מזל טוב מה כריס קנה לך ליומולדת?
A aviGODFATHER New member 7/1/06 #21 מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה כריס קנה לך ליומולדת?
מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה כריס קנה לך ליומולדת?
ל לאונרדו החדש מסרים New member 8/1/06 #23 "היא ילדה היא יפה היא הקסם הנודע" חשבת שלא תקבלי ממני ברכה? חחחחח היית רוצה... האמת אני לא מכיר אותך טוב מדי אבל את אחת החמודות שקיימות... איך שנכנסתי לפורום הזה ישר ראיתי את הקסם שבך... את באמת מותק וכיף לי לדבר איתך(בפעם בחודש שאנחנו מדברים) אנחנו צריכים לדבר יותר... אוהב... רן...
"היא ילדה היא יפה היא הקסם הנודע" חשבת שלא תקבלי ממני ברכה? חחחחח היית רוצה... האמת אני לא מכיר אותך טוב מדי אבל את אחת החמודות שקיימות... איך שנכנסתי לפורום הזה ישר ראיתי את הקסם שבך... את באמת מותק וכיף לי לדבר איתך(בפעם בחודש שאנחנו מדברים) אנחנו צריכים לדבר יותר... אוהב... רן...
S sf59 New member 8/1/06 #24 המון מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif
המון מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif