בר חדש - רעיונות לשיווק?

elad003

New member
בר חדש - רעיונות לשיווק?

ברצוני לפרסם ערב ספציפי, שבו מתנגנת רק מוזיקה ישראלית. הכלים לשיווק - כרטיסי ביקור שיחולקו לקהל היעד. הרעיון : על הכרטיס יהיה רשום בגדול " זה בסדר, אלו ערבים-ישראלים", ובצד השני את הפרטים על המקום מעוניין לקבל עוד רעיונות. תודה

הרעיון נחמד...הנה כמה נוספים

אני למשל ממליץ לך להוציא פליירים שכאלו ולהדביק עם הסיסמה שבחרת על גבי לוח מודעות עירוני, מודעה צמודה למודעה, כך שיווצר הרושם של מודעה ענקית...ראה לדוגמה מודעות של פוליטיקאים לפני בחירות.

סנטה

New member
פלייר שכולו ת.ז ישראלי

או דרכון ישראלי וכל הפרטים בפנים ת.לידה,שם,אזרחות,מקום וכ"ו...יהיו בפנים. זו עבודת פוטושופ קלה למדי ויצא והשיווק יהיה מגניב מגניב למדי !

elad003

New member
ת.ז ישראלית

הת.ז הישראלית - רעיון מעולה ! תודה סנטה.. אני אשמח לעוד רעיונות חשבתי על כיון של פלייר מקדים, שיצור איזה מתח לקראת הפלייר המקורי... אבל אין לי רעיון מה לרשום, ואיך יראה אם יש עוד רעיונות, לא בצורה של פליירים - גם, התקבל בברכה !

dreadlox

New member
Been done before...

מועדון האינטרפול בבאר שבע עשה את זה לפני משהו כמו שנה כדי לקדם את הערב הישראלי שלו. יצא מגניב, אנשים אכן התכופפו להרים את זה מהמדרכה. אם הליין הוא בת"א, אז קשה לי להאמין שמישהו שמע על זה... בכל אופן, זה לא ממש הולך יד ביד עם הסלוגן החביב "ערבים-ישראלים". תצטרך לבחור...

סנטה

New member
בבקשה-הכתובת למשלוח

צ'ק או לחילופין זוג כרטיסים חינם למסיבה + משקה ראשון בדרך אליך ...

elad003

New member
חחח סנטה..

הכניסה למסיבה תיהיה חינם, אז זוג כרטיסי כניסה לא יהיה רלוונטי.. אבל שהמקום ייפתח (לקראת סוף החודש - תחילת מרץ), אני אשמח לדאוג למשקה ראשון :)

TIC

New member
צריך יותר פרטים

לגבי המיקום ואופי הבר, אבל באופן כללי, סביר להניח שתקבל בזכות הכרטיס בעיקר יחסי ציבור, ולא בהכרח מהסוג שאתה מחפש. לגבי לוחות המודעות העירוניים - חשוב שתביא בחשבון קנסות שתקבל מהעיריה בחישובי העלות-תועלת (במידה ולא שילמת להם על הדבקת המודעות) . איזה משבית שמחה אני... Sorry. TIC.

קולמוס

New member
אולי קו כזה לפליירים

(למעלה כתוב בגדול-) שלמה ארצי (ובגודל בינוני) לא יהיה שם (למטה בקטן) כל הפרטים הרלוונטיים, תאריך שעה בלה בלה אותו דבר כמובן אפשר להריץ על מבחר שמות של זמרים וזמרות ישראליים

cookimonster

New member
גדול!

זה למשל פלאייר שהיה גורם לי ללכת לבר הנ"ל אפילו אם לא הייתי בראש של מוזיקה ישראלית, כי מקום שיודע לצחוק על עצמו משדר לי חוש הומור וכיף ולא מקום שתופס מעצמו

elad003

New member
קולמוס.. רעיון יפה, אבל..

רעיון ממש ממש טוב, ואני אפילו אשקול להשתמש בו אבל, צריך להוציא לפחות 7-8 פליירים עם שמות של זמרים שונים.. וזה ניהיה קצת מסורבל..

cookimonster

New member
תוציא עם זמר אחד

כל פעם שאתה מוציא פליירים תוציא עם זמר אחר...

elad003

New member
עוד רעיון שעלה לי..

כמו שאמרתם, סדרה של 7-8 פליירים עם משפטים בסגנון "יותר ישראלי מפלאפל" "יותר ישראלי מלשים גז ברמזור כתום" "יותר ישראלי מלדבר עברית בהודו"

cookimonster

New member
רואה מזה...

באת לקבל עזרה בפורום שיווק ופרסום ויצאת קופירייטר בעצמך
בהצלחה עם העסק, אם לא ילך בטח יש איזה משרד פרסום שיעסיק אותך כבר

cookimonster

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

למעלה