ברררררררררר!

choopy20

New member
ברררררררררר!

רק רציתי לשתף אותכם בעובדה ש.....קרררררררררררר לי!!! בררררררררר

kedeman

New member
אני פשוט אוהב את המזג אויר הזה!!

זתאמרת נכון שקר יותר בחוץ אבל עדיין זה כייף והרוחות (והמלונה של השכנים שעפה עם הרוח) והכי הכי טוב גשם!!! אני פשוט מת על גשם ואני נגד מטריות!!! ואפשר להשאר בתוך הפוך ולשים מפזרי חום (עד שהפקק קופץ מרוב עומס) וזהו שיהיה לכם סופשבוע נעים וגם קר
שי

מ ו ר ע ל

New member
זאת גישה!

יחי החורף! מטריות זה כלי מיותר! וגשם ברד שלג זה נהדר ושיהיה והרבה היום הקישון עלה עלגדותיו היה מצחיק וחוץ מזה אני אוהב את המזג האוויר הזה לא חם ומגעיל יש גשם נהדר אני אוהב גשם!!!!!! אני אוהב רעמים וברקים אני אוהב חורף!

Princess 1

New member
איזה התרגשות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo186.gif

יאאא יורד אצלנו גשם !!!!
איזה כיף!!! וואי איזה רוח יש פה... הבאתי כזאתי סלטה שיצאתי בבוקר החוצה... אבל אני כל היום קופאת למוות
בררררר.... ק-פ-ו-א !!!

kedeman

New member
הייתם צריכים לשמוע את ההתרגשות

של סלעית כשהיא גילתה מים במדבר "יורד אצלנו גשם! יש לנו טיפות של מים"

Princess 1

New member
יוו ! שי ! קצת צנזורה בקשה!

אתה לא אמור ב-א-מ-ת לפרסם את זה.. :) סתם סתם.. שמע כבודו מנהל הפורום, אבל ברגע שמקום שהוא רק ק-פ-ו-א (
) נורא, מתחיל לטפטף גשם - מוציא איזה שהוא מצב יפה! אז יש לנו גשם! או יותר נכון היה לנו קצת!
איזה כיף זה היה אני רוצה שוב!
שי, אני כבר ידאג לקטע שבו אתה מקבל מכות בעוד שבוע נכון מהיום! אהם אהם.. אוקיי אני נמצאת במצב של 100% מותשת, וקפור רצחני.. אני חושבת שאני אפרוש, לילה טוב לכולם
אוהבת את כולכם הכי בעולם
!!!

צ´ופצ´ופי תקשיב שניה

אין לך מושג כמה אני אוהבת את המזג אויר הזה ...בעיקר בסופשבוע ובעיקר כשאני מתחת לשמיכת פוךךךךך ומדברת בטלפון למשל :) ואיןלך מושג כמה אני שונאת את המזג אויר הזה כשאני צריכה לצאת לשעת 0...): קפיש? מתה עליך ועל חנצ´ חחח (מי זאת?????) עמיתי

Princess 1

New member
עמיתי אין נוסח יותר מושלם למה שאמרת

זה פשוט מזג אוויר קלאסי אם אתה בבית - כי את רואה בחוץ את הגשם והרוח ולך כלכך חם ונעים מתחת לפוך לסדין החשמלי
יו איזה כיף! אבל היום בבוקר שהייתי צריכה לצאת מהמיטה והסתכלתי החוצה מהחלון - זה לא היה כלכך משמח ...

יוווווווווו את כאן עכשיו..

כריס חחחחח אני מתה ממך הרגע רשמתי תגובה ואת כבר מגיבה לי תני לי את האייסיקיו שלך אני רושמת..:)

Princess 1

New member
חחח עמיתי את גדולה../images/Emo70.gif

אוקיי המספר של 152068176 ! תחברי אליי ! סורי שלקח לי זמן להגיב!

choopy20

New member
עמיתי חמודתי!

קודם כל מה קורה אחות הכל ? יופי.. עכשיו, חנצ´ זאת ילדה חמודה מביצרון שקוראים לה חן , והיא ידועה בפני העם כ" חנצ´ה". אני קורא לה חנצ´ כי אני עצלן! ו.....זהו :) נ.ב מת עלייך :)

michalas

New member
מה זה?!?!?!?!!!!

אני היחידה ששונאת חורף???? איך אתם יכולים??? רוח, גשם, בוץ, הרבה בגדים, איכסה..... אני רוצהההההה קייייייייץץץץץץץ, אני רוצה גופיוווווווות, אני רוצה מזגן על קורררררר, אני רוצה קולה עם קוביות קרחחחחחח, אני רוצה שמש חמהההההההה, אני רוצה יםםםםםםםםםםםםם

מיכלי את מוכנה להרגע....

אנחנו לא רוצים שבטעות הקיץ ישמע אותך ויבוא אז..די ! :) מתה עליך ילדה מלכיש עמיתי

michalas

New member
sorry...

מצטערת, לא התכוונתי להתפרץ ככה אני פשוט כל כך סובלת עכשיו.... עמיתי, לא היית רוצה שיהיה עכשיו לפחות אביב שתוכלי לבוא אלינו מחר?... מתגעגעת אלייך! -ילדה מלכיש...

kedeman

New member
עדיין אפשר לאכול גלידה

ולשתות שתיה עם קרח (למי שיש מזל יכול לאסוף גם את הקרח מהחצר
סתם סתם ) בכל זאת יש בזה משהו נורא כייפי לפחות בשבילי

אני ממש ממש ממש שונא חורף!!!

..." אין גשם שמש יש רק צל"... (משינה) החורף הוא מסריח ואין בו כלום טוב חוץ מבוץ... באימונים ומשחקים... ואל תשימו לב למצב ברוח הכודר שלי זה בהשראת ניתוחים ותפרים למיניהם...

Princess 1

New member
ניתוחים ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gifתפרים ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

למי מגיע הקרדיט על זה?.. יובל מה קרה?

למעלה