ברררררררררר!

נייץ

New member
אני עוד יכניס לך אהבה לחורף

איך את יכולה לשנוא את העונה הכיפית הזאת???!!!!!!!! תחשבי על המרק הלוהט שאת שותה בתוך המיטה........ תגידי לי איך את לא מתרגשת מזה?!

Superchen

New member
שמי הוזכר לשווא?

כן כן, אני חנצ´, חנצ´ה .. תבחרו..... צ´ופי אני מתה עלייך!

חנצ´ זאת אני שהזכרתי את שמך אבל..

לא לשוא.... תשאלי את דרור הוא יסביר לך אגב נעים מאד אני עמיתי מלב שרון...ואת מביצרון ?...דרור אמר לי נידמה לי..:)

Superchen

New member
אכן אני מבצרון...

נעים מאוד! צ´ופ- מה אתה מבין בכלל? חורף רולז!!!!

סר גל ית

New member
גבירותי ורבותי שימו לב טוב טוב!!!

אם בחן דגוני מדובר אז בפורום נוכחים שישה מבאר טוביה! אני גאה... מה..הישג, לא?)

Superchen

New member
גלית!

את תראי, אנחנו עוד נשתלט פה על הפורום.... אנחנו 6, וזו רק ההתחלה.....

choopy20

New member
?!!?

למה כולם אוהבים את החורף?! למה?!! מה אתם מוצאים בעונה השחורה הזאת?! בקושי אפשר לצאת מהבית, וחולים ומרגישים חרא! אני מעדיף את הקיץ!! קיץ RULLLEZZZ!!

שקסי

New member
יואו אני כ"כ איתך- איזה מוזרים!!!

אח אני כ"כ איתך- החורף זה עונה מגעילה!!! אביב זאת ה-עונה!!! למרות שאת הקיץ אני גם מאוד מאוד אוהבת!!!
כי יש את כל הדברים הטובים שאין בחורף- כמו שמש וקורסים ומחנות ומסעות מוס וחופש ארוך וחופש קצת פחות ארוך ואין לימודים ואין ימים מרוכזים ויש ים (!!!) ויש המוני דברים כייפים שיש רק בקיץ!!!
ובחורף מה יש??- גשם?? רוח?? שלג לפעמים?? -מה יוצא לי מיזה- רק מחלות!!! מי יכול לאהוב את החורף?- רק כאלה שנולדו שם וגדלו עם המצב... אני חושבת שגדוד אבטיחי פרא יבוא עם מיני עוזי משופצר משלושה ענבים וקליע של מישמישים שיפגיזו אותם ואז יהיה להם מן ספלאש כזה על הפרצוץ!!! ונראה לי שזהו גמרתי לקשקש אחרי לילה בלי שינה... אוהבת-עדי(שקסי)

fresh mishmesh

New member
צ´ופ!!!!!!!

מה קורה? לא ציפיתי למצוא ותך פה...
קיצר, רק שתדע, שגם אני איתך שונאאאאאאאת את החורף הזה, העונה הכי מגעילה בשנה קר, מגעיל, יש בוץ בנעליים אני מעדיפה חום אימיים על קור כלבים!!! בהחלט -קיץ רולז!

מ ו ר ע ל

New member
אתם אוהבי הקיץ לא תבינו לעולם!

שמשהו כמוני שכל כך אוהב חורף פשוט משתגע משמחה כל פעם שיורד גשם אוהב לצאת החוצה שיורד גשם וזה עושה לי הרגשה נהדרת!!! מטריה זה כלי מיותר יותר כיף לעמוד בגשם כל רעש ברד מרגש כל פעם מחדש ברקים ורעמים זה כיייייייף! אפור וקר יותר כיף מחם ומגעיל! אז נכון כל אחד והטעם שלו אבל מה לעשות חורף זה עונה כייפית הרבה יותר מהקיץ החם והמסריח וואי אני צריך לעבור לגור כבר באיזה שוויץ שיהיה לך יום טוב

מ ו ר ע ל

New member
ואגב../images/Emo188.gif

אוהבי חורף אמיתיים זה לא אלה שאוהבים להיות מתחת לשמיכה עם מחמם ומרק אוהבי חורף אמיתיים זה כאלה משוגעים על גשם וקור שהחום עושה להם חום שיוצאים לרקוד בגשם ושמטרייה זה דבר מיותר בשבילם אלה הם אוהבי חורף בעיניי

דרורי יש לי דיבור איתך.....

