את הערב הישראלי שלו. יצא מגניב, אנשים אכן התכופפו להרים את זה מהמדרכה. אם הליין הוא בת"א, אז קשה לי להאמין שמישהו שמע על זה... בכל אופן, זה לא ממש הולך יד ביד עם הסלוגן החביב "ערבים-ישראלים". תצטרך לבחור...
לגבי המיקום ואופי הבר, אבל באופן כללי, סביר להניח שתקבל בזכות הכרטיס בעיקר יחסי ציבור, ולא בהכרח מהסוג שאתה מחפש. לגבי לוחות המודעות העירוניים - חשוב שתביא בחשבון קנסות שתקבל מהעיריה בחישובי העלות-תועלת (במידה ולא שילמת להם על הדבקת המודעות) . איזה משבית שמחה אני... Sorry. TIC.
(למעלה כתוב בגדול-) שלמה ארצי (ובגודל בינוני) לא יהיה שם (למטה בקטן) כל הפרטים הרלוונטיים, תאריך שעה בלה בלה אותו דבר כמובן אפשר להריץ על מבחר שמות של זמרים וזמרות ישראליים
זה למשל פלאייר שהיה גורם לי ללכת לבר הנ"ל אפילו אם לא הייתי בראש של מוזיקה ישראלית, כי מקום שיודע לצחוק על עצמו משדר לי חוש הומור וכיף ולא מקום שתופס מעצמו