ברק 013 החדש של באומן

ברק 013 החדש של באומן

קרדיטים: מנהל/ת קריאייטיב: דיוויד אדלשטיין ארט: דרורית זרמון, שרית סין איציק קופירייטר: גידי שמיר תקציבאי/ת: אפרת פרנקו סופרוויזר: אביטל טקסלר מפיק/ה: סמנכ"ל הפקה - דורית גווילי, מפיקה - אודליה נחמיאס חברת הפקה: קדישזון הפקות במאי/ת: אוהב פלנץ

פיקצר

New member
הרגש הפך לטרנד פירסומי.

הראשונים היו של פלאפון עם עברי לידר, ועכשיו עם בניון.

MooHoo

New member
איזה ראשונים?

לברק כבר היו פרסומות באותו הקו בדיוק לפני שנים,הרבה לפני פלאפון וסלקום. חוצמזה, מה מרגש בבניון?

שלוליה

New member
זה לא הפרצוף היפה של יוסי בניון

זה העובדה שמושא ההערצה שלך בא עד אלייך ומפתיע אותך, כל (כמעט כל) חייל שבוז שנשאר שבת לבד היה מת שזה יקרה לו, בדיוק באותה מידה שכל (כמעט כל) נערה היתה רוצה את עברי לידר בקומזיץ שלה.. תוסיף לזה את השיר שברקע, את הפרצוף היפה של החייל, ואת העובדה שהוא בצנחנים - וזה כן מרגש. (ושוב, זה עדיין לא מספיק כדי לגרום לי לרצות לעבור לפלאפון)

פיקצר

New member
אם הפרסומת של פלאפון לא מזיזה לך-

אז של `ברק 013` בטוח לא יזיז לך. כל הפרסומת היא התחברות לסלוגן `מישהו מחכה לך`, ולא ברור איך זה אמור לשכנע אותי להתקשר דוקא דרך ברק ?!

שלוליה

New member
ברק 013..

ראיתי אותה לראשונה עכשיו. לא, זה לא מזיז לי להתחיל להתקשר דרך ברק, ובכלל כשזה לא מעניין אותי אישית כי אחי הגדול כבר חזר לארץ ועכשיו אין לי למי להתקשר לחו"ל - אבל.. המבט הזה בעיניים שלו, שוט מדהים, כמעט בכיתי. באמת, זה כזה עצוב.. איזה כיף זה פרסומות מרגשות. (טוב, אבל אני גם בכיתי בסאות' פארק ובשיר של מטאליקה אז אולי זה לא נחשב)

פיקצר

New member
כן, גם אותי זה ריגש.

וזה הרי מה שהם רוצים. אבל אותי הרגש לא `מסנוור`, ואם הרגש לא מתחבר לי למטרה, אין לי שום סיבה ללכת אליה.

woosabi1

New member
עשוי טוב נראה טוב ממשיך את הקו

ואפילו מרגש מברוק ליוצרים

צימט

New member
הומאז' למשרד החוץ הישראלי?

השגריר עסוק בסשן של סאדו מאזו, המאבטח משחק עם ילדים ובדיוק באותה שניה נכנס מחבל מתאבד ומרים את כל השגרירות. מה אומר ומה אגיד במשרד החוץ הכל בחוץ.

למעלה