ברק 188 הכל בסיידר???????????
ט טומי* New member 18/10/04 #2 אומנם אני לא ברק......אבל הוא כתב שיש לו קצת בעיות בעבודה עם האינטרנת. תראי את התמונה שראיתי אתמול בנט ההונגרי
אומנם אני לא ברק......אבל הוא כתב שיש לו קצת בעיות בעבודה עם האינטרנת. תראי את התמונה שראיתי אתמול בנט ההונגרי
ט טומי* New member 18/10/04 #3 דרך הגב אתמול ירד שלג בהונגריה..... יותר מדויק בהר הגבובהה של הונגריה שגובהו 1014 מ'. זה בהרי MATRA ושם המקום Kekes teto
דרך הגב אתמול ירד שלג בהונגריה..... יותר מדויק בהר הגבובהה של הונגריה שגובהו 1014 מ'. זה בהרי MATRA ושם המקום Kekes teto
ע עב New member 18/10/04 #5 ואצלי מתפתח שרב ../images/Emo42.gif בלילה ערפל וביום כבשן. תאמינו לי שאתם לא רוצים תמונה...
ב ברק 188 New member 18/10/04 #6 המצב ../images/Emo121.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif גם אני מתקשה.. להגיע למסקנות ,אגב טומי בממונה העדיפות שלי מכולם היא ...אלביס. עוברת כתבה לי במסר שהעדיפות שלה אל ה..ביס.
המצב ../images/Emo121.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif גם אני מתקשה.. להגיע למסקנות ,אגב טומי בממונה העדיפות שלי מכולם היא ...אלביס. עוברת כתבה לי במסר שהעדיפות שלה אל ה..ביס.