בררררר.......

מטריפון

New member
בררררר.......

שבוע הבא יש לי משפט על מהירות בכביש החוף.... אני מאד מקוה שהעו"ד יצדיק את הסכום ששילמתי לו ויוציא אותי מזה בשלום....

be_roo

New member
האם המשפט כי כל אדם חף מפשע עד

שהוכחה אשמתו, מצלצל מוכר?

gilka

New member
שאלות

שים לד, אלה שתי שאלות שנראות דומות, אך הן יכולות להיות בעלות תשובה שונה: -כמה אתה נסעת? -כמה השוטר אמר לך שנסעת?

מטריפון

New member
אם הייתי על הגבול אז ניחא...

הבעיה היא שנסעתי בכמעט שישים(!) מעל המותר והלייזר לא מזייף בעשרות קילומטרים! בקשר לאלו ששרשרו נגד מה שעשיתי: רק רציתי לומר שהסטטיסטיקה אומרת שעבירות מהירות בין עירוניות הם גורם מאד מאד נמוך בתאונות! אני לא סיכנתי אף משתמש בדרך-ואני גם לא אסכן- וכבר דיברו על זה המון שמשטרת התנועה במקום לפקח על עבירות מהירות במקומות רגישים באמת, או לאכוף עבירות פי כמה מסוכנות כמו תמרורי עצור ותן זכות קדימה, "חתיכות" בכביש וכיו"ב, מעדיפה עבודה קלה של אכיפה במקומות שהיא יודעת שאנשים נוסעים מהר! אז בבקשה, כשיקרה לכם לנסוע בכביש כמו כביש החוף או גהה או כביש 1 בשעה שתיים לפנות בוקר והכביש יהיה רק למלוא רוחב שלושת הנתיבים הייתי מאד מעוניין לראות כיצד תנהגו! אגב, בגלל ריבוי תלונות הנהגים החליטו במשרד התחבורה-ומשטרת התנועה לא מתנגדת לכך-להעלות את המהירות המותרת בדרכים בין עירוניות ולעומת זאת להפחית את המהירות המותרת בדרכים עירוניות!!!

מטריפון

New member
שני הערות

הראשונה היא שאני לא יודע מתי בדיוק יוחלט להעלות את המהירות בדרך בין עירונית, והשניה היא, שאני לא בא להצדיק נסיעה בשישים קמ"ש מעל המותר, זה באמת מוגזם למרות שבנסיבות שלי לא סיכנתי אף אחד! ושוב למעירים עוד הערה: כשלכם יהיה רשיון שלש וחצי שנים ללא עבירת תנועה אחת אז אני מוכן לשמוע מכם הערות, לא כשאתם ילדים שרק עכשיו עשו רשיון ונהנים להעיר!

מטריפון

New member
מה זאת אומרת מה אני עושה כאן?

באתי לפרוק קצת תיסכול, וזה הפורום שהכי נראה לי מתאים....

ChilD SouL

New member
גם לי יש הערה...... ../images/Emo46.gif

באת לפרוק תסכול ויחד עם זאת קיבלת עיצה פה ושם וכמובן גם ביקורת
אם אתה לא יודע לקבל ביקורת כזו או אחרת יש לך בעיה חמורה
אגב, לא חסרים פה אנשים שיש להם רישיון יותר שנים ממה שיש לך או כמו מס' השנים שלך ככה שלפני שאתה זורק סתם משפטים - תבדוק עובדות בשטח
אה ועוד משהו, אמרת שלא סיכנת אף אחד בזה שנסעת מעל המהירות המותרת אז אתה טועה
סיכנת את עצמך

gilka

New member
אני שאלתי שאלות פשוטות

לא ברמה של תקיפה, ברמה שרציתי מידע. כמה נסעת? הבנתי ש150 קמ"ש כמה השוטר שעצר אותך אמר שנסעת/כמה כתוב על הדו"ח שקיבלת מהמצלמה? על זה עדיין לא ענית.

למעלה