ברק

ברק

אדם יהיר ושחצן . שמפקיר את חבריו וחושב שהוא החכם באדם . מקומך לא במפלגת העבודה . מושחתים הביתה .

eessrr

New member
אמ...

מושחת? מאיפה המסקנה הזאת, ברק לא מושחת. ויובל יגיב לי בטח..מצפה בקוצר רוח... המשך ערב נעים לכולם

youvall

New member
לא מושחת כמו עושק הקופה הציבורית...

למרות שגם זו שחיתות... וההסבר: אהוד ברק זכאי להגנה גם בחו"ל, כמו כל ר"מ לשעבר, אבל, מרבית נסיעותיו של מר.ברק לחו"ל הם נסיעות עסקיות, להרוויח את המיליונים שהוא עושה-אבל את האבטחה מממנת מדינת ישראל. מה שהתחיל כרעיון לאבטח ר"מ בזמן שהם מסבירים את ישראל בעולם הפך לאיבטוח של ר"מ בזמן שהוא קונה טבעות לחברה החדשה שלו, אוכל במסעדות בניו-יורק ונותן הרצאות תמורת אלפי דולרים, לא בשביל המדינה, אלא בשביל עצמו!

eessrr

New member
תגובה...

האבטחה היא ע"פ החוק, לא הוא קבע אותו... וכן גם אם הוא נוסע לחול מגיע לו אבטחה, מי יודע כמה מטורפים יש בעולם... לא שאני אומר שאתה מטורף...:), הכל בציניות יובל אתה יודע שאני שונא אותך ואתה שונא אותי.... יש לי שאלה אחרת, למה מגיע למתן ווילנאי להיות יו"ר המפלגה?

eessrr

New member
ואם אפשר...

תשובה קצרה אני אשמח...ודבר שני...תגיד ברק בא לכנס סקריית אונו ואתה לא מזמין אותי?, צורה לך!

eessrr

New member
מתיוון שכמוך....

"מי שעוזר לעם ישמעל אין לו חלק בעם ישראל" וואי איך התגעגעתי למשפט הזה של ההוא....

youvall

New member
שלא תבין לא נכון...

אני לא אומר שלא מגיעה לו אבטחה! חלילה! אבל, אם מרבית הנסיעות שלו הם פרטיות, ולא לצורך הסברת ישראל אלא עשיית כסף, מן הראוי, לדעתי, שהוא היה מתחלק עם המדינה בהוצאות אבטחה שלו... המדינה משלמת כרטיסי טיסה למאבטחים שלו במחלקה ראשונה(כי ברק טס במחלקה ראשונה), ומממנת להם חדר במלונות היקרים ביותר(כי שם ברק מתאכסן)... נראה לי ראוי שברק יממן חלק מהאבטחה סביבו! למה מתן? זה כבר סיפור אחר...מבטיח בקרוב לפרסם את זה בחלק האחרון של למה לא...

למעלה