קודם כל שים לב לפופולריות שלך באתר ..כל משפט שלך טראח....21 תגובות! פשששש יש לך את זה ..(:) דבר שני מה אתה תמיד יוצר פה "מחנות" יא צ´ופ גלבועי..יענו ילדי החורף מול ילדי הקיץ??????????חחחחחחחחח יא מצחיקול..תיראה מזה לקחת כזה נושא קטן ומעפן ויצרת מלחמהההההה :) אבל בחדשות הגדולות הן שלמרות שאמרתי לך שאתה מתסיסן וצדקתי :) אני מתה עליך צ´או ולך לישון עמיתי

hadasbaril

New member
שנינו יחד תחת ../images/Emo183.gif אחת

לשונאי החורף.... אתם לא תוכלו להבין לעולם כמה כיף זה ללכת בגשם בלי מטריה או לרקוד בגשם אני חושבת שהאבה שלי התחילה עם זוג מגפיים ורודות ושלולית ליד החנייה באופן מסורתי הייתי יוצאת עם אמי ואחותי לקפץ בתוך השלוליות...ואת המסורת המשכתי גם ביום ישישי שהגעתי לללמוד ב10 בגשם שוטף וישר קפצתי לשלולית אחת וחוץ מזה שוקו חם זה מגעיל בקיץ, אני שונאת שמש כי היא גורמת לי לסרטן העור ואני גם הייתי שמחה לחיות בבריטניה שם יש גשם כול הקיץ אבלאני ציונית שלא מתכננת לעזוב...... ואני מכירה יצור אנושי למדי שמעדיף גלידה בחורף וזהו!!!

ווואאאאאאוווווווו!!

כמה דברים אני מפסידה שאני לא כאן!! אוקיי אז חזרתי מסופ"ש בטבריה, היה קצת משעמם כי לא היו שם כל כך ילדים בגילי, היו שם רק כמה ערסונים קטנטנים, ואני ככל שידוע שונאת ערסים
אבל בכל מקרה היה כיף! (חוץ מקטע קטן קצת מבאס שהיה אבל אני אתגבר אני מקווה...
) ואתם יודעים מה היה הכי כיף
היינו בחמי טבריה, ויש שם בריכה מחוממת, שהיא בחוץ
זה היה משהו מדהים
היינו כזה בבריכה בחוץ, וירד עלינו גשם זה היה כל כך כיף
טוב לא נשעמם אותכם בפרטים לא מעניינים... אני די מתלבטת אם לצאת לטיול או לא כי שמעתי שכמעט אף אחד לא יוצא... תעזרו לי!! טוב אז שיהיה לכם חורף מהנה, ותנסו להנות ממנו, אני חולה על החורף!!! (חחחח משחקי מילים!!) לוב יו אוללל!!
ות ו
ים לכולכם!! אוהבת הכי בעולם
מור´וש

וואי יודעים מה הכי מגניב בגשם???

לצאת כזה ולרוץ בשלוליות ולשיר: "It´s raining man, haleluya......." חחחזה הדבר הכי כיף ב-ע-ו-ל-ם!!

kedeman

New member
אגודלים קדימה שלוף

מרפקים כופף מרפקים הצמד ברכיים כפוף ברכיים הצמד טוסיק הרם לשון הוצא ועכשיו בשיא הקצב טאטי טאטה טאטי טאטה טאטי טאטהטה i´m singing in the rain

למעלה