בררר

• פותח הנושא JayJ
  • פורסם בתאריך

JayJ

New member
בררר

זה לא הכי קשור לפורום הזה אבל אני כבר נואש. אני משתמש בפרוטי לופס להפקות כי המחשב שלי לא סוחב תוכנות כמו ריזון. הבעייה היא שלהלחין מנגינות בפרוטי זה ממש מעאפן ולא נוח. יש למישהו המלצות לתוכנות קלילות (מבחינת דרישות מחשב - מקום, מהירות וכו') ויעילות שאפשר להלחין בהן? המליצו לי על "פינאל" אבל אנ'לא מוצא אותה. אני גם לא ממש סגור על איך כותבים ת'שם שלה באנגלית. כל המלצה תתקבל בברכה
האיסי שלי לנדיבים מביניכם שמוכנים לשלוח לי תוכנה: 176575039 תודה.

ירדן פ

New member
תן לנו קצת פרטים

איזה מחשב יש לך? לאיזה מטרות אתה צריך את התוכנה? איזה ז'אנר?

JayJ

New member
יש לי

פנטיום 3, 128, 667 מגה-הרץ =/ . אני מתמקד בראפ בעיקרון. אני צריך תוכנה נוחה שאני יוכל להלחין בה מנגינות. לא דראם לופס וכאלה. רק מנגינה (כינורות, גיטרות, פסנתר וכו').

JayJ

New member
אה

בלינק למטה יש דברים שלי שמעו את Sad Piano.

kundara

New member
ריזון הרבה יותר קלילה מפרוטי,

ריזון פעלה לי על פנטיום 500 עם 192 זיכרון, חלק!. אני מציע שתקנה מחשב חדש :) או שתרד לריזון.

ירדן פ

New member
תרד?

ריזון תוכנה הרבה יותר טובה מפרוטי. עבדתי פעם על פרוטי. זוועה. זה שפרוטי תומכת ב-VST זה לא אומר שום דבר. היא צעצוע. ריזון הרבה יותר חזקה וטובה. ואיכותית.

kundara

New member
לא נכון

מנוע הסאונד של פרוטי הרבה יותר מתקדם, היא תומכת בויאסטי, והיא פחות משחק ילדים. אבל אם ריזון טובה לך אז בכיף אחי

LySrgic

New member
אני עדיין חושב שריזון

יותר טובה מפרוטי לופס וכן אפשר לשמוע את זה בעריכה הסופית בכל מקרא לא ידעתי שפרוטי תומכת בVSTI פלאגינז... למישהו יש אתר טוב לפלאג אינים?

למעלה