בר בירה ביתי

bongusto

New member
בר בירה ביתי

מישהו יודע איך משיגים ברז בירה ביתי? האם בכלל יש אופציה כזו בארץ, כלןמר לקנות מיכלי בירה קטנים לבית? אשמח לקבל תשובות והצעות. סאלוט, עופר

cafesito

New member
החבית הקטנה ביותר שתוכל לקנות

לברז היא של 15 ליטר מהחברה הסקוטית, הבירה יקרה יחסית לבירות אחרות (לא שהיא לא שווה את הכסף) ואתה צריך לארח אירוע של 30-50 כוסות כדי שהבירה לא תתקלקל. יש גם את היבואן של בישוף שימכור לך 15 או 30 ליטר ויש את כל שאר המוכרים יותר. בקיצור יקר ולא כדאי.

cafesito

New member
אל תראה את זה ככה, בוא ונחשוב

יש כיף של בירה מברז שאנחנו שומרים לפאב, יש כיף של בירה בבית שמסמל לנו המון דברים אחרים ויש עוד המון כיפים בחיים שמתקשרים לכמות אנשים, מקום, זמן או אירוע. הברז הוא פנטזיה יפה שגם אני נדבקתי בה, כן גם אני חולם על ברז בירה בבית. אני גם יכול להשיג את כל המיתקון הדרוש ועדיין בעית גודל החביות קיימת. עכשיו תחשוב איזה מזל יש לנו! הברז נשאר פנטזיה וגם נשאר מחוץ לבית, הכיף של פאב רק גודל! החיים נשארים יפים ומגוונים. במידה ותרצה באירוע מיוחד להשיג התקן עם חבית, תוכל בהשקעה שנחשבת לא גדולה לאירוע מיוחד להשיג את הפנטזיה. על תהפוך את הברז והחבית למשהו ביתי ופשוט, תשמור אותו למקומות בילוי ואירועים מיוחדים.

bongusto

New member
כשאתה מציג את זה ככה...

כמו שאומרים ביידיש, נו שוין :) יש הרבה צדק בדבריך. לא אחלוק על כך. יש פנטזיות שכנראה לא אמורות להתגשם. כנראה שלא תהיה לי ברירה ואיאלץ לחזור לפנטזיית ההרמון שלי. שיט.... צ'או עופר

למעלה