בר אילן והסביבה

SummeRain

New member
בר אילן והסביבה

שתי שאלות... איזה אזורים/ רחובות/ שכונות בקרית אונו ו/או גבעת שמואל הם נחמדים ומאיזה כדאי להתרחק? מה אתם אומרים על פרוייקט הקונדוטאוור? (למצוא דירה ב- 10 יום בתק' מבחנים זה מפחיד.....
)

היי

לא יודעת להמליץ לך יותר מדי על שכונות אבל אני יכולה לספר לך שבצד השני של הגשר באיזור של ר"ג שעדיין במרחק הליכה יש אפשרות לשכור דירות נחמדות בהרבה הרבה פחות כסף, היות שבעלי הדירות בגבעת שמואל שסמוכות לאוניברסיטה מנצלים את זה וגובים מחירים מוגזמים. יש שכונות שלא ברמת אילן ובהן אפשר למצוא מציאות (כשכמובן זה כרוך בהליכה יותר ממושכת בבוקר), אבל אני יכולה להעיד שהדירה הכי זולה באיזור הזה שמצאתי עלתה 40$ יותר ממה שעולה לי (כשוכרת בדירה עם שותפים), והדירה שלי יותר שווה
לגבי הפרוייקט הזה - לא שמעתי עליו, במה מדובר?

SummeRain

New member
גם הצד השני של הגשר זה טוב

כל עוד זה שכונה נחמדה... ולא רחוקה מידי (אני לומדת בבניין משפטים) מישהו יכול להפנות אותי לשמות של רחובות ספציפיים? בתאכלס מה שאני מחפשת זה דירת חדר או חדר וחצי.. העיקר שלא תהיה פצפונת קיבלתי חום מימה שראיתי עד עכשיו.. ככה שאני כנראה מוותרת על רמת גן (היום ניסיון אחרון עם מתווכת שלוקחת אותי לראות איזה דירה מחולקת
) התקציב שלי הוא עד 350$ לא חשבתי שתהיה בעיה למצוא דירה נורמלית ולא חור..

Jazz Singer

New member
אז טוב שלא בדקת את הקונדוטאוור

דירה שם זה לפחות 500$ ואנחנו לא מדברות על משהו גדול בכלל

Jazz Singer

New member
הקונדוטאוור יקר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מאד מאד יקר הדירות שם קטנות ויקרות
השכונות בקרית אונו שקרובות יותר לאוניברסיטה הן סבבה אבל כמו שאמרה פני בובה, יקרות יחסית לרמת גן נגיד.

SummeRain

New member
רחובות ספציפיים?

לא משנה לי איפה העיקר שיהיה איך להגיע לבר אילן ברגל או באוטובוס.

Jazz Singer

New member
רחובות ספציפיים

ז'בוטינסקי, הרצל, תנועת המרי, וינגייט והאיזור... גם בלוי אשכול ובצה"ל אפשר למצוא דירות, זולות יותר זה בטוח, אוטובוסים יש ברחובות האלה בלי סוף. אולי גם ביאנוש קורצ'ק ובשטרן אפשר למצוא דירות וזה ממש דקה הליכה מאוטובוס. לא להתקרב לרחוב הכלנית, הוא מוקד של ערסים ונרקומנים.

SummeRain

New member
איזה קטע..

בדיוק התכוונתי לשאול על רחוב כלנית.. תודה רבה..!!

Jazz Singer

New member
הסבר על רחוב כלנית

אני יודעת שהוא נורא קורץ כי הוא זול, אבל זה הרחוב שיושב מאחורי המרכז המסחרי, מלא רעש, אנשים לא משהו בכלל, מאד מאד מוזנח. בקיצור, הכי לא מומלץ שיש.

ברמת גן את יכולה

לחפש ברמת עמידר והסביבה שלה, זה איזור יחסית זול ויחסית סימפטי. מדובר ברח' אצ"ל, הרב לוין והסביבה.

אני גרתי בגבעת שמואל שנתיים

קודם כל הארנונה בגבעת שמואל מאוד גבוהה לעומת ערים אחרות. רמת אילן- רוב הדירות ישנות , ממוצע של 250$ לחדר (או קצת פחות), בניינים גבוהים מלפני 30-40 שנה עם חימום מרכזי לפעמים (הבלטות חמות בחורף). גבעת שמואל הותיקה (משער מוזיקה וצפונה)- אני גרתי שם בדופלקס ענק 2 קומות ומרפסות פתוחות גדולות ב800$ ל-5 חדרים. אפשר למצוא שם מציאות של בתים פרטיים גדולים מאוד אם גרים 3-4 שותפים המחיר הוא באזור 200$ לחודש. המרחק הוא רבע שעה הליכה ממרכז האוניברסיטה. רמת הדר- 20 דק' הליכה ממרכז האוניברסיטה, כל הבתים שם רבי קומות חדשים דנדשים עם מרפסות שמש, החדרים בד"כ קטנים, מחיר 250-300$ לחדר, יש פארק יפה ממש במרכז השכונה. שכונה מפוארת, שקטה ונעימה, החיסרון זה המחיר והמרחק בהליכה. קונדו טאוור- 5 דק' הליכה מהאוניברסיטה, דירות יקרות (400$ראיתי מודעות של 400$ לחדר, 500% לחדר חצי) וקטנות מאוד. בניין שהוא ממש בית מלון. בתקופה הזו היצע הדירות הוא קטן, בחודשים ספטמבר ותחילת אוקטובר יש מבחר ענק של דירות באזור. אם את צריכה דירה דחוף יש שם מודעות של חדרים להשכרה לטווח קצר כי יש סטודנטים שאין להם מה להישאר באזור לתקופת הקיץ וחתמו חוזה לשנה.

ולעומת זאת

רמת עמידר ושכונות סמוכות, דירות לא הכי חדשות שבעולם אבל במצב מספיק טוב בעלות של עד 200$ (ל-2-3 שותפים) כשהממוצע שבו נתקלתי לפני שנה היה 180 והארנונה היא ארנונה של ר"ג ולא של גבעת שמואל. מבחינת מרחק מהלימודים מדובר ב-10-15 דקות הליכה.

M o n a L i s a

New member
אם את צריכה חדר לקיץ...יש לי פיתרון

אני גרה במעונות החילוניים של בר אילן, ליד שכונת מרום נווה, שזה 20 דקות הליכה. אנחנו משלמים שכירות עד סוף אוקטובר ויש המון בנות שלא מגיעות ומוכנות תמורת סכום מסוים - גג 800 ש"ח לחודש פשוט להשכיר את החדר שלהן שם. אם את מעוניינת תשלחי מסר.

למעלה