ברררררררררר

אקווה

New member
ברררררררררר../images/Emo5.gif

תגידו, למי יש כוח, אחרי לילה לא משהו ועוד יום עבודה מפרך (משעמם אמנם, אבל בכ"ז 7.5 שעות...) לנסוע לערב מטעם העבודה ב...שדרות???!!! שעתיים נסיעה כמעט בשביל לעמוד ולהקשיב לאנשים שאומרים דברים לא מעניינים, לחזור קרוב לחצות הביתה ומחר לקום ב- 7:30 לעוד יום עבודה מפרך שבסיומו מחכה נסיעה לעיר הגדולה???!!! למי יש כוח לזה?? <לחם עבודה? אבל איפה הלחם? אפילו שעות נוספות לא נותנים לי על זה!!!>

אקווה

New member
כן... וזה עוד לא הכל...

עכשיו גם סידרו לי נסיעה עם לא אחר מאשר המנכ"ל עצמו!! רק אני והוא באוטו, שעה וחצי נסיעה... ברררר... שלא תבינו לא נכון - הוא אחלה בנאדם, אבל זה כל כך מביך... על מה מדברים שעה וחצי עם הבוס??? רעיונות מישהו?

nutmeg

New member
טוב

זה בטח הגיע באיחור אבל גם הבוס הוא בן אדם. כל מה שצריך לעשות הוא לשאול שאלה כמו: "איך בחרת לעבוד בעבודה הזו?" "האם אתה שלם עם הבחירה"? "אם יכולת היום לבחור שוב מה הית בוחר"... בלה בלה בלה. שאלות על בחירה נותנות לשואל לפחות שעה שקט. מקווה שהיה לפחות נסבל. ליבי ליבי אליך. יודעת ומכירה טוב ומקרוב סיטואציות דומות.

אקווה

New member
תודה מקרב, אבל....

קודם כל זה עוד לא מאוחר, אנחנו יוצאים עוד רבע שעה בערך.. אבל שאלות על בחירה כאן לא ממש יכולות לעמוד על הפרק, כי, איך לומר, זה היה אך טבעי שהוא יגיע לעבודה הזאת... זו עבודה עם קונוטציה פוליטית, למרות שהמוסד עצמו לא פוליטי, אבל הוא כן מזוהה עם איזו עמדה די ברורה (שיש לומר שאני לא בהכרח מזדהה איתה...לא נגד אבל גם לא ממש בעד..). מכיוון שבצעירותו היה המנכ"ל חבר בכל מיני תנועות נוער הקשורות לתנועה זו, די טבעי שהתגלגל והגיע לאן שהגיע... בכל מקרה - תודה על הנסיון, אני אאלץ להתגבר על המבוכה הטבעית שלי (הקיימת לא רק עם בוסים אלא באופן טבעי - קשה לי ליזום קשרים. אם פונים אלי זה דווקא זורם יופי, לכן אני מקווה ומתפללת שהוא לא יתן לי להתפתל ויזום בעצמו איזו שיחת חולין, כי כפי שכבר ציינתי איש נחמד הוא הבוס באופן כללי. נראה לי שהוא גם יהיה קצת נבוך מהמעמד (בכל זאת, לא כל יום הוא מסיע עובדת כמוני..
). מצחיק אותי לחשוב שהוא יושב פה חדר ליד ואני כותבת עליו את הגיגי בפורום... אני מקווה שיעבור בסדר ושאשוב לספר לכם רק דברים טובים... שוב תודה, אקווה

nutmeg

New member
שאלות על בחירה

לא חייבות להיות על הבחירה בעבודה... אבל לא משנה. אני למשל דווקא כן הייתי שואלת אדם שכאילו הכל מובן מעליו במסלול שלו אם היתה לו שם בחירה או שגם הוא נכנס לתלם המובן מעליו. בכל מקרה - אני בטוחה שיהיה בסדר!

אקווה

New member
עדכון...

אכן היה בסדר... דיברנו על היישובים שבדרך, על המדינה שלנו, על העבודה קצת (אי אפשר בלי) ואפילו קצת התבדחנו. היה בסדר, ובחזרה כבר נסעו איתנו עוד אנשים, כך שהיה הרבה פחות מעיק. אולי אפילו הצלחתי להתחבב עליו קמעה, כך שזה יצא פחות או יותר לטובה... שוב תודה על הסיוע, ובפעם הבאה זה כבר לא יהיה כזה מסובך (אני מקווה..
) ובוקר טוב כבר אמרתי?

למעלה